miška piška -> Kje spijo vaši malčki (25.7.2005 15:01:13)
|
Naš je do leta in pol spal v svoji posteljici, z redkimi izjemami, ko je recimo delal zobe, ga ni blo moč potolažiti in se je le pri nama umiril...Pri letu in pol je zbolel, pa še sovpadalo je z zobmi:( in od takrat ga nisva več spravla v njegovo posteljico. Sicer sva ga položila spečega vanjo, ampak je vsako jutro okoli 5, 6 ure prikolovratil k nama. Do pred kratkim:) in sicer sem mu lepo razložila(star je 25 mesecev), da mamico boli hrbet zjutraj, ker spimo vsi trije v isti postelji, pa se je strinjal, da gre v svojo:bravo: Sicer je zraven naše in ograjica je spuščena, ampak fantalin celo noč, zdaj bo tri tedne, prespi v svoji posteljici...:bravo::bravo::bravo:Upam, da ne samo do naslednje "bolezni":zmeden2: Sicer pa sem zagovornik dajanja otroku čimveč topline in ljubezni in to ne le čez dan, ampak tudi ponoči...saj ne vemo, kaj se plete v malih bučkah- lahko jih je strah, lahko da se bojijo zaspati, ker se bojijo, ne vem da bo konec dneva in da se "ne bodo zbudili več"...Jaz se na sinov klic po bližini vedno odzovem... Glede seksa :sloncek:pa takole, če je spal v najini postelji, sva šla ali na kavč, tla, kuhinjo, kopalnico...pa saj možnosti je veliko:ups::ups::ups:
|
|
|
|