|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke
24.7.2005 17:13:42   
Nannn
Hojla bejbe :bravo::bravo:

Evo se mal morska se vam javljam...vceraj sem prisla iz morja in vam povem da sem se mela res noroooo...mi je kar malo zal da sem ze nazaj...zdej ne vem kaj se dogaja ampak pred enim tednom sem zacutila kako me nekaj zgecka v trebuhu kot da bi mi :duda: spuscal mehurcke :love: in me zgeckal to pa cutim samo takrat ko sedim...ijojjj punce sej ne vem a je to res ze mozno da me takole vsak dan zgecka al se men samo zdi...kaj ve mislite?

Na morju pa sem se ubadala se z alergijo na sonce in ze itak nisem bila nic na soncu in me je napadla alergija :( do sedaj sem uporabljala Flonidan in je bilo vse v redu sedaj pa niti ne pomislim da bi ga vzela...sem imela pa na morju napade glavobola in sem mislila da se mi bo zmesal od bolecin ampak se lahko pohvalim da nisem vzela tud enga tableta :sloncek: trebuscek ze kar ornk raste tako da se me ne more zgresit...sedaj sem se tehtala in imam +3 kg :(

In kaj se dogaja pri vas kaj pocnete in kako prezivljate te dneve?

Lepo se imejte Nannn :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarke
24.7.2005 17:25:40   
AlenkaIST
Lepo, da se je imel nekdo fino:bravo:. Tisto žgečkanje pa jaz še vedno čakam:zmeden:.
Meni so vse stvari proti alergiji prepovedali. Mogoče bi ti pomagal kalcij. Pri glavobolu se ti lahko pridružim. Dva dni sem bilo čisto fuč!
Glede kg pa sem jaz še kar na istem čeprav se tudi meni že lepo pozna.
Dobrodošla spet nazaj!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarke
24.7.2005 17:54:24   
Anonimen
Hojla! Jaz sem tudi nazaj s 3-dnevnega dopustka v Kr. Gori.
Mene še nič ne žgečka, pa komaj čakam, da ga začutim. Me tolaži, da zdaj bo pa itak že kmalu. Glavoboli pa tud mene blazno mučijo že več kot en teden. Nikoli me ni tako pogosto bolela glava kot me zdaj. Pa križ me začenja bolet, samo to mora bit kaj drugega, ker se mi zdi, da je še malo prezgodaj, da bi bilo od nosečnosti.
Glede kg mi je pa ful čudno. Zredila se nisem še nič, občutek imam pa, da sem se. Mogoče zato, ker imam že kar obilen trebušček. Sem prav ponosna nanj.:)-
Pozdravček!9nebesa

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarke
24.7.2005 19:35:52   
Anonimen
Ojla Nann, dobrodošla nazaj :bravo:

Ja, glavoboli...jz že spet bruham tako me glava boli. Ne pomagajo ne lekadoli, ne kapljice 31...ma ništa! Če me pa ne boli glava, pa se mi tako grozno vrti, da bi kar po tleh padala, če se ne bi ulegla. Čisto sem "izmozgana" od slabega počutja. Jz mam občutek, da mi gre s tedni na slabše ne na bolje :zmeden: Ne morem drugega kot samo spanje in ležanje...:(( Katastrofa!....pa kdaj hudiča bo že konec?!

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarke
24.7.2005 20:36:52   
tinkamiška
Hojla Nannn!

Sem par dni nazaj spraševala kje si, se mi je zdelo, da bi že morala bit nazaj iz:morje::)

Men je blo tut super na morju, sem pa mela takrat tudi glavobole in sem ugotovila, da verjetno zaradi sonca:zmeden: Ampak je blo vseeno fajn:bravo::bravo::bravo:

Tudi mene je na morju začelo žgečkat v trebuhu in tudi samo, ko sem sedela. Zdej so brcike že malo močnejše, zadnjič so ble tri tako močne, da sem jih čutila tudi z roko. Ampak možek pa še ni imel te sreče:(. Zdej jih čutim kadar ležim na boku in včeraj je čisto podivjal, ko sem bila na enem koncertu, sem šla potem raje domov.

