Nekaj o dnevnem spanju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Dolina -> Nekaj o dnevnem spanju (24.7.2005 21:00:08)

Čer!

a ima katera kakšno idejo, zakaj mi Zoja čez dan spi po dve uri skupaj samo, če se z njo vležem spat? :zmeden2: Je sicer že od začetka bolj med aktivnimi in je spala 3x po 40min na dan (in še vedno tako spi). Zadnjič sm slučajno z njo zaspala na najini postli in je spala 2 uri skupaj (čeprav sm jaz odšla po slabi uri). In zdej sm še ene dvakrat to sprobala in je bilo isto. Če jo samo uspavam in dam spat v njeno posteljico, panča približno 40min in kljub temu, da je še zaspana in jo probam še uspavat, ne zaspi več nazaj.
Če bi mi spala vsak dan dve uri skupaj, bi bil cel luksuz. ;) Kako naj jo probam pripravit do tega, brez da bi šla jaz z njo spat?

Hvala za nasvete in mirno nočko, Dolina




Naja31 -> Nekaj o dnevnem spanju (24.7.2005 21:03:28)

Potrebuje tvojo bližino? :zmeden:
Pri nas je isto. Pa ne čez dan. To sem že obupala, da bi doma čez dan kaj več spal. Spi samo še v vozičku. Ponoči, predvsem proti jutru spimo lahko samo še tako, da je mali naliman name. Upam, da bo to minilo.

Nisem ti ravno pomagala s kakšnim nasvetom, a ne? :)

Lahko noc, naja




epahor -> Nekaj o dnevnem spanju (24.7.2005 21:11:01)

:)OJLA!:)
Sodeč po tem kar si napisala imam občutek,da se je Zoja nahitro navadila,da je mamica z njo!
Taki mali takoj pogruntajo zakaj gre!
Jaz sem šla tudi z Anjo samo enkrat spat popoldne,pa se je navadila in zdaj(čeprav je stara že 2 leti in pol)moram še vedno popoldne z njo v posteljo.Jaz ali pa kdo drug,samo da je eden z njo!
Potem pa spi tudi po tri ure,a kaj ko ponavadi jaz zaspim prej kot ona!:zmeden:




SaaS -> Nekaj o dnevnem spanju (24.7.2005 21:40:16)

Verjetno ji paše, da si ti v bližini. Tvoja postelja diši po tebi, njena pa ne.
Ko je bil naš mali nekaj tednov star, mi je patronažna svetovala, naj v njegovo zibko položim kakšno svojo cunjo. Ne čisto, ravnokar nošeno, da me je vonjal in se mizdi, da je pomagalo.




k1 -> Nekaj o dnevnem spanju (24.7.2005 22:19:10)

moja pa rabi za spanje pleničko - vseeno ali čist frišno ali pa tako, s katero sma ravno jedle. pa navito okoli glave, da je ko z afrike... če pleničke ni, je ful sitna, ful bi rada spala, že zavija z očkami od zaspanosti, pa ne gre...

probaj s pleničko, mogoče rabi nekaj ob sebi.

jaz na tvojem mestu ne bi ravno prakticirala spanja poleg nje - dolgoročno boš pečena ;) vem kako je moj ata trpel poleg brata - na koncu ga je že tako pogruntal, da se je moral dat v pižamo in ulečt poleg njega, da je zaspal :)-:)-

lp:rozica:




Dolina -> Nekaj o dnevnem spanju (25.7.2005 20:29:49)

Ok, punce, hvala za nasvete. :rozica::rozica::rozica: Tud jaz nočem, da se navadi spat popoldan samo, če jaz z njo spim. Bom probala s kakšno mojo stavrjo, mogoče bo pomagalo.

pa pa, Dolina




Stran: [1]