Sicilija namestitev (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

pridna*punčka -> Sicilija namestitev (8.8.2010 8:45:50)

Lp.
Zanima me malo o Siciliji.
Konec meseca se odpravljamo na dopust (razmišljam o siciliji).
Kampi mi ne dišijo pa me zanima, če je katera bila v kakšnih amaprtmajih blizu morja... (če kakšnega priporočate)

Na pot gremo 3-je (otrok ima 4 leta).

Hvala za info

viv_ -> RE: Sicilija namestitev (8.8.2010 9:40:58)

Krasno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sicilija je naravnost čudovita... Ponuja ogromno za videt, simpatična mesteca... res čudovita dežela. Ali potujete z avtom ali z letalom?

Mi smo bili poleti 2005, s takrat leto in pol staro hčerko. Spali smo po kampih... Najlepša plaža se nam je zdela tam pod Etno, torej na V delu, okolica Taormine, kjer so mali kamenčki... Na J delu je mivka, pa še bolj vetrovno je.

Italijani imajo v kampih skoraj vedno mobilne hišice, malo poglejte po netu. So fajn varianta, v bistvu je to apartma z ogroooooooomnim vrtom.

Če te še kaj zanima prašaj. Mi smo šli s trajektom iz Reke do Barija, da smo mali prikrajšali nekaj ur vožnje. Potem smo šli preko regije Trulli (Alberobello - zelo zanimivo) do Kalabrije. Eno noč smo prespali v Kalabriji, nato pa na trajekt in na Sicilijo. Na Siciliji smo bili dobra 2 tedna, vračali smo se pa preko Eolskih otokov.

Poglej moje albume, eden je prav s poti po Siciliji.

pridna*punčka -> RE: Sicilija namestitev (8.8.2010 10:40:16)

Oj,
Odločili smo se da bi šli z avtom...
Bom malo pregledala te kampe z hišicami :D

kepa* -> RE: Sicilija namestitev (9.8.2010 11:24:19)

Ojla!

Mi smo se ravno vrnili s 3-tedenskega potepanja po južni Italiji in Siciliji. Šli smo z avtom, najprej dol po vzhodni strani, si ogledali jug Italije (Alberobello, Matera ...), potem prevozili celo Sicilijo, vračali smo se po zahodni strani, se ustavili v Sorrentu, Amalfiju, Pompejih ...

Zamenjali smo 9 nastanitev. Vse bookinge sem naredila preko booking.com. Vse je bilo ok, spali smo zelo različno (hoteli, app., B&B), še najbolj me je razočarala mobilna hišica v kampu v Sorrentu ...

Babsi -> RE: Sicilija namestitev (10.8.2010 10:46:38)

[color=#000000 size=3]Ja, Sicilija je enkratna! Mi smo bili lani. Tja grede smo šli v Portovecchiu na trajekt, ker smo bili prej še v Rimu par dni. Meni je bila ta varianta super. Vkrcali smo se okrog 18.h, prespali noč in zjutraj ob 8h smo bili v Palermu. Nazaj pa smo se vračali tako kot Kepa (Sorrento, Amalfi, Pompeji).
[color=#000000 size=3]Pri prenočiščih pa žal ne morem pomagat, ker smo bili tudi mi v kampih.

Stran: [1]