hitri kredit (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

looney -> hitri kredit (25.7.2005 9:33:36)

Pozdravček!
Ne vem če ravno sodi vprašanje v tole temo, ampak ne vem, kam naj ga porinem ;)

Ali katera ve, kako je s hitrimi krediti. Zaposlena sem za nedoločen čas, trenutno na porodniški, imam pa že en hitri kredit, katerega bom odplačevala še eno leto (po 13.000sit/mes).
Nujno bi potrebovala še enega v višini cca. 300.000 sit. A veste, se morda da dobiti na enega še enega, ali bom mogla najprej odplačati tistega?
Saj bom šla do banke, samo najprej bi rada kakšno info., da me ne bodo tam čudno gledali:ups:

Hvala za pomoč:rozica: in lep sončen dan vsem skupaj!

mammy26 -> hitri kredit (25.7.2005 9:36:29)

LAHKO GREŠ TJA TI NAREDIJO PRERAČUN - IN SICER VZAMEŠ NEKOLIKO VIŠJEGA, DA LAHKO ODPLAČAŠ STAREGA IN TAKO DOBIŠ NOVEGA.

k1 -> hitri kredit (25.7.2005 9:36:44)

mislim da lahko, v bistvu vzameš večjega, s tem poplačaš prvega, pa imaš kredit na novo - nekaj takega.

lp :rozica:

nikitta -> hitri kredit (25.7.2005 9:39:35)

mogooče zvišan limit. Odviso od dohodkov.
Odsvetujem ti kredite pri sposojevalcih (oderuške obresti in nepotrebni problemi), mislim na tiste, ki oglašujejo "privat"
Poglej spletno stran tvoje banke, če nudi kakšno premostitveno možnost.

Lep pozdrav.

Nikitta

looney -> hitri kredit (25.7.2005 9:42:55)

Uff, hvala za tako hitre odgovore!
Super ste :sloncek::sloncek:

Ja, saj sem imela namen it na banko in se pozanimat, samo me je v bistvu zanimalo, da me nebi odslovili češ, saj že imaš dolgove, kaj bi še rada :zmeden2:

Anonimen -> hitri kredit (25.7.2005 12:30:52)

Jaz pa mislim, da bi ti dali še dodaten kredit, če si dovolj kreditno močna (torej da ne rabiš najprej enega odplačat). Oba skupaj ne smeta presegat 1/3 OD (oz. spet odvisno od tega, kakšna stranka si).
Če vzameš kredit, da boš drugega odplačala, moraš vedet, da je to povezano s stroški - preračun in predčasno odplačilo.

Stran: [1]