Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Ma ne, kaj boš potem pa doli delala, a boš samo spala? Hmmm... takole... Če bova šla z avtom, potem greva čez Knin in Dubrovnik. Predvideno je, da tam nekje tudi prespiva prvo noč. Kje, nimam pojma. Bova že našla eno sobo. Te rezervacije vnaprej me ne navdušujejo najbolj, ker sem potem vezana krajevno in časovno, jaz pa hočem adventure. Če vmes nekje zagledam nudistično plažo in če mi paše tam prespat', pač bom . Iz Dubrovnika gor na Mostar (2. dan), spoznat' biološko družino. Ta dan izključno samo za njih. Za 3. dan ne bi škodoval kakšen ogled Mostarja, pa še skok do Nevesinja, rojstnega kraja moje babice. Tam se moram še župniku zahvalit', ker mi je pomagal pri iskanju. By the way - kaj se nese župnikom kot zahvalno darilo? Četrti dan s sorodniki, pozno popoldan odhod proti Sarajevu. Zvečer kakšna dobra diskoteka, nekje prespat', 5. dan pa odhod proti LJ. Pridem, ko pridem. Če bova šla pa z vlakom, greva pa v ponedeljek popoldan najprej v ZG, od tam pa z nočno vožnjo v Mostar (menda z enim prestopom, če sem prav prebrala). Prispeva 2. dan dopoldan (f*ck, no, koliko vožnje!). Cel dan za sorodnike, vključno z večerom, tretji dan poiskati rent-a-car (upam, da je tam dovolj, da pokažem eure ) in obisk Nevesinja. Četrti dan še s sorodniki, kolikor gre, potem pa na vlak ob 18:40 in 5. dan zjutraj v LJ. Ampak vidim, da je vlak 106€ za 2 osebi v eno smer. Torej je ceneje, da vzameva official rent-a-car, pa še svobodo dobiva s tem.
|