duhica -> RE: otok Vir (9.8.2010 9:28:57)
|
Hej! Smo bli letos 2 tedna na viru in v dveh tednih nisem uspela ugotovit, v katerem kraju.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bli smo v vili Afrodita, plaža je bla blizu. Na desno zalivček z mivko, kjer so ljudje ležali skor en na drugem, malo na levo pa precej nezasedena urejena plaža, kjer je blo celo najti en bor, ki nam je nudil senco. Imeli smo pa enih 10 min do mesta Vir, kjer je blo polno raznih stojnic in ves čas se je dalo hodit ob obali, po plaži Jadro se mi zdi. Mene je najbolj motilo, da se z vozičkom čez dan nimaš kje po senci sprehajat, ače pa so otroci že večji, pa to itak ni potrebno. Mi smo uživali, ampak drugo leto gremo gremo drugam, ker bomo imeli dojenčka. Se pa kar nekaj apartmajev oddaja tik ob plaži, mi smo si enega nagledali in bi mogoče celo šli drugo leto tja, pa bomo zaradi vozičkanja še kako leto počakali. Je pa VIr brez vode, pa tak zelo pozidan otok, nagužvane hiše, vsaj to, kar sem jaz videla. Kakorkoli se odločite, vam želim lep dopust.
|
|
|
|