Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kateri voziček ima na športnem delu pravi kot? 13.8.2010 11:31:07
mikimaki
Pozdravljene!
zanima me kateri voziček ima športni del takšen, da gre hrbtni del v pravi kot oz. v kot 90 stopinj (otrok sedi čisto ravno)? Vem da gre Quinny -ev Freestayle, ampak, ta voziček mi res ni najbolj všeč oz. mi ni všeč :( Če ima katera kakšne izkušnje z ostalimi vozički, ki imajo ta naklon in pa po možnosti vsebujejo še čisto ležeči položaj, bi prosila za znamko in model vozička.
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 16.8.2010 12:45:14
Anonimen
Za moje pojme noben voziček s školčno obliko sedeža (ala Buzz, Bugaboo, Stokke, Joolz, itd.) nima popolnoma ležečega položaja ... popolnom aležeč položaj zame pomeni, da ima otrok ravno podlago od nog do glave ... v zgoraj naštetih vozičkih je pa otrok samo v sedečem položaju zvrnjen nazaj in ima noge v luft. Drugače ima Mutsy skoraj povsem pravi kot, samo poležat se ga pa ne da do 180°.
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 16.8.2010 13:15:23
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
nima popolnoma ležečega položaja ...
vprasanje je letelo na sedec polazaj.
Če se ne motim, je dala mikimaki potem še podvprašanja, če gre v popolnoma raven položaj ...
IZVIRNO SPOROČILO: mikimaki
Še kakšen? Mogoče katera ve za Joolz-a? Gre v raven položaj oz. kot 90 stopinj?
oz. je tudi v uvodnem postu vprašala če oz. kateri gredo v popolnom aležeč položaj:
IZVIRNO SPOROČILO: mikimaki
Pozdravljene!
zanima me kateri voziček ima športni del takšen, da gre hrbtni del v pravi kot oz. v kot 90 stopinj (otrok sedi čisto ravno)? Vem da gre Quinny -ev Freestayle, ampak, ta voziček mi res ni najbolj všeč oz. mi ni všeč :( Če ima katera kakšne izkušnje z ostalimi vozički, ki imajo ta naklon in pa po možnosti vsebujejo še čisto ležeči položaj, bi prosila za znamko in model vozička.
Že vnaprej hvala
LP
< Sporočilo je popravil Otika -- 16.8.2010 13:17:33 >
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 16.8.2010 13:30:37
mikimaki
Res je, hvala otika in zahvala tudi vsem drugim; zanimata me oba položaja, sedeč in ležeč; čeprav predvsem sedeč, ker ima naš mali problemčke z trebušnimi mišicami in bi bilo res fino, da bi imel kot 90 stopinj, tudi ful lepše sedi v takem vozičku (sem probala na Freestaylu). danes sem v BC gledala BBY - ping in je tud kar OK, ker gre v skoraj 90 dstopinj, mogoče 85, tko da je kar vredu, samo nimam pa pojma, kakšne so njegove druge lastnosti, ve katera?