blaža -> RE: kaj naj storim? (8.8.2010 23:12:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: galt Imam 2-letnika, ki je iz dneva v dan zmeraj bolj trmast. In ravno ta trma mi ne da miru, saj ne vem več kako naj odreagiram. Največje težave so zvečer. Noče več spat v svoji sobi, spi v najini postelji. Danes sem se ulegla z njim in ker sem imela zadosti njegovega premetovanja po postelji sem mu rekla da se naj umiri, ker je čas za spanje, se je začel v trenutku dret. Skoraj eno uro se je jokal pa ni nič pomagalo, niti luč niti naročje niti sedenje niti ignoriranje nič popolnoma nič. Sem pop...... Na splošno čez dan če ni kaj po njegovo se razkuri, brca, meče stvari,... ampak če mu kaj rečem ga to samo še bolj podžge če ga pa ignoriram pa ta jeza traja nekaj minut in se sam umiri potem pa mu povem kako in kaj in čisto lepo sprejme. Zdaj zvečer pa res ne vem kaj naj naredim. Danes pa je bila res totalna katastrofa - dretje na kubik. Ali je imela katera podoben problem, kako ga je rešila? to je izsiljevanje. jaz našemu takoj dam vedet, da ne bo trte mrte. In pol vidi, da ni druge in ne dela dosti problemov. No itak, da je faza, da trmarijo pa to, ma zgleda, da je pameten fant in je pogruntal, da te lahko malo vrti. Počasi mu boš morala dat vedet, da ko je ura za it spat, da je treba spančakt in to brez dretja, da dretje ne bo nič pomagalo, da bo moral vseeno spat. probajte nek ritual uvest, da npr. preberete kratko pravljico, ... Jaz vedno rečem, da ga samo enkrat usračkamo, popravljamo pa kr nekaj cajta, da jih poštimamo.[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|