Za nas (258.nadaljevanje)... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anajmad -> Za nas (258.nadaljevanje)... (24.7.2005 20:21:52)

Bom pa kar jst otvorila,ker ni naše Antike.Upam,da je res na off in da bo pršla z eno lepo novico nazaj:rozica:.
Kako ste pa ve babuške?Upam,da ne preveč:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,ker je takšno zatišje na forumu.Jst,kot po stari navadi,upam....
Želim vam prijeten teden in čimveč lepih novi o:modri::roza::modri:.
Držim vam:miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
en lp:morje:D.

naja78 -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 6:57:50)

:)-halo.da hitro napišem,kaj pred šihtom.:bravo::)-

pomoje so vse na :morje:.boš vidla septembra bo pa boooooooooooooom!!!!:)-:)-;)

jaz tud pogrešam stare koke.:bravo:

biba77 -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 7:42:09)

Ojla,
jaz se tudi na kratko oglasam. Sem ze eno uro v sluzbi in pravkar pijem kavico. No, :ups: bolj puding - sem tako mocno in sladko skuhala, da se mleko nic ne pomaga. Za vola ubit. :)-:)-:)-
Anitka pa ze uziva na :morje:! :bravo::bravo::bravo:
Kje pa ste ostale?
Bambi, porocaj, kako je bilo??:zmeden2:

tinkamiška -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 8:24:48)

Dobro jutro!

Danes mi je pa ratalo prej vstat:bravo::bravo::bravo:
Upam, da je tahujša otrujenost za mano in da bom mela zdej kej več energije. Danes se prav fino počutim:bravo::bravo::bravo:

Ja veliko jih je na morju in upam, da imajo lepo vreme, da se lahko namakajo v morju:)

No, samo toliko, da sem se oglasila:)-

Želim vam lep dan:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Anonimen -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 8:29:57)

Dobro jutro, punce!!!

Kako smo kaj?:)
Najprej en lep pozdrav vsem forumkam! Cestike vsem novim mamicam in tistim, ki pricakujete pikice!:bravo:

Jaz nic vec na dopustu, v soboto sva se pozno popoldne vrnila iz SI na NL. Dopust je bil super, saj druga itak ne more biti. :sloncek: Samo prehitro je zopet minilo, kako cas bezi, ko ti je lepo.
Vmes me je :hudicek: ne-razveselila,zal zopet.:(
Pri nama drugace vse fajn, sva pa sprejela veliko odlocitev, preselila se bova namrec v Slovenijo, najkasneje do konec marca naslednjega leta! Ze komaj cakam!:bravo:

Lep dan vsem,

Katarina

Anonimen -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 8:31:55)

Aja pa se to, za fanice Slash-a, vem, da vas je par punc tukaj gorih, nove slikice v enem izmed mojih albumov, Fields of Rock! V soboto naju je namrec pricakal paket iz daljnega Los Angelesa, v njem pa dobrote kot porocno darilo od Slash-a in njegove zene Perle!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Se zdaj ne morem verjet!!!!!!

tia -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 8:39:55)

Hoj,

tudi jaz sem že pokonci,kot vsaki dan,sedaj ko bi še lahko spala sem že ob 7h iz postlje,ko bom pa hotela spati pa mi verjetno našo :duda: ne bo dalo.:)

Jaz že kar pridno odštevam,upam res da bo vse skupaj hitro minilo.Samo naj še ta tedn zdržim potem pa lahko grem.Kajti moj :love: ne more dobiti ta teden dopusta.

Vidim,da je bolj počitiniško razpoloženje,saj bo septembra že boljše.Pa še veliko :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: bo med nami,saj dopusti :morje: so najbolj primeren čas za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Zato se pa rodi največ otrok :duda::duda::duda::duda::duda::duda: od marca pa vse do junija (maja).

Punčke moje pridne bodite,mislim na vas.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia
:nosecka: (19 dni)

Marina_ -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 9:37:51)

Dobro jutro,

kako ste kaj?Naša Anitka že veselo čofota po vodi:bravo: upam ,da misli na nas;).
Naša bambi je že z morja koliko sem zasledila-javi se bambi kako si.
Astra že na pridno dela in kuha sladice v službi :)-
Tia, jaz ti želim da bo tvoj :duda: še počakal en teden da bo tvoj :love: lahko zraven.
Emamir pa je na dopustu in je tudi dala možgančke na off.
Jaz pa po starem;).

LP frizerka

bambi -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 9:41:07)

Evo mene, smo že nazaj, bilo je 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa, hrana odlična, moje kg pa +2...... Naša :duda: je bila na morju zelooooo živahna, tako da mi je trebuh kar skakal sem in tja, ati a je trkal po njem in skoz držal roke gor..... plavali smo tudi malo, predvsem pa uživali.

Astra :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: malo bolj pozno, ampak vse najboljše za roj. dan in da se ti uresničijo tiste največje želje..... :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:.

Tia, vidim da že odštevaš, držim pesti, da bo porod hiter in da boš kmalu držala v rokah svojo :duda:.

