frufru -> RE: pordnišnica Novo mesto (8.11.2010 21:48:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana jaz se prvič sploh nisme spomnila na to, je šlo tako hitro, da ni blo časa:). kar se tiče babic v porodni imam itak same pohvale.. kar se tiče se sester na oddelku, jih žal ne morme ravno pohvalit. sem bila že kar lep čas prej v P.. pa imam samo eno v lepem spominu, ker me je bilo res resnično strah in mi je le ena rekla kakšno lepo in vzpodbudno besedo. vse ostale, so se raje obrnile stran.. ker je lažje. sem pa tudi sama zaposlena v nm bolnici.. in vem, kako je na drugih oddelkih in kakšen naj bi bil odnos pacient-medicinska sestra. tokrat upam,da bom v P samo 3, 4 dni in bo tako vse skupaj lažje. otrokom prijazna, mačehovska do mamic, vsaj taka je moja izkušnja. dojenje je bilo znajdi se sam, pokazali so mi v porodni in to je bilo to, mleka je manjkalo, ker je bil mali prava pijavka (kar pri več kot 4 kilah ni bilo nič čudno), pa še krvave bradavice in je drugi sestri zelo naglas, da sem ja slišala rekla: ziher mu ni dala nič jest ... mali je v treh dneh shujšal, da sva mogla 2 dni dlje not ostat. HB je po prišo mleko.
|
|
|
|