otok Vir (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


maya2 -> otok Vir (8.8.2010 23:01:06)

pri Zadru ... razmišljamo da bi letos odšli tja, ponudbe je dovolj, vendar pa ne poznam 'terena'. Če je katera že bila tam ali priporočate za male otroke, pa še v katerem delu bi bilo najbolje da iščemo? 




2.2. -> RE: otok Vir (9.8.2010 8:41:20)

oj sicer nevem kako je tam gremo pa letos mi tudi čez en teden bomo pa bili tik ob morju ob glavni plaži v mestu vir-baje da je lepo.




darja.mark -> RE: otok Vir (9.8.2010 9:18:55)

so tut eni znanci šli so pa še trenutno tam, tko da ne vem še kako je, ko zvem ti javim. Je pa baje zelo lepo, vsaj tko so rekli preden so rezervirali. Pa je una ženska dost zbirčna, in imata 2 mala otroka tko da pomoje je ok, ti pa javim ko zvem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




marantz -> RE: otok Vir (9.8.2010 9:25:08)

http://www.ringaraja.net/forum/m_2354250/mpage_1/key_/tm.htm#2354250

http://www.ringaraja.net/forum/m_2305320/mpage_1/tm.htm#5268373




duhica -> RE: otok Vir (9.8.2010 9:28:57)

Hej!

Smo bli letos 2 tedna na viru in v dveh tednih nisem uspela ugotovit, v katerem kraju.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Bli smo v vili Afrodita, plaža je bla blizu. Na desno zalivček z mivko, kjer so ljudje ležali skor en na drugem, malo na levo pa precej nezasedena urejena plaža, kjer je blo celo najti en bor, ki nam je nudil senco. Imeli smo pa enih 10 min do mesta Vir, kjer je blo polno raznih stojnic in ves čas se je dalo hodit ob obali, po plaži Jadro se mi zdi. Mene je najbolj motilo, da se z vozičkom čez dan nimaš kje po senci sprehajat, ače pa so otroci že večji, pa to itak ni potrebno. Mi smo uživali, ampak drugo leto gremo gremo drugam, ker bomo imeli dojenčka. Se pa kar nekaj apartmajev oddaja tik ob plaži, mi smo si enega nagledali in bi mogoče celo šli drugo leto tja, pa bomo zaradi vozičkanja še kako leto počakali. Je pa VIr brez vode, pa tak zelo pozidan otok, nagužvane hiše, vsaj to, kar sem jaz videla.

Kakorkoli se odločite, vam želim lep dopust. 




pridna_janja -> RE: otok Vir (9.8.2010 12:14:55)

Na otok Vir v Lozice sem hodla 3 leta res je ful lepo,zanimivo 




maya2 -> RE: otok Vir (9.8.2010 12:49:46)

Vse kar sem do sedaj brala je v eno ali drugo skrajnost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ja imamo voziček 8 mesecev starega malčka, tako da.....
ne vem bom še malo pogledala...




Zamima -> RE: otok Vir (9.8.2010 12:54:55)

odvisno na kateri strani otoka si, tam kjer smo bili mi, čez most levo (Prezide) - je bilo lepo, par metrov do plaže, smo bili pa v apartmaju.




matejchy -> RE: otok Vir (9.8.2010 13:32:26)

Js sm bla tam pred dvema letoma in nebi šla nikol več. Nisem bla v centru Vira ampak malo izved, smo pa zvečer šli v mesto. V glavnem plaže za nič, samo kamenje nič sence. Nimaš ene trgovine, da bi si lahko kaj kupo. Mi smo si vse zram vzeli za kuhat. Js sm šla takrat z eno sošolko in nisem vedla kak je sploh dole. Edina dobra stvar, ki je bla je to da sm tam spoznala mojga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image], tak da še malo pa bo obletnica 2 leti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Sanjela -> RE: otok Vir (9.8.2010 13:46:58)

VIR je manjši otok povezan z mostom.Je pa mesto Vir mestece tako,da ne morete pričakovati,da se kaj ful dogaja.Po mojem je to otok za družine z malimi otroci in pa za starejše ljudi pa tud za takšne,ki želijo mir.Imajo trgovine z živili in pa ustekleničeno vodo,ker res nima otok vode.Za mladino,ki grejo z prijatli,prijateljicami...pa ta otok ni,ker nima diskotek in pa nočnega življenja.Senco,da nima?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Pol pa na PAG se sploh ne smete spuščati,ker tam pa res...Tukaj je še kar senčni otok.Ponudb je veliko kontaktiraj preko spleta direktno lastnike pa jih povprašaj za slike.Najbolje je tak,ker ne plačaš v naprej in ko prideš tja vidiš,da ni tako kot so rekli pa si poiščeš drugje.Letos so ful prazni tak,da komot dobiš app.




2.2. -> RE: otok Vir (13.8.2010 7:37:25)

mene še nekaj zanima ali imajo iz pipe vodo, ki je primerna npr. za kavo, čaj...., ker se spomnim pred leti ko smo nekje bili v hotelu , kjer ni bilo "vode"-so jo vozili ali mešali.....čist mivkasta. verjetno je ta podobna če nimajo "vodovoda"?




Stran: [1]