Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Inhalacije z nastavkom ali brez? 9.8.2010 19:07:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moj je star 7 let, pa se vedno uporabljamo nastavek (astma). od enega leta dalje. sam pravi, da mu je tako lazje. ce mu bos spricala v usta, po mojem ne bo efekta, saj mora vsebina pumpice priti v pljuca. ko je bil tako mali je tudi moj ponavadi krical, ampak sem ga prijela in nema milosti. scasoma pa se je navadil.
|
|
RE: Inhalacije z nastavkom ali brez? 9.8.2010 19:10:27
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta da se joče je pa samo dobro, takrat res globoko vdihne... Nam pa je P v bolnici rekla ravno obratno, da ko joče ravno plitvo diha. je tudi jokal, kot da ga iz kože dajemo, sčasoma se je navadil, pomagali pa smo si z branjem najljubših knjigic ali pa s kako "lutkovno predstavo". p.s. z nastavkom.
< Sporočilo je popravil posh -- 9.8.2010 19:11:22 >
|
|
|
|
RE: Inhalacije z nastavkom ali brez? 9.8.2010 19:18:11
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli365 Naš mali je star leto in ima bronhitis, pa me zanima kako ste izvajale inhalacije, preko tistega nastavka al kar direkt iz pumpice, kajti naš se tako joče in tuli, brca itd.. da je to zelo težko, se mi zdi da bi mu direkt skoraj bilo lažje stisnit v usta, vendar ne vem če se to sme ? obvezno z nastavkom... čeprav se mi zdi, da je pri tej starosti najboljši jogurtni lonček... naš je vedno jokal ko zmaj, ko sva mu dajala Ventolin... en ga je močno držal (v naročju, ena roka čez njegove roke, da ni mogel mahat, z drugo roko pa glavo), drugi pa mu je dajal ventolin... sva pa špricnila vedno v momentu, ko je začel nabirat (vdihovat zrak) za jok, da je potegnil vase in potem zakričal... v bolnici mi je bilo na začetku vedno nerodno, da tako joka, med. sestre in bratje pa full veseli, ker je tako res dobil dobro dozo ventolina
|
|
|
|
RE: Inhalacije z nastavkom ali brez? 9.8.2010 19:23:49
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
samo s tem jogurtovim lonckom nama nikakor ni slo. potem pa sem zatezila v zdr. domu in so dali napotnico za nastavek. tak, ko ima na koncu masko (gumjast). pokrije usta in nos.
|
|
RE: Inhalacije z nastavkom ali brez? 9.8.2010 20:16:47
|
|
|
|
Lejči
|
definitvno z masko, prilagojeno za malčke. a ti niso nastavka z masko dali na recept ?
|
|
|
|
RE: Inhalacije z nastavkom ali brez? 9.8.2010 20:53:13
|
|
|
|
neli365
|
Ja so mi dali nastavek z masko, ja bo pač jokal oz.kričal če drugače ne gre. Upam da se hitro navadi, ker danes pri zdravniku je bilo zelo hudo.
|
|
|
|
RE: Inhalacije z nastavkom ali brez? 10.8.2010 7:57:50
|
|
|
|
3jeMi
|
neli saj bo šlo... pa če pri P joka, naj joka, ni prvi, ne zadnji naš je imel 2x bronhiolitis, 2x bronhitis... seveda je vedno (takoj) pri P dobil inhalacije (kisik in ventolin)... tulil ko zmaj, prepoten (sem ga vedno preoblačila)... sestre in P pa so hodili k nama, ga božali in govorili, da je priden, mene pa tolažili, da je to čisto normalno... saj ta prvič je hudo, potem sem se pa kar navadila, sem vedela, da bo jok... vedno pravim, kar je treba, ni težko in kar gre... za vaju...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?