Ledvice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Mišyka -> Ledvice (9.8.2010 9:43:57)

Zanima me, če ima katera v nosečnosti težave z ledvicami?
Jst sem trenutno v 12. tednu in ves čas čutim ledvice. Najprej sem mislila, da je pač križ, zaradi sedenja v službi, ampak je to malo višje. Trudim se popit 2 litra na dan, čeprov mi je G v prvi nosečnosti rekla, da bi mogla 3.

ive -> RE: Ledvice (9.8.2010 11:46:33)

Pozdravljena,
tudi mene pestijo bolečine v ledvičnem predelu, noseča sem pa 15 tednov- druga nosečnost. in ker imam skozi celo nosečnost vnetje, sem se šla pokazat svoji zdravnici( ne gineku- je na dopustu), pa mi je dala pregledat vodo in kri, ki pa ni pokazalo ničesar " čudnega". tako da zdaj še vedno nič ne vem, bolečina pa se pojavlja občasno.

isobel -> RE: Ledvice (9.8.2010 23:27:44)

Jaz sem imela v prvi in drugi nosečnosti (v prvih tednih) težave z ledvicami in obakrat se je to videlo na izvidu urina. V drugi nosečnosti me občasno še bolijo ledvice, ampak je izvid vode vsakič znova bp, pa spijem tudi le 2 litra tekočine na dan.

Drugače pa moram še povedat, da me v tej nosečnosti, ko so odkrili povečano število bakterij v urinu, ledvice sploh niso bolele. Pa je bilo vnetje hujše kot v prvi nosečnosti, ko sem mislila, da me bo kar pobralo od bolečin, in tudi zdravljenje je trajalo dlje časa.

Stran: [1]