fionca -> RE: kaj in kako (10.8.2010 17:49:37)
|
Jaz pa ne vidim nič slabega, če se človek poskuša znajdit... To je zelo žalostno od naše preljube države, ki je ljudi pripeljala tako daleč. Pa lepo prosim, sem izobražena s 7. stopnjo izobrazbe, diplomirala pri 24. letih, pri 23. letih in pol sem se zaposlila,sem samohranilka, res je tudi, da nimam urejene preživnine oz. je ne dobivam od očeta otroka, ki komaj preživlja sebe, trenutno skoraj jaz njega preživljam... Vem, kaj boste napisale, zakaj ne dam izvržbe in bi dobila vsaj od države 70 EUR nadomestila za preživnino, on bo pa v še večjem dreku... Torej, mnogokrat sem mu želela pomagat, ker je bil resnično psihično na tleh, pa sem poskušala z državnimi institucijami.... Njim je figo mar za človeka, ko je na tleh.... Ker sem tako razočarana nad državo, ki sem ji tudi plačevala lepe vsote denarja za vrtec, ravno zaradi moje bruto plače in vključene preživnine, ki je nisem dobila, se mi pač zdi prav, da naj izkoristijo državo tisti, ki jo lahko. to je pač sramota naše politike!!! Sem slišala za eno znanko, ki se je sama z dvema otrokoma preselila v Avstrijo, da mati samohranilka dvakrat letno dobi neko subvencijo od države, pa je nobeden ni preverjal, če je resnično samohranilka, ker pri njih se ne dogajajo takšna prikrivanja, ker imajo drugače celotno zadevo bolj urejeno kot pri nas, celo vrtec na Dunaju - glavno mesto - plačuje manj kot pri nas!!! Torej, ljuba naša Slovenija!!!
|
|
|
|