Azzurra -> RE: prikolica in potovanje (22.8.2010 17:01:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: latris Po večletni tihi želji smo se opogumili in kupili prikolico, s katero imamo namen potovati. Sem že gledala ene starejše teme in videla da ste nekateri kupili prikolico s katero potujete. Pa me zanima če ste zadovoljni in kam ste že potovali s prikolico? Po letošnji prvi izkušnji s prikolico lahko rečem, da bi si kar upala povsod z njo, no, vsaj po Evropi. Mi nismo imeli prav nobene težave in smo bili s potovanjem zelo zadovoljni. Šli smo iz Kopra v Šobec za 3 dni, nato smo 4. dan pospravili in šli na pot, se ustavili v Zadru in prespali, naslednji dan potovali dalje na Pelješac, kjer smo bili 11 dni. Pot nazaj v enem šusu, potovali smo cca 10 ur, vmes smo se 3krat ustavili za krajši čas. Kar nas omejuje, da se ne podamo na daljšo pot, je: a) pičlo odmerjeni dopusti (mož dobi samo 10 dni v kosu) b) majhni otroci, ki imajo več od dopusta, če nekje čofotajo, ne pa da so večji del na poti c) mož windsurfer, zato se cilja na vetrovne destinacije Imamo pa seveda velikanske načrte [sm=jezicek.gif] - radi bi šli na Lago di Garda (It) in če bi se dalo še skok v Toscano, na Azurno obalo (Fr) in če bi se dalo še skok v Provanso, prav tako nas mika Sardinija....
|
|
|
|