Kam pospravite igrače v kopalnici? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Kimi6 -> Kam pospravite igrače v kopalnici? (7.8.2010 21:13:11)

Živjo,

imamo banjo in na njej vse polno teh igrač za v vodo. Zanima me kam vi to pospravljate, vem da je ena enkrat nalimala gor en link spletne prodajalne, kjer prodajajo eno žabo, ki jo daš na banjo in imaš notri vse te reči.




zmajaz -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (7.8.2010 21:17:57)

Jaz imam kar eno posodo v kadi in not zmečem vse igrače, ker je to preveč dela vsako posebej prestavljati sem in tja, ko čistim kad - tako pa samo pograbim posodo in dam vse skupaj ven, ko je kad očiščena, pa nazaj not. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Imamo pa veliko kotno kad, tako da tista posoda ni nič na poti, ko se recimo tuširamo.




AnciM -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (7.8.2010 21:19:51)

To pa tudi mene zanima!

Da pa ne bom nove teme odpirala, naj kar tu vprašam: Kako te igrače čistite? Na naših se nabirajo neke čudne črne "alge" in nimam pojma kako naj to preprečim. Ko jih spucam, so kmalu spet temne, črne.




zmajaz -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (7.8.2010 21:23:04)

Hm - na naših ni nič alg. Mogoče jih probaj s kisom našpricat, pa malo pustit in potem dobro oprat - ker meni so se včasih na ploščicah nad kadjo na fugah delale neke vrste alge, dokler nisem začela čistiti s kisom, zdaj pa ni ne duha ne sluha več o njih.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2010 21:23:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Roberta69 -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (8.8.2010 17:33:48)

Jaz imam za te igrače škatlo, ki jo po kopanju pospravim v omaro, ker me moti, če so igrače na vidnem mestu. Alge se pa po moje v vlažnem okolju rade začnejo nabirat, če bi igrače vsakič osušili (če bi se vam dalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), bi bilo najbrž bolje. 




Anonimen -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (8.8.2010 17:39:01)

Mi nimamo banje zato tamali še vedno tisto otroško banjico v tuš na tla postavim in not razgraja, ko je pa fertik pa zlijem vodo ven iz banjice in jo z igračami vred postavim na vrh tuš kabine. Te vodne igrače pa čistim tako, da jih vsake toliko časa fliknem v pralni stroj na 30°C pa samo kis vlijem namesto praška in operem.




Najaa -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (9.8.2010 17:45:30)

Mi jih imamo kar v eni posodi na banji in se nič ne nabira gor, čeprav jih še mokre pospravim.




Kerensa* -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (9.8.2010 17:51:34)

Ne shranjujemo igrač v kopalnici. Mladič si jih sproti prinaša in odnaša.




*bubi* -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (10.8.2010 8:48:55)

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

To pa tudi mene zanima!

Da pa ne bom nove teme odpirala, naj kar tu vprašam: Kako te igrače čistite? Na naših se nabirajo neke čudne črne "alge" in nimam pojma kako naj to preprečim. Ko jih spucam, so kmalu spet temne, črne.


prej plesen kot alge.
nič ne pucaj, te igrače so potrošna roba - jih je treba kar redno menjavat. Boljše, da jih je manj naenkrat, pa vsak mesec nova. Pa jaz raje kupim igrače, v katere ne gre voda - razne posodice, živali iz pene

Drugače pa se dobijo take mrežaste vrečke prav namensko za te igrače, imajo tudi v baby centru in podobnih otroških trgovinah.


Tisto žabo smo tudi imeli, kupljeno v Baby1one v Avstriji, pa ni bila za dolgo, se ravno tak svinjarija gor nabere.




salcka -> RE: Kam pospravite igrače v kopalnici? (10.8.2010 9:47:06)

mi imamo mrežo, ki se s seski prilepi na ploščice. no, naše ploščice so hrapave, tako da sem jo morala nalepiti na steklo od tuša.




Stran: [1]