Jst mam zdej +4kg, danes verjetno še kakšnega več, smo bili na vikendu in papali cel dan:ups: Zadnje dni me grabi neverjetna lakota:( se trudim jest veliko zelenjave in sadja in čim manj kaloričnih stvari.

Caffee, upam, da boš kmalu boljše, jst sem res vesela, da špri meni ni več teh glavobolov, ker to je pa res hudo:rozica:. Mi je pa kakšen dan spet zelo slabo in takrat se prisilim, da nekaj pojem in je potem boljše.:rozica::rozica::rozica:

Lepo bodite!!!

Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarke
24.7.2005 23:16:05   
Nannn
o caffee sem bila ze prepricana da ti je bolje...sploh pa sedaj ko naj bi bilo ze bolje...upam da bo bolje...tud men ne pomagajo kapljice od Justa...

Tinkamiska a mislis da se meni res ze javlja bebe?A se ti ne zdi malo prezgodaj?Danes je bil cel dan mir sedaj ko sem sla zvecer z mojim :love: na spehod in sladoled in sem se usedla pa me je spet spomnil in me nezno pozgeckal :bravo:9nebesa in res ne vem a je to to al ne...priznam zelo lep feeling...jutri imam pregled in bomo videl kaj bo...vem da ne bo UZ in mi je kar malo zal :( ko bi saj lahko samo pet minut videla svojo :duda: bi bila moji G hvalezna do konc zivljenja...

Lepo spite in dober zacetek tedna...

Nocko Nannn :rozica:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarke
25.7.2005 8:40:24   
tinkamiška
Ojla Nannn:rozica:

Jst te pa tako razumem, ko praviš, da bi rada vidla svojo:duda: vsaj za 5min:rozica:

Meni ni ratalo na zadnjem pregledu. Sem bla pa kregana, ker sem šla tik preden so me poklicali v ambulanto lulat:ups:, baje nebi smela it 2uri pred pregledom, pa tega nisem vedla:ups: Potem sem morala pa tam čakat, da me je ornk tiščalo, da sem lahko dala vodo, pa hemoglobin so mi pregledali v krvi. Potem sem šla h G in mi je tam zmerila do kam se mi je dvignila maternica in poslušali sva srček od najine:duda:, ki je prav veselo utripal:bravo::bravo::bravo:

Zdej pa čakam na 11.8. ko mam UZ pregled in bom končno lahko vidla svojo:duda: in mogoče, bo pokazala še a ima lulico al binglca:bravo: Komaj čakam!!!

No tebi pa želim, da bi vseeno lahko pokukala kaj počne tvoja:duda: in javi, ko boš iz pregleda:miska:

LP vsem ostalim in lep dan brez problemov in slabosti:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarke
25.7.2005 8:54:58   
pikica*
Vidim, da so glavoboli na dnevnem redu. Mene tudi vsak dan mučijo. Včasih vzamem Lekadol, če se pa le da, pa raje vidim, da mi da moj :love: reiki. Hitreje pomaga in še bolj zdravo je. Ne vem pa kako bo ta teden, ko ga ne bo :((.
Poleg vsega sem pa danes spet bruhala. Sem mislila, da so slabosti (in bruhanje) pozabljene pa temu očitno ni tako. No, vseeno upam, da se bom čez dan spravila k sebi.
Brcik jaz še ne čutim, ampak tega niti še ne pričakujem. Po moje je še prezgodaj:) Trebušček pa pridno raste, ampak se ga da še vedno lepo zakamuflirat, tako da ljudje nič ne opazijo.:)

Uživajte!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarke
25.7.2005 9:29:23   
lev76
Hojla!

