|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
4.9.2010 17:01:17   
sanje2
hay!

hermoidi: sploh nimam trdega blata, bolj ko ne imam tekočega ker velik donata spijem in ravno to mi je čudno, ker se praktično nič ne napenjam. mi je sestra dala od JUSTA neko zadevo za intimne dele pa bomo videli če bo pomagalo - hvala vsem za nasvete.

zbujanje user posted image : jaz moje nisem zbujala ponoči nič, podnevi pa sam je itak bolj malo jedla tako kot sedaj. tpmc v tvojem primeru pa jaz tudi ne vem kaj bi storila, kaj pa petronažna reče,...

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
4.9.2010 17:03:42   
sanje2
BAMBINCA ČESTITAM ZA ZOJO, LEPA PUNČKAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
4.9.2010 17:14:10   
janjja
Bambinca, čestitke za pupiko, Lepa je -zelo. Pa še tako lepo ime ima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
4.9.2010 17:42:14   
sonček33
Bambinca, čestitam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
4.9.2010 17:43:13   
Patty81
Čestitke vsem, ki se že veselo crkljate!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
4.9.2010 18:04:12   
nadka30
jaz pa danes tejčiko pogrešam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je mal sumljiva da je šla v rimuser posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
4.9.2010 18:53:23   
Klemcy
Punce kaj so vam na zadnjih pregledih kaj merili MV? Kako skrajšan bi moral bit v zadnjih dneh? Kaj pomeni, da je dolg 2cm? Upam da ne pomeni, da bom še dolgo čakala, da se skrajša? Preden ste rodile ga več ni bilo ali je možno tut z dolgim MV rodit? user posted image  Upam da niso preveč smešna vprašanja user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
4.9.2010 19:26:00   
mala
user posted image user posted image LALIEA ČESTITKE ZA FANTKA user posted image user posted image

IN

user posted image user posted image BAMBINCA, ČESTITKE TUDI TEBI OB ROJSTVU ZOJEuser posted image user posted image

Lepo crklajta svoje zakladkeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
4.9.2010 19:46:59   
tinkatonka
za lepši zaključek večera še sporočilce od ŽanaTaje:

Moja mami in oči sta komaj čakala, da bosta svojo štručko spoznala. Danes ob 15:02 sem se jima rodila in željo jima izpolnila. Kiara je moje ime, 55cm sem velika in s težo 4580 lahko pohvalim se.

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!! To pa je deklina in pol! In prelepo ime sta izbrala. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.9.2010 19:50:12 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
4.9.2010 19:49:20   
tinkatonka
user posted image  user posted image

SEPTEMBRČKI 2010

datum                                                   ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   20.7.2010    Zalcy          10.09.2010      Neža      2020 g  43 cm

user posted image   18.8. 2010   Luna2010     09.09.2010    Miloš      2880gr    48 cm

user posted image    18.8. 2010   Gala4         04.09.2010      Nej        2840g     50cm

user posted image   19.8.2010     tpmc          15.09.2010      Nuša     2730 g  48 cm

user posted image   19.8.2010     Katrinka     07.09.2010     Sandra Larisa  2040g  45cm

user posted image   20.8.2010     Sarcy          13.09.2010     Naja       2850 g  49 cm

user posted image   24.8. 2010  Malecka_mateja   4.9.2010  Tin     3100 gr   49 cm

user posted image    25.8.2010   Barbi195     3.9.2010    Neža 3210g 50cm

user posted image   28.8. 2010   Maca29      5.9.2010  Luka   2820g    48cm

user posted image    29.8.2010   Blanči         4.9.2010   Eva   3600g, 50cm

user posted image    1.9. 2010   Lumpa 6      1.9.2010  Žak   4055 g  54 cm

user posted image     2.9.2010    Benika       11.9.2010  Manja  3320g   50cm

user posted image      3.9.2010   Laliela         20.9.2010   Niko    3100g  51cm

user posted image     4.9.2010    Bambinca       3.9.2010  Zoja   3800g   52cm

user posted image     4.9.2010    ŽanaTaja       8.9.2010  Kiara   4580g   55cm

user posted image  = 6
  user posted image   =9

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
4.9.2010 19:56:37   
tannya
OOO, čestitke Bambinci in Žanitajiuser posted image user posted image user posted image . Pa kakšne velike punce!

Neposredna povezava do sporočila: 2086
4.9.2010 20:00:57   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Moja mami in oči sta komaj čakala, da bosta svojo štručko spoznala. Danes ob 15:02 sem se jima rodila in željo jima izpolnila. Kiara je moje ime, 55cm sem velika in s težo 4580 lahko pohvalim se.

