|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko € mesečno plačujete prehrano v šoli?
11.8.2010 18:35:55   
ZARA
Hvala. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko € mesečno plačujete prehrano v šoli?
11.8.2010 18:54:04   
karamela
V LJ. 2 razred  položnica za mja 2010
malica 21x1,05
pop. malica 21x0,80
kosilo 21x2,40

skupaj 89,25 Eur.

To je pri nas polna cena torej nič subvencionirane malice in kosila.  Smo pa podpisali starši letos izjavo oz. soglasje  da se strinjamo s tem, da bo malica cenejša. Se mi zdi da bo za vse cenejša. Se žal v tem trenutku ne spomnim cene oz kolk bo cenejša.

lp

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2010 19:19:43   
hubi
Malica bo po enotni ceni za vso SLO 0,80 evra, od tega da država 0,50 evra. Starši torej plačajo 0,30, razen če ne uveljavljajo subvencionirane prehrane.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2010 20:58:10   
NEVA-1
1.razred: mallica + kosilo okoli 65,00 EUR, odvisno od števila dni

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2010 21:50:57   
principessablu
a ko grejo otroci v šolo so tudi razredi,tako kot v vrtcu al kaj?se pravi če maš dobro plačo,lahko plačas tudi 300e na mesec al kaj?sprašujem,ker ne vem,moji so še v vrtcu...hvala

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2010 22:15:51   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

a ko grejo otroci v šolo so tudi razredi,tako kot v vrtcu al kaj?se pravi če maš dobro plačo,lahko plačas tudi 300e na mesec al kaj?sprašujem,ker ne vem,moji so še v vrtcu...hvala

Ma ne!!!user posted image

Plačaš pač malico,kosilo in popoldansko malico,odvisno kaj izbereš za otroka,da bo jedel.
Naš ima npr. samo dopoldansko malico,ker pride po pouku domov na kosilo in plačujemo cca 20e na mesec za malico in potem so še drugi stroški,npr. šola v naravi,kadar pač grejo,razni izleti,vstopnice za muzeje,prireditve...vse se plačuje sproti in se ne gleda koliko straši dobijo plače-šola je obveznauser posted image

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2010 13:10:09   
NEVA-1
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

Ne, samo cena malice in kosil se razlikuje, gleda na razred, ki ga otrok obiskuje, npr. 1. in 2. razred imata enako ceno in tako naprej, vsaj pri nas...

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2010 21:16:39   
principessablu
ufff...sem se že ustrašla...no vsaj neki...pa če ne druzga te v šoli ne morjo zavrnit,tko kot v vrtcu...user posted image hvala

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2010 0:09:28   
Gina
M+K+pop M je tam nekje med 90 in 100euri. MOgoče je vmes še kakšen naravoslovni ali kulturni dan - ne gledam vedn specifikacije položnice.

Malica + eden od dnevov dejavnosti, navadno med 20 in 30 euri.

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.8.2010 10:31:53   
Bojana82
Mi smo za prvošolčka plačevali 18 evrov mesečno, bil pa je samo na dopoldanski malici!

Domen 16.11.2003

Manca
02.11.09 - 52/3430
15.12.09 - 54/4600
09.02.09 - 60/5770

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.8.2010 10:33:58   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

M+K+pop M je tam nekje med 90 in 100euri. MOgoče je vmes še kakšen naravoslovni ali kulturni dan - ne gledam vedn specifikacije položnice.

Mi smo tudi meli enako. nekaj čez 90e.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2010 2:18:01   
gogabojan
Ojla.

Uffffffffff, koliko plačujete za prehrano.

No naša položnica znaša cca 50 evrov mesečno. Vključeno dopoldanska malica in kosilo. Imamo pa subvencijo na malici.

Nismo ne revni, nismo ne bogati. Smo nekje v zlati sredini. Sam pri nas pravi ravnatelj, naj oddamo, potem pa, kdor bo upravičen bo, drugim pa več sreče prihodnjič. Vem pa, da gledajo na višino otroških.

No, pri nas je bilo nevem zdaj točno okoli 100 subvencioniranih malic na razpolago. 84 staršev je oddalo vlogo za subveniconirano malico. Torej smo vsi dobili subvencijo, ki smo zaprosili. Kajti če bi presegli teh sto, bi šli pa na ločevanje. Tisti ki imajo višje otroške doklade, bi dobili prej subvencijo, ker imajo starši nižji dohodek.

Glede položnic je pa tudi odvisno. Vštejejo brisačke, likovni pribor,.... izleti, ...... Vem pa le, da je bila najvišja v treh letih položnica 65 evrov, več ne.

Aja, smo pa iz okolice Ljubljane, točno Vrhnika.

Upam, da sem vsaj malo pomagala, glede informacij.

Lep pozdrav,

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2010 12:10:38   
bori2
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Mi smo tudi meli enako. nekaj čez 90e.

Tudi mi tako. 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2010 16:00:37   
mala zirafa
Mi smo racunali da bi nas stalo dop. malica plus kosilo 71 evrov.Ampak bo hodila ob 13h domov in bo jedla doma.Tako da samo malica ne bo veliko stala.

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.