jaz99 -> KUŽA PAZI...... (24.7.2005 23:12:35)
|
Ringa ringa raja, muca pa nagaja, kuža pa priteče , pa vse na tla pomeče. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Zima zima bela, vrh gore sedela, pa tako je pela,da bo ..(ime).. vzela. ker on nič ne dela, ker on nič se ne uči, čakaj čakaj..(ime) ti :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Gosenica je lezla, (migaš z kazalci in kažeš kak počasi na drevo, gosenica leze) pomigala na dolgo, (pomigaš z kazalci in pokažeš pomigala kratko. kako miga ) Pomiga je k meni , Levo roko narediš kot lonček v lonček sem jo dal, narediš krogec z desno pa nikoli ne pobegne, Z kazalcem kažeš da nikoli ne pobegne z žogo sem divjal. Pogledal sem v lonček, Zoper narediš krogec in vanj nikjer je ni bilo, pogledaš,z desno roko pa s pri oknu pa letel je, pakažeš da ga ni. metulček prav lepo Prekrižaš roki v zapestju i z dlanmi prikažeš krila :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: dekle je po vodo šlo na visoke planine. dekle je pooo, vodo šlo na visoke planine Vodo je zajemala je ribico ujela vodo je zaaajemala je ribico ujela Ribica jo je prosila, oj pusti me živeti. Ribica jo je prosila oj pusti me živeti. Dekle blo je usmiljeno, je ribico spustila Dekle blo je usmiljeno, je ribico spustila. Ribica je zaplavala je dekle poškropila, ribica je zaplavala, je dekle poškropila. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Jurčku bomo pomagali hišico zgraditi da bo mogel svoje zajčke pred lisičko skriti. (ups tukaj me pa mal zmanka)
|
|
|
|