Jaz pa še nič ne čutim sem v 15 tednu.Pravijo da še dva tedna pa bi počasi morala. Trebuščka pa tudi nimam nič kaj povečanega,ker sem bolj okrogla in se še ne vidi;).
ZAdnjič mi je zjutraj otrdel spodnji del in sem se tako ustrašila,da sem uro skupaj jokala.In me je moj dragi komaj pomiril.Upam, da to ni nič nenormalnega.Imam pregled v petek pa povprašam.Tut jaz nimam UZ,pa bi tako rada videla svojo :duda: za trenutek.

Pridne bodite!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarke
25.7.2005 10:10:43   
Nannn
tinkamiska a mas naslednji pregled ze morfologijo?

Ze odstevam minute do pregleda :sloncek: :kuza:

Mal pogresam LE&TA kje se skriva?

LP Nannn :rozica:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarke
25.7.2005 10:18:35   
tinkamiška
Nannn:)

Ja, meni se zdi, da bo takrat že morfologija na vrsti, ker mi bo merila tudi dolžino MV, ampak ni mi pa nihče povedal, samo vem da bo UZ:zmeden:

Sem ti prej pozanbila odgovorit, jst mislim, da ti že čutiš tvojo:duda::bravo::bravo::bravo: Jst sem jo začutla v 15t in sem bla čist:sloncek::sloncek::sloncek::) Potem je nekaj časa nisem in sedajo jo čutim skoraj vsak dan. Je pa tak hecn občutek, me mala pikica boža od znotraj jst pa po vrhu;)

Javi kako je blo na pregledu:rozica:

Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarke
25.7.2005 10:18:46   
dadica
pozdravček tudi od naju!

Jaz še moje pikice ne čutim,a bi me moralo skrbet?
Drugače pa so glavoboli in zgaga na dnevnem redu,ter lulanje 55x na dan in 6x na noč.
danes imam pregled in komaj čakam da vidim(slišim)če je vse ok!

A sem samo jaz takšna da me par dni pred pregledom vedno zgrabi panika če je vse OK!

vam javim popoldne kakšno je stanje ko se vrnem iz pregleda!

lep dan in pridno božajte bušije!!

LP dadica

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarke
25.7.2005 10:21:47   
tinkamiška
Dadica:rozica: nič ni narobe, če še ne čutiš:duda:, nekatere jo začutijo šele pri 20t, pa je to čisto normalno. Zgleda, da se pri nekaterih pač prej:duda: oglasi;)

Tudi jst sem zmeraj nestrpna pred pregledom, in dokler G ne pokima z glavo in me veselo pogleda sem me vedno črviček gloda. Ampak vse bo vredu ne skrbi:rozica::rozica::rozica:

Pa le javi kako je blo!

Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarke
25.7.2005 10:44:50   
Nannn
tinkamiska hvala :rozica::rozica:

Dadica pa ti mas pregled tako kot jest danes :bravo::bravo:

Priznam da je tudi mene malo strah kaj bo na pregledu saj imam za sabo ze kar nekaj zapletov...

Lepo se imejte Nannn :rozica:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarke
25.7.2005 11:19:58   
Natasa-6
:bravo::bravo::bravo:vsem, ki že čutite pikico. A ni super!!!! Ti glavoboli so res zoprni, a če je pa takšno vreme, enkrat vroče. pa mrzlo, pa dež, pa sonce,... Saj samo še kakšen teden ali pa dva, potem bomo pa začele uživati, naj bi minile te začetne težave nekje do konca 4.meseca.

Za vse, ki imate rade sir, jajčevce in paradižnik, pa en super recept:
jajčevec in paradižnik opereš in narežeš na kolobarje pribl.1/2 cm debele). Sir narežeš na rezine.
Rezine jajčevca popečeš z obeh strani, jih naložiš v pekač, čez nadevaš plast paradižnikov, nato plast sira,... ponavljaš, dokler imaš sestavin. Za kakšnih 15-20 min postaviš v pečico (180*C), da se prepeče in sir razpusti. Nato ugasneš pečico, po vrhu nadevaš še plast sira in malo pustiš, da se še ta sir stopi. Pa dober tek! :sloncek:
Je zelo nasitno, jaz sem včeraj jedla za kosilo, zraven še solato in sem imela dovolj do večerje.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januarke
25.7.2005 11:50:06   
bevetko
v katerem tednu ti delajo morfologijo. Kaj ti povejo prej, ker bi jaz želela, da bi bil mož zraven. Drugače na navaden pregled pa ne bo hodil, ker čakam navadno po dve uri tam, te pa je brezveze, da bi oba čakala. Jaz imam naslednji pregled namreč v 17. tednu.
lp

