|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro
25.7.2005 7:24:34   
IrenaO.
Upam, da ste lepo preživele ta vikend in veselo delale na otročku, tako kot jaz:))...Imam vprašanje in sicer v ponedeljek, soboto,nedeljo in danes mi kažejo ovulacijski testi, da imam ovulacijo, kaj je to možno, da jo imam štiri dni??..Hvala za odgovor in lep dan vsem skupaj:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro
25.7.2005 7:38:41   
biba77
Jutro! :zaspan:
Pravkar sem skuhala :kava:. Danes sem prva prisla na siht...
Moj dan se je zacel z "The best" in Tino Turner in tako se tudi pocutim. Polna energije. Upam, da bo ta vzdrzala do konca tega ponedeljka. :)-
Sicer pa sem ravno sredi gostovanja :hudicek:, ampak sem tokrat prav vesela: to je po vec kot enem letu, da je M prisla sama (brez tablet) in to v normalnem casu (31. dan) in... na morju bo O cas!!! Mi bi tudi smuglali cez mejo...:ups::ups::ups:
Lep dan vsem!!!
:miska:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro
25.7.2005 7:58:57   
ameli
Astra, tudi jaz sem si pravkar skuhala kavo. Danes imam prvi dan dopusta, ki ga potem nadaljujem s porodniško :bravo::bravo::bravo:. NIsem si mislila, da bom to dočakala:sloncek:. Upam da boste tudi vse ostale fosilke kmalu dočakale to mojo srečo

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro
25.7.2005 8:11:04   
biba77
Hvala, ameli! :rozica: Torej si zdaj v zadnji tretjini nosecnosti, ne? Lepo, lepo,... Brez skrbi, vse bomo prisle za vami. Se ne damo, ves? :)
Ja, moja kavica je mimo, zdaj pa resno k delu...
Vas se kaj pogledam kasneje. :miska:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro
25.7.2005 8:24:54   
Anonimen
Dobro jutro, punce!!!:miska:

Kako smo kaj?:) Jaz nic vec na dopustu, v soboto sva se pozno popoldne vrnila iz SI na NL. Dopust je bil super, saj druga itak ne more biti.
Vmes me je seveda :hudicek: ne-razveselila,zal zopet.
Pri nama drugace vse fajn, sva pa sprejela veliko odlocitev, preselila se bova namrec v Slovenijo, najkasneje do konec marca naslednjega leta! Ze komaj cakam!

Lep dan vsem, :miska:

Katarina

(odgovor članu IrenaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro
25.7.2005 8:30:50   
tinkamiška
Dobro jutro!

Ja MucaMaca, to je pa res velika odločitev, no tako kot je bila za tebe, da si šla na NL:bravo::bravo::bravo:

Potem bomo pa lahko šle kdaj na kavico, takrat že:nosecka:, no jst pa z:duda:

Ameli te bi še srečno do konca:rozica:

Astra tebi pa da je tokrat:hudicek: tazadnjič na obisku:grrr: No sej mal jo je pa treba pohvalit, da se zdej vsaj lepo obnaša, zdej naj pa že za 9m zgine:):miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro
25.7.2005 8:41:29   
*zvezdica*
Juutro ženskice
...upam, da nas danes čaka en vroč dan...končno!

MucaMaca bravo za tako odločitev...:bravo:

Drugač mam pa tud jaz ta teden O teden, tko da bo treba "dat vse od sebe" :)...pa da se mi potem pokaže :roza:

Upam, da bo letos eno res plodno poletje :bravo: :bravo:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?