Joj, srčno upam, da je srečno prispela, ker se je zgodila ena huda prometna nesreča.:(:zmeden2:
india -> RibicaPR (24.7.2005 23:38:55)
Joj, sploh ne govori o tem! Me kar stisne,ko pomisli na to! Kam je šla??? Ni govorila nekaj o nekem otoku?? To bi naj bilo nekje pri Zadru, a ne?
Anonimen -> RibicaPR (24.7.2005 23:43:38)
Ja, kolikor se spomnim, je šla na Pag in pot jo pelje tam skozi.....
Ne bomo slabo mislili, pač pa z veseljem čakali, da se nam javi.:bravo::bravo:
india -> RibicaPR (24.7.2005 23:44:43)
Ja, točno tako, Blacky, sicer pa po mojem ni našla cyber kafeja takoj, pa mora prečekirat ves teren.... naj uživa!!!:bravo::bravo:
Anonimen -> RibicaPR (24.7.2005 23:58:03)
Joj, MISKA01, ravno zdaj sem mojega :love: spomnila, da še vedno ni šel k tebi po tisto zadevico. Pa da dol padeš, kako čas leti. Upam, da nisi jezna. Bom ga čimprej nagnala do tebe.:)
Anja -> RibicaPR (25.7.2005 0:35:08)
Fisha hodi vsako leto na Pag, tako, da ma lociran Cyber cafe ;)
Bo se ziher javla razen ce ne bo visje sile (da ji ga niso zaprli, al pa kaj podobnega).
Uf, sedaj se je pa tudi meni oddahnilo. Sem že prejšnji dan brala o tej nesreči in sem brž pomislila na Ribico. Pa še nič se ni oglasila, tako da me je že pošteno skrbelo. No, vsekakor pa sožalje svojcem te punce.:angel:
Anonimen -> RibicaPR (25.7.2005 10:58:22)
Tuuuuuuuuuuki sem :)
Nc bat, nasla cyber cafe, vse je uredu, ful uzivamno, Luna nagaja ... morje je kr uredu .. lepo je :)
Se se kaj javim. Je pa lepo videt, da te pogresajo :)
lp,:fis:
ninca -> RibicaPR (25.7.2005 11:01:07)
:fis:aaaa :rozica: no lepo da si se oglasila...uživaj pa fajn se nakopaj, jaz tud v četrtek grem;) pa :kuza: pobozej9nebesa