Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 14:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: Otika LOL ... ma ste dobre s temi idejami ... jao saj šefetu sem šovedala tut za to luftanje itd. ... pa ga je poklical v pisarno in se pogovoril z njim pa potem je še v pisarno prišel rečt, da naj se zmeniva malo s tem luftanjem, da bo obema odgovarjalo ... no in naprej ostaja pri tem, da se zjutraj za pol ure odpre okno, ko gre on ven na kafe ... ah ja ... pa saj v bistvu ne smrdi v pisarni ... samo zrak je tak zatohel pa vroče je ... zunaj pa tako prijetno ... zdaj imam slušalke na ušesih pa tolk naglas da se sigurno kaj tut ven sliši pa z nogo malo v ritmu tapkam ... ma naj ga hudič vzeme ... da morjo obstajat taki težaki na tem svetu ... Slušalke na ušesih,pa ful naglas,pa javna uprava...no,sej ni čudn,da gre vse v maloro. Ja poglej ... delo je tako, da nimam kaj dosti stika s strankami ... po telefonu kdo pokliče, drugače pa mogoče kak privatnik, ki smo dnevno na vezi uleti ... mi pa delo omogoča da zraven poslušam glasbo in glasba mi pomaga da pri dokaj enoličnemu delu in slabem zraku, ne ratam zaspana ... dela imam pa čez glavo in ne ni res da povsod v JU noge ne mizi počivamo in v luft gledamo.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 14:15:58
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: Otika LOL ... ma ste dobre s temi idejami ... jao saj šefetu sem šovedala tut za to luftanje itd. ... pa ga je poklical v pisarno in se pogovoril z njim pa potem je še v pisarno prišel rečt, da naj se zmeniva malo s tem luftanjem, da bo obema odgovarjalo ... no in naprej ostaja pri tem, da se zjutraj za pol ure odpre okno, ko gre on ven na kafe ... ah ja ... pa saj v bistvu ne smrdi v pisarni ... samo zrak je tak zatohel pa vroče je ... zunaj pa tako prijetno ... zdaj imam slušalke na ušesih pa tolk naglas da se sigurno kaj tut ven sliši pa z nogo malo v ritmu tapkam ... ma naj ga hudič vzeme ... da morjo obstajat taki težaki na tem svetu ... Slušalke na ušesih,pa ful naglas,pa javna uprava...no,sej ni čudn,da gre vse v maloro. Ja poglej ... delo je tako, da nimam kaj dosti stika s strankami ... po telefonu kdo pokliče, drugače pa mogoče kak privatnik, ki smo dnevno na vezi uleti ... mi pa delo omogoča da zraven poslušam glasbo in glasba mi pomaga da pri dokaj enoličnemu delu in slabem zraku, ne ratam zaspana ... dela imam pa čez glavo in ne ni res da povsod v JU noge ne mizi počivamo in v luft gledamo. Hec hec je bil tole,Otika,sam hec.
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 14:19:58
|
|
|
|
*Pija
|
Zakaj pa potem nimata vrat zaprtih pa okna odprtega? Tako sva s sodelavko naredili in je zrak bil prijeten in ni bilo tistega prepiha. No zdaj poleti je sicer prepih na polno, ker v takem vročem zatohlem prostoru ni možnosti, da produktivno delaš. Kako je sploh lahko zbran, ko pa pri takšnem zraku začne kar glava boleti. Saj je normalno, da enim ni všeč to kar drugim ampak kar je pa preveč pa je preveč. No se na nove radi spravljajo očitno. Ker je on že dalj časa tam ima pravico po njegovem, da lahko dela kar hoče. Otika ti kar glasbo na glas toliko, da ti slišiš, ker zate tudi ni dobro, da imaš slušalke na ušesih saj še lahko oglušiš in škoduješ s tem svojemu zdravju saj slušalke povzročajo tudi glavobole . Potem pa si kar privošči kakšno obilno malico v pisarni zraven pa veselo cmokaj.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 14:33:42
|
|
|
|
PeggyBundy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja prav si prebrala ... ne smem imet odprtega ... sem ga zjutraj odprla in je bilo tako prijetno v pisarni ... isti moment, ko je prišel on, je okno zaprl in sem ga lepo prosila naj ne zapira okna, ker je drugače slab zrak ... njegov odgovor je bil:" Zunaj ni več tak ovroče in bo okno zaprto." ... pa sem mu šeenkrat rekla, da je v pisarni slab zrak, če je okno zaprto ... pa je samo ponovil že povedan stavek ... WTF!? MA ne vem kaj bom naredila ... ker do včeraj sem z veseljem hodila v službo ... zdaj pa samo iščem izgovor, da me ni v pisarni in da svoje zadeve drugje delam Zvečer si privošči dve obilni porciji prebranca, da se le-ta do jutra fino prebavi. Potem pa si daj duška. In če bo hotel odpreti okno, ga lepo nazaj zapri, da pa tebe ravno danes glava boli in ti bolj paše, da ne piha.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 14:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Pija Zakaj pa potem nimata vrat zaprtih pa okna odprtega? Saj to sva do sedaj imela, samo sem morala strogo (pa tut če sem sam v sosednji prostor fascikel nesla in me ni bil 3 sekunde) skos vrata za seboj zapirat in sem se tega držala ... potem mu je pa učeri klik naredilo v glavi in konec in se ga ne premakne ma niti za milimetr ... pomoje sedaj prav iz principam, samo da je po njegovo in ne po moje ... zdaj ko je pa zvedel, da so mi že po difoltu dali višjo oceno in plačo kot njemu je pa sploh pasji ...
