Tanja55 -> RE: Cenejša rezervacija direktno na hotel kot preko turistične agencije (11.8.2010 9:29:32)
|
Pravtako bi blo ceneje za posameznika, ce bi rezerviral takrat ko to pocnejo agencije. Rezerviraj si pocitnice za julij ze januarja in bo precej ceneje kot ce isces variante tri tedne pred odhodom. Jaz grem v Atene septembra in sem si uredila vse ze konec aprila. Cenovno (let, bivanje, hrana) me pride ceneje kot ce bi sla z agencijo, pa se 3 dni dalj sem lahko v mestu. Se pa strinjam glede letov, da so carterji ugodni, ampak to samo iz SLO. Ko sem v Angliji se mi ne splaca cisto nic preko agencij rihtat, ker je tolko letov med katerimi lahko izbiram. Leti iz SLO so pa grozno dragi, razen ce si fleksibilen in gres iz Benetk, Munchna ali Gradca potem tud daljse destinacije pridejo cenejse...npr.preko odklop.com. Vsekakor je pa vazno kaj zelis...ce zelis all inclusive nekje na Kubi potem ne bos to sam rihtal ampak prek agencije, ce zelis it na Kubo s kolesi in videt kako ljudje tam zivijo, potem bos urejal stvari sam, ker bo ceneje. Vsakemu po svoje...men je ljubse urejat sami, ker ze v tem uzivam, pol pa se na potovanju delam to, kar mi pase in ne kar mi nekdo diktira (ala neke animacije v hotelu npr.). Smo pa razlicni zato pa obstajajo tudi agencije.
|
|
|
|