smrdeč urin (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Felicita -> smrdeč urin (9.8.2010 11:31:15)

Zadnje par dni ma moj urin čuden vonj. zelo čuden. pijem dovolj, jem nič čudnega/nenavadnega/novega ali hrane, za katero vem da spreminja vonj urina (npr špargljev); nimam nobenih (novih) zdravil. nobenih čudnih izcedkov iz nožnice. boli nič, vročine nimam, počutim se ok; do sedaj vedno ko sem mela UTI me je vse bolelo, skelelo, peklo, zato mi je težko verjet, da mam vnetje.

mogoče katera ve, kaj bi lahko blo?

Anonimen -> RE: smrdeč urin (9.8.2010 11:38:36)

A si mogoče jedla lubenico?

s. -> RE: smrdeč urin (9.8.2010 11:43:35)

Mogoče kaka bakterija?

Felicita -> RE: smrdeč urin (9.8.2010 11:51:19)

IZVIRNO SPOROČILO: pet4

A si mogoče jedla lubenico?

ne... pa lubenica men kvečjemu svetlejši urin nardi.

IZVIRNO SPOROČILO: s.

Mogoče kaka bakterija?

sej pravim, do zdej vsa bakterijska vnetja k sm jih mela so bla grozno boleča in pekoča, zato mal težko verjamem da bi blo to to.

m_o_i -> RE: smrdeč urin (9.8.2010 12:40:37)

jaz bi na tvojem mestu sla TAKOJ k zdravniku!
ni se za igrat z mehurjem in ledvicami... jaz sem pred leti mislila, da me kriz matra - dokler nisem v vodi zagledala krvi; v dezurni sem pa zvedla, da sem prisla zadnjo sekundo (mislim, to so povedali mojim spremljevalcem; mene je tak okol obrnlo z vrocino nad 43).

hocem rect predvsem to, da nisem mela nobenih problemov pri lulanju, nic ni peklo, nic bolelo, voda se mi ni zdela cudne barve ali vonja - pa se je cela stala dogajala v meni...

pojdi se vsaj pokazat in srecno  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.8.2010 22:51:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dory -> RE: smrdeč urin (10.8.2010 15:05:08)

no jaz sem mela vneto ledvico in mehur brez da bi me kej pekl ko sem šla na wc...bi šla do zdravnika...

Felicita -> RE: smrdeč urin (10.8.2010 17:57:16)

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Po čem pa smrdi? Po suhem mesu mogoče?

niti ne, bolj po... nečem postanem. pa tak čuden vonj je, bi rekla anorganski.

drugač sem bla dans pri zdravniku, crp je 30 (verjetno posledica herpesa), izvide pregleda urina pa dobim ju3, dal je pa pregledat vse možno. Je bil pa, kot vedno, začuden nad mojim stanjem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]