marantz
|
No, pri nas še poznamo pripravništvo, mentorstvo... sem ravno včeraj dobila obvestilo iz kadrovske, ki najavlja prihod novega sodelavca, zraven pa priponka z njegovim programom uvajanja, nosilci, itd. Mi smo ozko specializirano podjetje in pač težko najdemo profile, ki bi kar prišli in začeli delat. To, da se mora nekdo uvest v novo okolje, spoznati podjetje, delo in sodelavce, je pri nas normalno. IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi No, pri nas še poznamo pripravništvo, mentorstvo... sem ravno včeraj dobila obvestilo iz kadrovske, ki najavlja prihod novega sodelavca, zraven pa priponka z njegovim programom uvajanja, nosilci, itd. Mi smo ozko specializirano podjetje in pač težko najdemo profile, ki bi kar prišli in začeli delat. To, da se mora nekdo uvest v novo okolje, spoznati podjetje, delo in sodelavce, je pri nas normalno. Jaz sem opravljala pripravništvo, sedaj pa me čaka še strokovni izpit. Men je to pripravništvo pustilo mal grenak priokus. Vesela sem, ker sem dobila zaposlitev in plačilo za to leto, ta strokovni izpit mi je pa popolnoma odveč, ker me za stalno ne bodo vzeli, novo službo, kjer bi mi ta strokovni izpit koristil pa praktično ne morem dobit :(
|