|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dala bom odpoved
10.8.2010 11:55:34   
majch
kot gospodinja namreč.

Imam 55 kvadratov gospodinjstva in malega frocka in moža, kar pomeni, da realno gledano to ni nevem kaka obremenitev, če primerjaš s hišo, vrtom, bognedaj kmetijo in vsaj dvema mulčkoma.  In ne folgam. Rabim optimizacijo vodenja gospodinjstva, ker se mi zdi, da skoz nekaj drgnem in prelagam, čez pet minut pa je vse isto kot prej. Igrače, cunje, posoda...začaran krog. Tako kar nekaj pucam za sproti, da zgleda, da bi se lotila večjih del v stilu pranja zaves, oken, omaric in kar je še takih stvari, mi le redko uspe. In skoz imam občutek, da živimo v najbolj usranem stanovanju pod soncem. Ne pridem na čisto, pa amen. Zato prosim za kak pameten nasvet. Ok, prva dva se  mi zdi, da že vem (vklopi moža in dol z RR), a ne bosta izvedljiva.user posted image

I'm back and I'm bad.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dala bom odpoved
10.8.2010 11:57:48   
uškinamama
Ok, prva dva se mi zdi, da že vem (vklopi moža in dol z RR), a ne bosta izvedljiva

Mali popravek, če dovoliš. Izklopi RR in gor na moža user posted image

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 10.8.2010 11:58:24 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2010 12:00:27   
KulGirl
Mislim, da je internet glavni krivec, ker imam sama popolnoma isto situacijo (stanovanje, en otrok, "mož"). Mislim, da bi brez interneta veliko več naredila. Samo kako se losat te odvisnosti ... Bi moral moj dragi kable v službo vzet user posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2010 12:05:10   
majch
ok, ja odvisnost...jaz pa nimam občutka, da sem toliko časa na netu...no, sej, prvi korak je priznanje, jaz pa očitno še nisem tamuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2010 12:08:00   
m_o_i
moja izkusnja: vec, kot imas casa, bolj prelagas na "kasneje" in...nikol nic ne naredis user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2010 12:36:15   
Najaa
majch, sva že dve. Pri manjšem stanovanju se mi zdi, da je že itak vse natrpano tak da ko pospraviš je še vedno natrpano. Pa hitreje se prah nabira, pa hitreje se vse nalaga in razmeče. Jaz tud skoz neki drgnem pa čistim, pa ne pridem na čisto. Eh bo že... ko bomo v hiši. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2010 13:17:24   
zvezdan
najaa ja se strinjam s tabo. V majhnemaovanju takoj zgleda vse nagužvano in posledično razmetano. Jaz imam sicer ogromno stanovanje, še nič otročkov, "mža", pa tri pse. No pa se vsakič ko pridem iz službe zgrozim kakšen svinjak....pravo Sizifovo delo...vsak dan znova sesanje, pomivanje tal, kopalnice...ZA VSE JE KRIV MOJ user posted image user posted image user posted image

ne znam ti pa dati nobenega nasveta saj še sama ne znam rešiti situacijeuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2010 13:22:58   
legenda_m
welcome to the club

jst sm se nehala sekirat. tok kot nardim nardim. amen. se držim načela moje prababice ki je doskrat rekla : bomo že. važn da se dobr zastopmo

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2010 13:26:23   
Arwenko
1. nasvet...nehaš se sikirat
2. nasvet...če ti finančno znese, si najdeš nekoga, ki ti pride 1x tedensko počistit vsaj osnovo
3. nasvet...če že ne moreš iz svoje kože, si določi za pospravljanje samo 1 dan v tednu, naženi takrat moža, otroke in živali na sprehod, pa si vzami 2 uri, pa idi sistenmatično, ostale dni v tednu ignoriraj vso kramo. user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2010 13:27:27   
Sanjela
Eh bo že... ko bomo v hiši. user posted image

Aja težko verjamem,da bo takrat boljše.Še več dela in prahu bo pa okrog bajte...user posted image
Pol pa res ne smeš met več neta,al pa se odločit samo zvečer malo na pc-ja pol pa spat,da lahk drug dan greš v službo,prideš domov skuhaš kosilo,pucaš po bajti in okili bajteuser posted image user posted image

Sanjela
Dokler imamo spomine, obstaja preteklost.

Dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost.

Dokler imamo prijatelje, je lepa SEDANJOST!

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2010 21:37:47   
čupa
en nasvet?
NE SEKIRAJ SE user posted image
ne bodi suženj svojemu stanovanju! glej da neboš padala prek igrač, da je stanovanje vsaj odzunaj tako, da lahko pride kdo na kavo in to je to. tisto globinsko pa se spravi ko je dež al pa res tečno. dobenemu nisi dolžna kazat lepo pospravljenega stanovanja. raje uživaj, spij dobro kavo in se igraj z otrokom, pospravla bož že ko ti bouser posted image

no, moje mnenje

(odgovor članu Sanjela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2010 21:43:35   
Anonimen
Naredi eno veliko generalko. Iz stanovanja naj gre vse, česar ne rabiš, od posod, knjig, ki jih je boš nikoli prebrala, igrač, ki jih je otrok prerasel, do cunj in vse navlake, ki ne služi ničemur, razen temu, da dela navlako. Meni stanovanje čudežno zadiha, ko to naredim. Nisem hrček, ampak tudi najboljšim se nabere user posted image .

