Boleč hrbet (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


filipina -> Boleč hrbet (7.8.2010 21:55:32)

Jaz čisto obupana Dveletnim bolečinam ni bilo konca ne kraja in so ugotovili, da imam obrabo 2h vretencev hrbtenice in enega počenega . Od kje, kaj zakaj se mi ne sanja So mi rekli da stara poškodba, jaz pa se res ne spomnim da bi me kaj takega doletelo . Me dr. da na fizioterapijo in s tem se je začela moja muka. Šele po fizioterapijah vem kaj je to bolečina v hrbtu, saj me prej pol toliko ni bolelo . Začela sem veliko hoditi peš, pa tudi z hrano poskušam "pametno" shujšati (zaradi bolezni želodca pa skoraj nič "naj" nebi jedla). Za znoret...Danes pa se mi vname še mišica ob loptici in sem kot  komaj prišla do dežurnega da mi je nabil 2 inekciji v tazadnjo, da sem lažje dihala in da bom preživela noč-če ne bom pa na kompu celo noč . Zdaj pa imam kapsule Tramacur, upam da dovolj močne da preživim naslednji teden na delu-frizerka . 
Aja zdaj pa boste mislile kaj pa tota toliko jamra---saj vem, samo komaj sem stara 28 let in že me zdavje tako zabava, da sem že malo obupala...kaj le bo čez 5 let???




posh -> RE: Boleč hrbet (7.8.2010 22:18:45)

IZVIRNO SPOROČILO: filipina

Dveletnim bolečinam ni bilo konca ne kraja in so ugotovili, da imam obrabo 2h vretencev hrbtenice in enega počenega . ...kaj le bo čez 5 let???




Kakšno prognozo pa so ti zdravniki postavili? Jaz sicer nimam nič obrabljenega ali počenega, vem pa, da me je hrbet pri 20-ih več bolel kot zdaj 10let kasneje. Pa sem se ravno tako kot ti takrat sekirala, kako bo, ko bom v službi, imela otroke itd. Pa je na moje čudo zdaj dosti bolje.




barika -> RE: Boleč hrbet (7.8.2010 23:20:37)

Hm, te razumem, stara bom 26, pa imam obrabo dveh medvretenčnih ploščic in neko obrabo hrustanca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  (za točno razlago bi mogla pogledat na izvid) na grodnici, boli ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Trenutno hodim na fizioterapijo, pa mi ne pomaga kaj dosti, ene 20 min. pod lučjo in dobrih 20 minut imam neke elektrode nalepljene na boleča mesta. Po terapiji se mi ful moti (ali pa je od vremena, ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), pa še bolj me vse boli, pozdravilo se pa samo od sebe ne bo.


Po tej terapiji si bom privoščila še masažo, da mi malo popoka kosti, če bo kaj boljše, ker se mi že blede od teh bolečin, mažem se z naklofen gelom,  pa kar naprej neke protibolečinske tablete jem...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




filipina -> RE: Boleč hrbet (7.8.2010 23:38:27)

Posh, nevem točne diagnoze, ker nimam izvida pri sebi, žal.
Barika, jaz imam tudi najprej toplotno terapijo, nato ultrazvočno masažo, potem ročno masažo, pa še eletrode...mene tam mažejo z voltaren mazilom. Sedaj pa te kapsule resnično pomagajo-Tramacur. Ne morem verjet, da je bolečina za najmanj 80% manjša...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. No vsaj do zjutraj upam, da bo držalo :)




Stran: [1]