Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko mož obleče otroka 16.8.2010 21:56:22
|
|
|
|
Raho
|
Moja otroka spita v pidžamah - kratki rokavi, kratke hlače, odktita. Če je več kot 25 stopinj, samo v gatikah in majčki brez rokavov. Glede oblačenja - sina zna mož dobro oblečti - kombinacije mu štimajo, za tamalo ima stvari zložene tako, da ima kombinacije že narejene - pas tudi tamala mu pove, kaj gre skup
|
|
|
|
RE: Ko mož obleče otroka 17.8.2010 8:12:51
|
|
|
|
Hope2
|
Moj mož zna obleči otroka, če mu kaj ne štima pa vpraša (zelo redko se to zgodi). Je pa vedno kiksnil pozimi, ko ga je dajal spat in ga je pozabil dat v splano vrečo. To pa je bila zanj že višja matematika, kljub temu da sem za njima kričala naj ga da v vrečo
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.8.2010 8:13:21 >
|
|
|
|
RE: Ko mož obleče otroka 1.9.2010 19:35:43
|
|
|
|
soncicaT
|
Glede na to, kakšne so T, tudi jaz dam malemu lepo pižamico z dolgimi rokavi. To pa predvsem zato, ker se ponoči nonstop odkriva. Še do nedavnega je spal samo s kratkimi rokavi, zdaj pa se mi zdi kar hladno. Kar se tiče tvojega moža, ej, moški ne razmišljajo tako kot me, kar se otrok tiče..:-) Jaz mojemu samo rečem-ko reče, ne vem kaj mu naj gor dam...Ja, obleči ga tako, kot sebe....ma čisto logično..:-) Ne vem, kaj je tu tako težko. LP
< Sporočilo je popravil soncicaT -- 1.9.2010 19:36:43 >
|
|
|
|
RE: Ko mož obleče otroka 1.9.2010 20:52:53
|
|
|
|
picola1
|
Hehe...pri nas je pa danes mene mož čudno pogledal, kako sem oblekla tamalo...(mal hecna barvna kombinacija...) No, sej pol k sem mal bolj pogledala sem res vidla, da glih ne paše skupej...sam zanimivo, da je on to prec vidu...:-))) Ma je res čuden, hahaha (al sem pa jst).
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?