šaljiva navodila (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Anonimen -> šaljiva navodila (13.8.2010 12:24:54)

Prijateljici sestavljamo paket 1. pomoči za žene, pa bi poleg vsakega kosa v paketu dale zraven še kaka šaljiva navodila zraven ... ma se ne morem nič pametnega spomnit za valjar, pa za test nosečnosti, piksno prebranca, kuharsko knjigo, ... ima katera kako idejo?




Kerensa* -> RE: šaljiva navodila (13.8.2010 12:26:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
valjar

"Uporabi NA možu".
pa za test nosečnosti

"Za ŽENSKE!"
piksno prebranca

"Večerja ZANJ".
kuharsko knjigo

"Ni za ženske."




Anonimen -> RE: šaljiva navodila (13.8.2010 12:28:03)

Dobra so [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ... mogoče bi edino kako besedo več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




Kerensa* -> RE: šaljiva navodila (13.8.2010 12:31:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
mogoče bi edino kako besedo več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

VALJAR = ko bo g. Mož v nepremičnem stanju (beri: ko pride domov sredi noči, nažgan kot mamba in se zavali na kavč), s to rečjo fajn udari tam, kjer ga bo zagotovo najbolj bolelo.

TEST = Uporaba je namenjena izključno ženskam. V primeru, da test uporabi moški, ne odgovarjamo za morebitne psihične posledice, pa tudi za fizične ne (dont' forget - Schwarzenegger je bil noseč).

KONZERVA = Za odprtje se poslužite McGyverjevih načinov in uporabite tisto, kar je pri roki. Obvezen pripomoček sta še Jupol in maček.

KNJIGA = Obvezen učni pripomoček za vse poročene moške. Za relativno uspešen zakon je potrebno znanje vsaj 50-ih % vsebine.




Anonimen -> RE: šaljiva navodila (13.8.2010 12:35:54)

Superca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]