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2010 22:19:21   
*miska.mcc*
miljonarka, to sem jst naredla kake kaj vem koko...pol leta nazaj. zdaj pa ne najdem kopalk, ta velikih brisac, rokavckov, slavfov, traktorjev......user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2010 22:22:13   
Anonimen
V tisto škatlo si jih dala...ziher veš user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2010 22:30:45   
*miska.mcc*
... a si zihr?  da ne bom  jutr brezveze po stengah hodila!user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2010 23:51:33   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela

Eh bo že... ko bomo v hiši. user posted image

Aja težko verjamem,da bo takrat boljše.Še več dela in prahu bo pa okrog bajte...user posted image
Pol pa res ne smeš met več neta,al pa se odločit samo zvečer malo na pc-ja pol pa spat,da lahk drug dan greš v službo,prideš domov skuhaš kosilo,pucaš po bajti in okili bajteuser posted image user posted image

Jap, v hiši je kvečjemu težje, kar se tega tiče.
Smo živeli na 50 m2, pa se mi je zdelo, da imamo ves čas kolikor toliko pospravljeno, nisem pa obsedena s čistočo. V hiši je ves čas nejak. Še vedno imam na podstrehi in v kleti ene škatle od selitve in sploh ne vem, kaj vse je v njih, Manjka še polno stvari - od nekaj pohištva, dokončanja tega in onega, da o zunanjih delih ne govorim - skrbimo samo za tratico, na kateri se potem otroka tako veselo igrata. Meni se pa zvečer, ko imam končno nekaj časa ne da ukvarjat s pospravljanjem, organiziranjem, pucanjem, ampak se z možem usedeva na terasi in uživava v dobrobitih hiše... Bodo apa škatle še nekaj časa...

Point? Odmisli.

(odgovor članu Sanjela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2010 8:33:22   
ZARA
Uf kako te razumem, da ti gre na organe in se vrtiš v krogu. Meni gre tudi, če je vse nagoneno in cunje ležijo vsepovsod. Zaradi tega pa res težim, da se vsak drži pravila pospravljaj za sabo, ker je dela pol manj!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 9:11:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2010 17:04:09   
smeška83
2. nasvet...če ti finančno znese, si najdeš nekoga, ki ti pride 1x tedensko počistit vsaj osnovo
3. nasvet...če že ne moreš iz svoje kože, si določi za pospravljanje samo 1 dan v tednu, naženi takrat moža, otroke in živali na sprehod, pa si vzami 2 uri, pa idi sistenmatično, ostale dni v tednu ignoriraj vso kramo.
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

3. nasvet...če že ne moreš iz svoje kože, si določi za pospravljanje samo 1 dan v tednu, naženi takrat moža, otroke in živali na sprehod, pa si vzami 2 uri, pa idi sistenmatično, ostale dni v tednu ignoriraj vso kramo. user posted image

Podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.8.2010 7:50:22   
pritlikavi
user posted image ja čiščenje ,čiščenje !user posted image kdaj to naredit?user posted image jezimo se na vse okrog nas!user posted image čas porabite za otroke ,ostalo pa naj delajo drugi!

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.8.2010 10:34:45   
darja.mark
Hja če nimaš financ ne bo noben namesto tebe podrgnil tvoje stanovanje se ti ne zdi? Če pa poznaš koga, ga pa pošlji k meni mu ne bo dolgčas.
In ja, tut men se velikokrat zdi da bolj ko glancam bolj je bombastično pri nas. Mali itak vse igrače razmeče in nimaš kam stopit. Se dostikrat ne sekiram, vsake tolko pa tut :) ker mi gre ta svinjarija oreng na živce.

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.8.2010 14:08:51   
anity_1
Jaz pa delam tako, da vsaki večer pometem vse talne površine, enkrat na teden pa jih pobrišem. Enkrat na teden tudi ščistim kopalnico in vse stvari, ki se pač še moraj ščistiti.. Res da tisti enkrat na teden prilagajam temu, kdaj mi je.. Tudi cotke likam, ko operem dva stroja.. Ne likam za vsakim strojem - si pač vzamem malo več časa in takrat na hitro prelikam..
Problem pa mi je edino tašča, ki je skoraj 3 dni (včasih še več) pa nama z partnerjem in prestavlja stvari, ker moje stvari "niso na pravem mestu".. user posted image Sem se že nehala sekirat. Če mi pa hoče tako zelo pomagat, pa mi naj.. Pač prestavim tisto stvar nazaj na "svoje mesto", ko vidim, da ni na pravem mestu.. Res da je potem tašča zelo tečna in sitna, ker ima toolikoo dela, ker jaz sama ne sščistim in nimam urejeno dovolj user posted image Ampak meni je všeč tako, kot je.. se ne sekiram.. user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.8.2010 8:49:18   
zvezdan
user posted image ja te tašče so smešne. Tudi moja rada malo pokomandira. Pa kaj se čem sekirat. Samo pametno kimam potem pa je itak spet po mojeuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.8.2010 13:27:51   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

Je pa res, da je potrebno imeti cel čas nadzor nad otroci in možem, da sproti "pospravljajo" (beri ne puščajo stvari, kjer jim iz riti pade).

To je že super ideja, ampak kako jih spodbudiš da pospravijo za sabo, brez da "izpadeš tečna in sitna"???user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.8.2010 13:29:12   
zvezdan
Ja to tudi mene zanima?

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?