kavitacija! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

kamy -> kavitacija! (7.8.2010 22:29:50)

Pozdravček!
Ali ima katera izkušnje s kavitacijo? Jaz sem lansko leto bila na kavitaciji in je bilo vse OK, tudi rezultati so bili super. Letos pa sem se odločila za ponovno terapijo sicer v drugem salonu pa se je izkazalo, da me je bolelo, imela sem tudi dve modrici, grozne bolečine v trebuhu še isti dan, za kar sem pa plačala (1 terapija 140 eur)! Rezultat po 40 min. mučenja 1cm manj!!!! Groza, sedaj pa se bojim, da mi ni ta kozmetičarka kaj poškodovala, saj me po 3 dneh še kar boli. Ne upam se it tega več, me pa zanima, če ima katerra podobne izkušnje, da se mi oglasi in pove svoje mnenje in občutke kavitacije.

Hvala vsem,

lp,K

nadya -> RE: kavitacija! (9.8.2010 23:00:23)

Jaz sem hodila na ultrazvok kavitacijo za trebuh in mi je šlo res lepo stran:) Bolelo me ni pa nič, ker ta postopek naj sploh nebi bolel, plačala sem pa okoli 80€ za terapijo. Naredila sem pet terapij in še pet si jih bom privoščila za stranski del trebuha (f.. ročke). Drugač sem pa full zadovoljna z rezultati:)

zvezdica_1 -> RE: kavitacija! (10.8.2010 10:18:28)

nekatere raziskave naj bi pokazale na možnost zmanjševanja kostne mase pri kavitaciji... se ne spomnim, kje sem to rpebrala, mislim pa, da se je tudi tu o tem pisalo....

drugače pa jaz na tvojem mestu tja več ne bi šla... še vprašanje, če bi jim vse plačala....

Stran: [1]