MATEJKA_ -> RE: Februarčki 2010-2. del (16.11.2010 8:14:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13 IZVIRNO SPOROČILO: punsha smrketa super, da se lepo vsede [sm=bravo.gif] . Kako pogosto pa imata fizioterapijo? Mi imamo pa ravno v sredo RA, pa oddamo za podaljšanje porodniške. bili [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za vrtec. Fizioterapijo imamo 1x na teden. A teb bo v RA napisala za podaljšanje porodniške? Vem, da moraš vlogo izpotniti sam, pol te dajo pa na komisijo. Men bi tole podaljšanje ful pasalo. K tamal še skoraj nič ne je in se samo dojiva, pa ne vem kako bo pol v vrtcu[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] A ve drugače vaše že kej pripravljate za vrtec v smislu spanja. Ker moj gre dopoldan spat okrog pol 11 in še ni šans, da zdrži do pol 12h. naš se še ne vsede... ta starejša se je takrat, ko je začela kobacat -pri 11m. se zaenkmrat samp plazi na veliko. spanje - naš zaspi ob 8h za kake pol ure, redko več. pol pa po kosilu ob 12h za pol ure ali eno uro, kako kdaj. decembra ga bom poskušala navajat na samo 1 spanje po kosilu ob 12h. kako pa bo klapalo, pa bomo vidli. če ne bom pač v vrtcu prosla, da če vidijo, da je zmatran, da ga pač malo še dajo prej v posteljo. so mi pri starejši tud takrat tak nardili - po slabem tednu je pol spala še samo 1x na dan.. naš se pri uspavanju še vedno dere ko jesihar kakih 10 min. pa se zdaj že 3 tedne sam uspava... ritual pa tud vedno enak... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|