Kako pa kaj z našim srečanjem????? Najboljše da počakamo na konec dopustov in se potem dobimo zopet na kakšni :kava: in :torta: in.... zakaj pa ni nobenega znaka za meso ali sendviče??????;);););););)

Kje pa so vse ostale?????? Anitka vem da je na :morje:.....

neni -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 10:53:15)

Pozdrav punce, predvsem pa :nosecka: Bambi.
Si se cartala in počivala? Zelo lepo, paše po celoletnem garanju in sekiranju.
Zgleda, da jih je veliko na :morje:, jaz grem pa jutri, zato se danes že malo poslavljam, vas bom kar pogrešala, čeprav ne pišem pogosto, pa berem vsak dan.
Bambi lepo pobožaj svojo :duda: še zame, lepo nosečnost še naprej ti želim, ostalim pa da me čez 14 dni presenetijo same :modri::roza:.
lp Neni

Gea1 -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 11:43:47)

Kako ste kaj forumke? Jaz tudi že počasi odštevam, pa čeprav greva šele avgusta na :morje:, ampak bo minilo kot šus.
Mucamaca, a vidva pa nazaj v Slovenijo. Je domotožje veliko, kajne? Jaz včasih tudi razmišljam, da bi se imela boljše v tujini, v kakšnem velikem mestu, kjer dogaja in je več možnosti za vse, zabavo, službo, kariero... Ampak priznam, bi me kar veliko domotožje zmatralo. In veliko jih poznam, ki so tujino izkusili in se vrnili nazaj.
Bambi, kako lepo, da si se javila in upam, da si zdaj kot prenovljena, z nekaj kilogramčki več, ampak zdaj, ko si :nosecka: ti je oproščeno.
Neni lepo se imej na :morje: in uživaj 100 na uro! Mogoče pa vama rata čisto po naravni poti naredit :duda:, kot se to nekaterim zgodi.
Tia ti pa le odštevaj, saj bo kot bi mignil vse drugače, ampak zanimivo.
Frizerka, kako pa kaj ti in tvoje počutje. Že kaj slabosti?

Pozdravček! :sloncek:

Marina_ -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 11:51:18)

Helow Gea1,
moje slabosti so samo takrat ko je trebušček prazen ,pol ko pa nekaj pojem pa je kar dobro.No moram pa priznati da me slabosti kar vedno (in vedno več) spremljajo 8).Me pa zadnje dni boli v križu.Glede spanja ponaoči pa cca.4 krat vodo spustim na wc-ju:)-:)-:)-:)-

anadejka -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 14:00:46)

Hojla,no pa da se še jest mal javm kle pr NAS;),k se že doug nism.

Skratka vse tako lepo pišete o dopustu in počitnicah,da sem vam kr mal fouš.Jest že lani nisem nikamor šla ker ni bilo časa,letos kot kaže pa tut nikamor ne bova mogla ker.....je firma v ku...!!!Še vedno delamo doma brez prestanka in 1.avgusta nam pridejo postaviti streho.Ne morem vam povedat kooook komiiiii že čaaaakkaaaaam!!!!Potem bo pa spet noro dogajanje zaradi poroke;)!!!
Uuuuu morm vam pa še to povedat!!!Dobila sem še enega ZAJČKA!!!!Wiiiiii kok je luškan.Nežkota imam že od prej in je tak črn levjegrivi.Ta pa je čisto bel in ime mu je Sena.Ime je dobil po unmu k je formulo vozu.Sena je sicer že 5 let star in prihaja iz družinice ki so se mu zaradi majhne dojenčice ki je nanj alergična in skos kiha,mogl žal odpovedat.Pa sem ga jest uzela k seb,certkota mejhnga:).Sam je en problemčk,ane,k zdej sta pa oba fantka in naš Nežko bi ga kr od uzadi nabrisal:)-,pa mu ni jasn zakaj ne gre.Mislm da je pol pošteku da je Sena tut fantek ker mu je ta vse vogale precahnal z brado.Nežko je pa ponoru,čist se mu je scufal in se je svinjsko polulal in ni pustu da bi pobrisal za njim.Komaj sem ga pomirila:) revčka.zdaj sta vsak v svoji sobi jaz pa moram pa na skrivaj hodit od enega k drugemu,pa jih certat,pa pol si roke umivat,da ne zavohata in vlečeta surle do Pakistana zarad ljubosumja.Jooooj kok dela okol teh zajcev,res.
Tko da punce tiste k imate probleme ker si preveč želite :duda: in kako mal pozabit na :duda:,kupte si :zajcek:;)

Lepo se mejte in uživejte:morje:

bambi -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 15:28:29)

Kaaaaaaj? Frizerka ti si :nosecka: ????? Dajte napišite, da je to res, ker sem čisto paf od sreče......... Mali Amir?????????

Anonimen -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 15:36:45)

Bambi, tole si preberi:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=48660&idk=91

:)

Anonimen -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 15:37:24)

Ups, neki narobe naredila.:ups:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=48660&idk=91

Marina_ -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 16:13:06)

Hvala Muca Maca za tvoj trud :rozica::rozica:
Ja bambi jaz sem :nosecka::bravo::bravo::bravo:
Samo očitno da smo ga že v Tunizijo švercali:bravo::bravo::bravo:
Ja draga moja bambi res je:bravo:

bambi -> Za nas (258.nadaljevanje)... (25.7.2005 16:59:35)

Ooooooo, Frizerka čestitam 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Pa to je res lušno, pa kar naj ti bo slabo, pa bruhaj...... samo da si :nosecka:;););) in še v Tuniziji je bil tako majhen :)-:)-:)-:)-:)- Suuuuuuuuuuuper!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]