februarčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

petra.horzi -> februarčice (24.7.2005 21:45:18)

oj
mal prej sm prišla iz morja in ker nism najdla nobene nove teme-naše
sm jo kar odprla
kako ste kaj?kaj počenjate te dni?
jz sm se mela na morju fuuul dobr, res da sam tri dni ampak greva 31. spet za en teden-komi čakam
jz sm čist raznežena, ker je blo namorju ogromno dojenčkov-tud čist majhnih
komi čakam drug let, k bova na morju s približno 6mescev starim :duda:
moj tud komi čaka-je pestoval eno punčko staro devet mescov in je bil čist ganjen:)
jutr mam pregled pr G-bom spet vidla mojo pikico, pa slikco bom dubla da jo bom lahko doma pokazala, predvsem pa :love: ki že nestrpno čaka da bo tud on videl najinega :duda: in je kar ljubosumen ker sm jz že dvakrat vidla na UZ
se beremo/tipkamo
lp
petra

tanjao1 -> februarčice (24.7.2005 22:08:53)

Lepo da si se srečno vrnila iz morja:sloncek:
Tudi jaz sem prišla prejšni teden domov in tam ko sem bila je bilo tudi ogomno otrok, tako da tudi jaz komaj čakam, da pokažem mojega mišeka celemu svetu. Glede ultrazvoka je pa pri meni tako,da sem ga imela jaz v torek zadnjič. Nasledni torek imam še pregled v ZD potem pa čakamo,da gremo v rim. In ko mi je zdravnica povedala, da je bil zadnji ultrazvok mi je šlo, kar malo hudo. samo potem sem se pa takoj potolažla,da bom pa potem vsako stotinko sekunde lahko gledala mojega mišeka. Pa lep tedenski dopust ti želim!!!!
:nosecka:35t

tinkatonka -> februarčice (25.7.2005 9:15:22)

No pa se javlja še ena februarčica....

Jaz sem zadnje dni zelo v pogonu, saj moram nekatere stvari za septembrsko poroko naročati in organizrati ravno kakšne dva meseca prej, tako da bom zdej dva tedna zelo leteča. Prejšnji teden sem celo probala poročno obleko in si jo bom po vsej verjetnosti kr izposodila. Vglavnem sem vesela kot radio.

No najino :duda: je zadnje čase zelo zelo pridno in nič ne nagaja (mamici ni nič slabo), majčkeno sem zaspana to je pa tud vse (trkam ob les). Komaj čakam da grem na nuhalno svetlino, da vidim kako s enajino dete razvija, ampak kaj ko je do takrat še dva tedna. No bomo že počakali. Ta teden bom dokončno oddala tudi svojo diplomo, ki sem jo hvalabogu spackala. Kot vidite mi res ne bo dolgčas.

Februarčice in ostale čuvajte se in svoje :duda:!!!

marty5 -> februarčice (25.7.2005 9:33:01)

Pozdravljene,

danes se je končal moj dopust in sem ponovno na delu :((. Vam prav povem, da se ne bi branila še kakega tedna doma ;).

DRugi teden imam končno 1. uradni pregled pri G. Upam, da bo vse ok.

Drugače pa nič novega - slabosti še vedno ni (in upam, da jih ne bo), me pa zato pestijo druge težave - danes sem bila pri zdravnici in tisto, kar sem jaz mislila, da so trdovratne afte, je v resnici herpes virus v ustih - me je kar zmrazilo. Pa še mozolji so me napadli. Me malo skrbi zaradi tega herpesa - mislite, da je lahko nevarno? Ima še katera podoben težave?

DRugače pa ok. Tinkatonka - srečno za diplomo, vsem pa en prijeten teden v prijetni družbi naših :duda:

LP:rozica::rozica::rozica:

SašaR -> februarčice (25.7.2005 11:06:00)

Ojla!
Tud jaz sem prišla prejšnji teden iz dopusta, kjer sva z :love: ful uživala! Sem pa do konca tedna še na dopustu, tak da se moram lotiti diplome, da me ne bo :duda: prehitel.
Jaz grem tudi čez 14 dni na nuhalno, tako da z mojim komaj čakava da vidiva najino pikco in da dobiva še midva kakšno slikco!
Težave: imam polno mozoljev, kjer jih je treba in kjer jih nitreba, slabosti zaenkrat še ni, in upam da je ne bo, sem pa vsak dan kar utrujena, predvsem zvečer in pa zelo slabo spim - ne najdem pravega položaja za spanje!

OK pupe, lepo se imejte in uživajte s svojimi :duda:!

malamisha -> februarčice (25.7.2005 11:53:23)

Evo še mene!

Slabosti ni, mozolji naredili pravi napad, pikica veselo raste, kilogramčki stojijo...

Kar naprej bi spala.

Nuhalna imam v petek in komaj čakam da moj :love: vidi našo pikico.

V soboto šibam na dopust in uživancijo!

Lepo se imejte in uživajte!

Anita

tinkatonka -> februarčice (25.7.2005 11:57:01)

Malamisha...upam da boš v petek lahko, med pripravami na morje, skočila še na RR in povedala kako je bilo na nuhalni :) Sem prepričana da smo vse firbčne ;)

Lep pozdravček vsem februarčicam :rozica:

sazi -> februarčice (25.7.2005 12:00:24)

Hojla!
Joj, kolk bi se mi prilegel kak dan dopusta, pa ga lahko samo sanjam. Tu v službi se je vsem totalno zmešalo. Sem imela gužvo že kdaj prej, ampak tole pa ni več gužva - je enostavno prekomerno nalaganje dela. Sem se odločila, da še ta teden nekako stisnem in če se potem zadeve ne bodo umirile, se bom (sicer proti mojim dosedanjim prepričanjem) res potrudila, da čimprej ostanem doma, kjer me z magisterijem in ostalim dodatnim izobraževanjem itak čaka toliko dela, da mi niti slučajno ne more biti dolgčas.
Sem pa vikend preživela na slovenski obali in tudi z mojim :love: sva z veseljem občudovala mamice z malimi otročki in si predstavljala, da takole bova pa midva prihodnje poletje... Oh, kar malo boljše volje sem postala, ko sem se spomnila na tiste lepe prizore:)
No, zdaj pa nazaj delat :(

radovednica_ -> februarčice (25.7.2005 13:13:22)

ojla
vidim de ste že skor vse uživale na morju al pa hmal grete.jst pa šele septembra...dons sm že cel dan mal živčna grem dons na nuhalno in komi čakam de vidim mojo malo pikico in upam de bom zvedla spol, čeprav je za to malo možnost.

uživajte v :nosecka:

marty5 -> februarčice (25.7.2005 13:17:37)

Tudi ti, radovednica, poročaj, kako je šla NS ;)

Pa srečno! :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

petra81 -> februarčice (25.7.2005 21:00:26)

Ojla!

Prejšnji ponedeljek sem imela prvi pregled in je bilo
vse super, vsi so bili zelo, zelo prijazni, samo na koncu se mi je zdelo malo čudno, ker nisem še od nobene slišala tega. Sestra mi je dala namreč za tisti dan za napotnice za kri in vodo, in pa še eno napotnico za naslednjič za vodo, ampak da moram oddati vodo že en dan prej tako, da grem tisti dan, ko imam pregled samo iskat izvid.

Rekla je še da bo tako pred vsakim pregledom.
Meni se zdi vse to malo pretirano, saj v bistvu bi lahko pogledali izvide naslednji dan in če bi bilo kaj narobe bi pač sporočili!!???

Prosim za kakšno mnenje.

Pozdravčke

Stran: [1]