|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
24.7.2005 18:50:28   
Rubin.
Zanima me, kakšne elektronske varuške imate? Sama se še odločam kakšno bi kupila, saj je razpon cen od 10.000 pa do nebes.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
24.7.2005 19:26:12   
ines2001
Mi uporabljamo firmo Tomy, baby phone mini.Smo čisto zadovoljni. Služi nam že dobra tri leta, upam da bo služila še za enega, ki ga pričakujemo oktobra.

Lep pozdrav,ines2001

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
24.7.2005 19:39:50   
k1
mi mamo sposojenega tomyja audi baby 2500, ima tudi digitalni termometer za otroško sobo in je ok. po moje ne rabiš komplicirat, glavno da slišiš otroka v drugo sobo oz. na drugi konec stanovanja. mogoče pa bi pogledala pod male oglase?? saj kaj drugega ne more bit narobe, kot da baterije menjaš? kaj vem...

lp :rozica:

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
24.7.2005 21:47:04   
SaaS
Dva tedna nazaj je tekla debata o tem.
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=48451&idk=89

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
24.7.2005 22:44:31   
andrejaz
Mi imamo od Tomy Audi Baby 2500, ki ima še prikaz temperature.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
24.7.2005 23:46:29   
frutka_
Tako kot Ines imam tudi jaz varuško od Tomy-ja in je čisto okej.:bravo:

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
25.7.2005 9:15:37   
viv_
Know-how Jokavček. Nam je super in daleč nese - kar je bilo ključno pri izbiri.

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
25.7.2005 9:15:59   
viv_
Aja, še to... servis je v Medvodah - enkrat smo menjali anteno, ker jo je tamala odlomila.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ELEKTRONSKE VARUŠKE
25.7.2005 12:26:41   
pravljica
mi imamo brevijevo...po 7ih letih še dela tako kot je treba...takrat smo pa ful komplicirali, ker je bil pogoj, da vleče daleč in mimo vseh ovir (tudi iz avtomobila v stanovanje)...smo bili prepričani, da je tomijeva najboljša, ampak smo preizkusli 2 in jih vrnili...brevi pa se je odlično obnesel

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?