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januarke
25.7.2005 11:54:12   
tinkamiška
Bevetko, jst bom 11.8., ko imam pregled v 20t. Vem samo, da bo malo bolj podroben pregled UZ, da bo G poskušala ugotovit spol, laboratorijski preizkav pa tokrat ne bo;) Možeka bom peljala zraven, ker si tako želi, meni je pa tudi v veselje.

V 17t sem jet imela ambulantni pregled, kjer sem dala vodo in kri in G je izmerila do kot se mije že dvignila maternica in poslušali sva srček:duda:.

LP,
Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januarke
25.7.2005 13:01:49   
rija
punce, tiske ti še nič ne čutite, se sploh ne sekirajte, saj je absolutno prezgodaj! meni je g rekla, da moram čutiti brce v 22 tednu, pa še točen datum mi je zračunala. se pravi, da je še 7 tednov časa!
vse ob svojem času.
jaz pa sem že zelo nervozna, ker imam danes teden AC!!! me že najeda...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januarke
25.7.2005 14:54:17   
dadica
Nazaj iz pregleda!
Vse je OK sva slišale srček,pritisk tudi v redu.kile pa +1kg:bravo:
jutri imam pregled sladkorja v krvi(babica je sladkorni in imam bolj preventivni pregled)Potem pa odvisno od izvida kdaj imam naslednji pregled!
danes sem v 9nebesa
ker je vse ok

lp dadica in :duda:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januarke
25.7.2005 14:57:29   
rija
ac pomeni amniocinteza, ko ti za testiranje odvzamejo skozi trebušno steno plodovnico...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Januarke
25.7.2005 17:05:30   
Nannn
Evo mene tud iz pregleda...najprej me je stehtala in mi zmerila pritisk...potem pa sem imela malo UZ-ja in spet videla mojo cudovito :duda: kako je ze velik sploh ne morem verjeti da tako hitro raste in da celega na UZ sploh vec ne vidim...videla sem obe nogi pa glavico,hrbtenicko pa rokice :bravo:9nebesa kr mesa se mi od vseh teh obcutkov...noro res...kri in vode mi tokrat ni bilo treba dati in sedaj imam naslednji pregled SELE 12.09.:(( in takrat imam morfologijo...sem bila vesela da sem spet videla pikico ampak me je pa malo kregala :( zaradi kg ker imam ze sedaj +3kg :(( se pozna da v prvih tednih nisem nic bruhala in nobene kile zgubila in ze v startu imela kar dober apetit...tako da ne smem nic cokolade nobenih domacih peciv :((

Upam da vam ni prevec vroce...

Lepo se imejte Nannn :rozica:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Januarke
25.7.2005 19:15:01   
Natasa-6
Nann, sem zelo vesela zate! Za kg se pa nič ne sekiraj, jaz sem po 1.porodu zgubila vse kg in še več - po 11 mesecih, ko sem šla znova v službo, sem imela 5 kg manj kot pred nosečnostjo, pa nisem namerno hujšala, nasprotno, veliko sem jedla, da sem imela dovolj mleka (dojila sem 14 mesecev, pa še bi, če ne bi bila znova noseča). Samo za dojenje se ti pa res splača potruditi, pa bo šlo vse nazaj. Zato si kar privošči, kar ti paše, saj če boš ti zadovoljna, bo zadovoljna tudi tvoja pikica!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Januarke
25.7.2005 20:29:01   
tinkamiška
Hojla:)

Dadica in Nannn evo, pa vama sta vajina:duda::duda: polepšala dan:bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?