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 15:26:52
|
|
|
|
*Pija
|
Potem pa je to samo eno navadnje zaj*** in nič druga. Saj eni ljudje so res občutljivi na prepih ampak v mejah normale. Otika potem pa je čas, za akcijo in sicer milo za drago. Bodi pa še ti zlobna. Saj razumem, če je človek konfilkten je to hudič ampak, do decembra je še dolga. Zdaj ti nagaja z okni pozimi pa ti bo s kurjavo. Saj pa ne more biti vse po njegovo no.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 16:57:07
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Pija Zdaj ti nagaja z okni pozimi pa ti bo s kurjavo. Pozimi bodo pa radiatorji tako odprti da ne bo zraka.
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 18:07:23
|
|
|
|
*Pija
|
Ne, ne pozimi ga lahko v grlu spraska od suhega zraka tako, da bo potrebno kar vse radiatorje zapreti In, če bo prevroče v pisarni se lahko prehladi, ko bo šel ven. Mogoče boš jeseni najlepše skozi prišla.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 19:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, je zrak vrednejši od plače . Pa še res je. Odpri okna zjutraj, če prideš prva, in med kavo (če hodite) ter malico. Ali jih pustiš malo odprta čez noč.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 10.8.2010 20:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sedaj se lufta zjutraj od 7ih do 8ih, ko zgine na kavo ... pa potem med malico od 12ih do 13ih, ko ga tudi ni ... samo glede na to, da to ni velika pisarna pa da sva 2 not pa da sta not 2 računalnika pa da je ena stena skoraj cela v šipah pa da se tut hodnik praktično nič ne zrači, rata v pol ure slab zrak notri ... mah sem se odločila da ga ne jeb** 5% ne bom mu riti odnašala, ne bom se več z njim pogovarjala sploh ... mislim še 4 dni nazaj sva se pogovarjala kako je bil njegov prejšnji sodelavc, ki je šel sedaj v penzijo, čuden in je imel kar ene svoje fore in če je rekel, da bo okno zaprto, bo pač zaprto in kako se mu je to neumno zdelo ... kaj pa vem ... mogoče pa to ni bil prejšnji sodelavec tak, ampak je svoj alterego opisoval ... jao, kaj bi dal, da bi se lahko preselila v eno pisarno na drugo stran k eni sodelavki s katero se ful dobro štekava in je mesto nasproti nje prosto ... samo je pa ta teta, ki tam drugače sedi na porodniški in se tistega mesta kao nesme tikat
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 11.8.2010 9:43:11
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika jao, kaj bi dal, da bi se lahko preselila v eno pisarno na drugo stran k eni sodelavki s katero se ful dobro štekava in je mesto nasproti nje prosto ... samo je pa ta teta, ki tam drugače sedi na porodniški in se tistega mesta kao nesme tikat zakaj pa ne saj gre lahko za 'nadomeščanje' in verjetno te tete še dolgo ne bo, ali pa se motim?! probaj se zmenit s šefetom če te lahko premesti v tisto pisarno - saj ne boš za vedno tam...ampak samo v času nadomeščanja... dokler ta teta ne pride nazaj...
