Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
meni so znižali račun, ko je nehal nosit plenice. pa je bil še vedno v jaslični skupini. aja. vprašali so me, če želim, da gre v višjo skupino, pa sem rekla, naj kar ostane pri svojih vrstnikih (s katerimi gre zdaj tudi naprej v šolo). takrat so mi znižali tudi račun.
< Sporočilo je popravil mizantrop -- 8.8.2010 18:17:53 >
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:19:48
|
|
|
|
mišk
|
Res al kaj? Naša glih zdej ene tri tedne hodi na kahlico/stranišče, ampak ima kar skos preventivno plenico gor, ki si jo sama da dol pred opravljanjem potrebe. No, bomo vidli, kako bo v našem vrtcu. Ima še katera kakšno drugačno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:26:17
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop meni so znižali račun, ko je nehal nosit plenice. pa je bil še vedno v jaslični skupini.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:27:20
|
|
|
|
Anuška79
|
Sin je bil 3 konec septembra, pa smo od 1. sept plačevali za drugo starostno obdobje (prej ni bil v vrtcu). Hči pa je bila tri že julija, pa zdaj čakam kakšna položnica bo prišla, a predvidevam, da bo v drugem st. obd. šele od septembra dalje. Brez plenic je pa zdaj že več kot eno leto, pa to ni popolnoma nič vplivalo na celo vrtca.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop meni so znižali račun, ko je nehal nosit plenice. pa je bil še vedno v jaslični skupini. kaj ti ni jasno? tko je pač bilo pri nas. jaz nisem dajala nobene prošnje in nič. jaz pač nisem ugovarjala.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:37:37
|
|
|
|
emaa
|
Pri nas ni več v jaslih s 1.9. tistega leta, ko dopolni 3 leta.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:41:02
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas ni pomembno ali ima otrok plenice ali ne, cena jasli ostaja nespremenjena do tistega leta, ko otrok dopolni tri leta. Velja z novim šolskim letom, ne z rojstnim dnem otroka.
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 18:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Hčerka bo oktobra stara tri leta. Kdaj bo torej mišljeno, da ni več "jasličarka"? Po moje s 1.9.2010.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 19:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
potem pa se je najbrž pri nas kaj sovpadlo z datumi no, ni važno. gremo letos že v šolo.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 21:33:39
|
|
|
|
Najaa
|
Ponavad so jaslični otroci še v skupini 2-3 leta, pol ko grejo v 3-4 pa nič več in takrat tudi manj plačuješ.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 21:34:24
|
|
|
|
ursi
|
Pri nas je blo nižje obračunano naslednji mesec, ko je dopolnil 3 leta (3 leta je bil star februarja, manjše plačilo zaračunano za mesec marec).
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 21:40:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi Pri nas je blo nižje obračunano naslednji mesec, ko je dopolnil 3 leta (3 leta je bil star februarja, manjše plačilo zaračunano za mesec marec). Aha, tako je tudi pri nas.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 8.8.2010 23:23:12
|
|
|
|
mišk
|
Torej po vaših odgovorih lahko sklepam, da bo nižji obračun najkasneje v novembru. No, sej moram itak jutri tko al tko do ravnateljice, pa jo bom vprašala kako je s tem pri nas. Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 9.8.2010 11:13:23
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ponavad so jaslični otroci še v skupini 2-3 leta, pol ko grejo v 3-4 pa nič več in takrat tudi manj plačuješ. Tudi pri nas je tako. Nima nobene veze kdaj otrok dopolni 3 leta. Pomembno je samo v kateri skupini je.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 9.8.2010 22:04:58
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Torej po vaših odgovorih lahko sklepam, da bo nižji obračun najkasneje v novembru. Ni nujno. Naš je bil 3 star februarja pa še vedno plačujemo jasli. Tudi je v skupini, kjer je 14 otrok (jaslični oddelek torej). Septembra dobijo še dodatne otroke in takrat sklepam, da tudi jasli ne bomo več plačevali.
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 10.8.2010 16:04:53
|
|
|
|
pelin
|
Otrok, ki bo v tem koledarskem letu (ne šolskem) dopolnil 3 leta avtomatično spada v drugo starostno obdobje oz. ni več v prvem ( jasličnem) starostnem obdobju.Vsaj tako je meni znano in mislim, da nekaj takega navaja tudi zakonodaja vrtca. Res pa je, da nekateri vrtci nekaj štrikajo tudi s plenicami, saj sem jaz v enem vrtcu zasledila, da so morali starši po dopolnjenem tretjem letu starosti nositi plenice v vrtec, mlajši pa so jih dobili tam. Iz tega sklepam, da so v tistih vrtcih otrokom prve starostne skupine plenice avtomatsko pripadale , ostalim pa ne. Nekaj pa je zagotovo.....kljub temu, da otrok že pri dveh letih ne rabi več plenice, spada vse tja do tretjega leta v jaslično skupino.
|
|
|
|
RE: Kdaj točno se konča obdobje jaslic? 10.8.2010 21:37:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Cena je odvisna od skupine, v kateri je otrok. Moj je bil z 1 letom in 10 meseci v kombinirani skupini in sem že od začetka plačevala za 2. starostno obdobje Saj je konec koncev tudi normativ drugačen in je bilo v skupini 16 otrok. Ker se s 1.9. na novo skupine sestavljajo, se takrat tudi cena spremeni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?