tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 - 3.del (6.9.2010 15:56:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi?? če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu. Tinka, madonca sej zelo rada s tabo klepetam, ampak upam da te ne vidim v sredo . Archie, jaz sem zadnjic mogla it ob 11.30, tokrat bom pa lahko tam do 12.30 imam potem se en opravek planiran. A se nam pridruzis?? Lillchy, najboljs da imata s Tinko torbe s sabo, kofi spijeta v Zvezdi potem gresta pa v P-bo najmanj kompliciranja, pa se druzbo si bosta delali pri dihanju in v sobi . ha ha, tale je pa res dobra. no, ker so me ravnokar klicali iz vrtca, da imamo jutri ob 15h roditeljski sestanek, zdej jutri porod odpade mogoče pa res pridem v sredo s torbo. sam prevoz do P si moram še zoorganizirat Tinka, a tebi tud tole odgovarja? Lahko naju jaz peljem v P, bom itak z avtom. [[sm=smiley36.gif] No jaz sem iz pregleda....Vse je isto kot prejšnji teden. Nič več odprta kot prej (2,5cm), CTG lep, vglavnem vse bp. Naslednji pregled v sredo 8.9.2010 ob 8.15 (tak da možno da malo zamudim na kavo, če ne bom fertik do 10h). Torba je pa pri meni že v avtu, ker sem itak skoz leteča, pa da je ne vlačim non stop noter pa ven iz avta.
|
|
|
|