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 11.8.2010 9:47:26
|
|
|
|
RAKICA2007
|
midve imava podoben problem... ampak jaz ga imam v obratni smeri moj sodelavec pa kamorkoli pride prižiga klime , pa naj bo zima ali pa poletje... in to klima na 18 st. - to kar sam naštela mah pride mimo in prižiga klime... ko gre jo takoj ugasnem, saj mi preveč piha direkt po vratu... sva že imela burno - in se dogovorila, da če mu kaj ni všeč v moji 'utici' naj ne hodi k meni tako da je sedaj mir
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 12.8.2010 18:22:36
|
|
|
|
ZARA
|
To, Otika, na ignor ga daj bebota. Itak ne bo pogruntal, ker ima preveč dela s prepihom in tako... če ti bo pa še težil mu pa rit pokaži, which BTW, there''s no law against.
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 11:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Helow babe ... mal pridem da se spiham pol pa grem naprej delat ... ... ok je mal bolš ... no ja no ...
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 13:20:15
|
|
|
|
ZARA
|
Sklepam da ni blaznega napredka?
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 13:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tolk je napredek, ker ga ignoriram in se mi ni treba z njim pogovarjat ... samo lufta se pa samo zjutrej 1 uro in med malico ko ga ni not ... če pa že je not med malico, pa za par minut čisto malo odpre okno in zapre vrata, tok da ja ne more nič čez pisarno potegnit, da bi se malo zrak zamenjal ... ma me danes prav fino glava boli od tega zraka ... ma še pol urice pa bom šla pošto spedenat in jo nest na pošto, pol pa nazaj pridem in še malo potrpim in grem domu ... HB!
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 13:49:26
|
|
|
|
ZARA
|
A njemu pa paše tak zrak? Mislim, a ni nič zelen? To morata imet CO2 - ja v zraku.
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 13:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, moram pa povedat, da mi je danes naša čistilka blazno polepšala jutro ... ma da povem celo "štorijo": navado imam, da preden grem domou, si pomijem skodelico za kavo/čaj, ki jo imam non-stop na mizi ... zadnjič se mi je pa mudilo in nisem utegnila ... no pa me zjutrej ppričaka čista skodelica na mizi ... no potem se je to zgodilo še parkrat in sem potem predvčerajšnjim teli naši gospe čistilki na mizi pustila eno mini bonboniero v zahvalo, ker tako lepo skrbi ta moje delovno mesto ... no danes zjutraj pa pridem v službo in me na mizi čaka ena lepa vijolica in zraven listek da je zame za srečo od neše čistilke ... ja kolk sem bila vesela
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 13:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Mislim, a ni nič zelen? Ne, je samo butnjen ...
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 19:14:04
|
|
|
|
*Pija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ne, je samo butnjen ...
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 16.8.2010 19:23:12
|
|
|
|
ronja
|
- naštimaj si slušalke - če boš poslušala svojo glasbo, boš bolj zadovoljna. - če ti pričakuješ klic, ti dvigni telefon. - sicer pa postavi meje.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 17.8.2010 7:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja - naštimaj si slušalke - če boš poslušala svojo glasbo, boš bolj zadovoljna. Imam - če ti pričakuješ klic, ti dvigni telefon. Bi ga pa je telefon na njegovi mizi - sicer pa postavi meje. Sem probala pa se je tisti izpad zgodil ... kaj več pa ne upam, ker je z dvema sodelavcema zaradi takih malenkosti še skoraj fizično obračunal ... skoraj pa samo zaradi tega, ker ga je šef nazaj povlekel.
|
|
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 17.8.2010 8:33:43
|
|
|
|
majch
|
ojoj, boga reva...bo treba en mali pragozd rastlin, da vam popapcajo CO2. Vso srečo!
|
|
RE: Spletkarke, pomoč prosim ;) 23.8.2010 13:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa še tazadnja cvetka ... mislim, saj ne morš, da se nebi smejal ... HB je od danes naprej na dopustu za 14 dni (okno odprto do konca pa muzika laufa in jaz sem ) ... no samo v petek pa mene ni bilo in tip je to takoj izkoristil za to, da je šel k šefu jokat kolk jaz nič ne delam ... no pa je šefe dons prišel v pisarno in mi to povedal ... samo pač v smislu, kaj si je ta kreten pa zdaj namislil, da bi me zafrtkaval ... ma Hb da šefe ve, da ok delam ... jao jao jao ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?