dskubin -> RE: Februarčki 2010-2. del (18.8.2010 14:30:16)
|
Najprej milijon pikepok za vse, ki jih rabimo [sm=bravo.gif] punsha - sej vem, kako je to. Pr sebi veš, da otroka ne smeš primerjat, ampak ga vseeno skušaš nekako popredalčkat [sm=smiley36.gif]. Meni se sploh ne zdi, da bi tvoj kaj veliko zaostajal, bolj se mi zdi, da večina malo pretirava, pa poseda, pa za rokce,... sej veš... Pa res nista niti 2 enaka. Naš taprvi se je ob taki starosti samo kotalil, to je blo pa tut vse (pa ni bil nedonošenček, sam lenobica), tadruga je bla hitra kot strela (neki takega, kot tamal od Valentinčice), zdej tatretji je pa tudi kar hiter (je tudi že pogruntal, kako se sam vsede in celo kako pol vstane in to celo tko, da se samo s hrbtom gor rine in niti rok ne rabi [sm=smiley36.gif]). Stabilen je še kar, ampak je kar močan fant, čeprav samega si vseeno še kar ne upam pustit na trdi podlagi. Smo pa mi proti posedanju, dvigovanju na noge,.. dokler otrok sam ne zgrunta. Je pa res, da so navadno naslednji otroci v vsem hitrejši, ker imajo veliko stimulacije od drugih otrok. govor - no ja, mi ne govorimo še v pomenu, da ve, kaj želi. Imamo sicer amm maaam, ampak to še zdaleč ne misli mama [sm=smiley36.gif]. Renčat znamo zelo dobro tudi mi, še najbolj se krega s joško, če ne priteče takoj. Aja, pa vriskat pa cmokat se mu zdi grozno fino. bili - glede hrane smo kar na istem, sem bla prav vesela, ker smo začeli res lepo, zdej pa je vse nekako padlo v vodo. Ne gre, pa ne gre, razen mogoče večerna kašica [sm=smiley19.gif] varstvo - mi jih puščamo v varstvu, ja. Tudi tamalega. Največkrat se čuva pri očkotu, včasih pri nonotih. Pustim ga pa lahko zaenkrat do naslednjega dojenja. Tako da če ga podojim, preden grem, lahko pridem domov najkasneje čez 4 ure, s tem, da mu vmes poskusijo podturit obrok GH [sm=smiley36.gif]. Je pa fajn, da ga lahko vsaj pri komu pustiš, pa da veš, da se ne glih ves ta čas dere, ampak da uživa.
|
|
|
|