ZanaTaja cestitke, kaksna velika punca!!!!! Sedaj se pa lepo, lepo crklajte!!
bambinca kako lustna fotkica....

tejci28 se pa res se ni nic oglasila danes, morda pa nas caka se kaksna lepa novicka..

Neposredna povezava do sporočila: 2087
4.9.2010 20:22:37   
lillchy123
bambinca in Žanataja- obema iskrene čestitkeza vajine princeske. zdaj pa veliko cartanja in hitro okrevanje 

kok je pa luštn prit na rr pa take lepe novičke brat

tpmc- tvoja pupa je še vedno zelo lahka in še zlatenčna- ja, jaz bi tud v tvojem primeru poslušala patronažno in jo lepo zbujala, ker je za pupo zelo pomembno, da veliko pije in je. sploh pa patronažne že vejo kaj in kako... vsaj jaz jim priznam, da sigurno vejo več od mene.

tinka- dej počaki še kakšen dan no jaz bi res rada mela kakšno dobro družbo v P

ninibo- kaj je zdaj z najino kavico?

zobarji- mah jaz sem padla pri enajstih in razbila sprednja dva zobka. potem pa občasno cela štala, od vnetij, delali so mi apikotomijo, zdaj pa spet kronično vnetje.. po rojstvu grem na slikanje, pol pa se zmeniva al greva na implante al kako...

mene je pa dons tako neki bolelo, da nisem mogla nič smo šli prej z enega piknika zarad tega pol sem pa ugotovila, da je verjetno samo prebava, pa sem zdaj bolj mirna

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
4.9.2010 20:34:31   
sanje2
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM ŽANATAJA ZA PUPIKO, LEPO IME, PRI VAS PA RES NE BO ŠT. 50 PRIŠLA V POŠTEV, KAR LEPE VELIČINE JE, BRAVO ZA TEBEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
4.9.2010 20:35:49   
tinkatonka
''''Čer!

Mož je ravno iz pumpe, je skočil po prigrizke zase za boksarski dvoboj. Jaz se pa ravno crklam z "king double" user posted image .

lillchy in tannya....jaz bi bla ful vesela, če bomo cimre oz. istočasno v P. Tak da glede na to, da imata vidve vse zmenjeno, držta pesti, da se moje dete samo odloči priti na svet ravno pravi čas.

pa naše tejči res že cel dan ni naokroguser posted image . Upam, da zaradi "pravega razloga" in da se bo čimprej crklala s user posted image .

bambinca...krasna pupika!!!

zobarji...se jih strašno bojim, a imam srečo z zadnjim izborom zobarce, ker dela zelo zelo lepo.

MV....pojma nimam kako skrajšan bi moral biti v zadnjih dneh. Samo 2cm še ni prav kratek, ker če se ne motim je imela lillchy manj kot 2cm in zato notri obroček, a ne? Pri drugorodkah pa je itak značilno, da se odpiramo in hkrati se nam krajša tudi MV. Medtem ko pri prvorodkah se prvo krajša MV in šele nato sledi odpiranje.

tpmc...če je še malo zlatenčna bi jo jaz potem vseeno še malo zbujala, pa hranila, a čimprej pridobi na moči. Ko bo pa "zlatenčnost" mimo, pa prenehaj z bujenjem ponoči, ker se ti bo samo razvadila in začela sama od sebe zbujat.

Evo sladoleda ni več...mogoče je pa zadnji zdaj za nekaj časa user posted image . Zdaj ko so vsi "Pomembnejši opravki" takorekoč mimo bi bil pa res že čas, da me kaj "prime". Konec koncev je jutri moj PDP in bi se točnost spodobila, a ne? user posted image Sanja svinja kukuruz. user posted image Sicer pa trenutno tako miga in upira te svoje male nogice v trebuh, da me vse zaboli. Ko pa mal nazaj pritisnem pa hitro še enkrat brcne, da se ve kdo je šef. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.9.2010 20:48:43 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
4.9.2010 20:44:30   
khurde
joj, punce, tok vas je rodilo v teh parih dnevih, kar se nisem oglasila user posted image  čestitke vsem po vrsti in veliko veselja, crkljanja in zdravja z malimi user posted image user posted image user posted image

sej niti ne vem, kaj naj komentiram, nisem nič kaj brala... edino to zadnjo stran user posted image

maternični vrat... meni ga ni merila že celo večnost... v prvi nosečnosti ga je večkrat. nimam pojma, kako to gre. pač, ko so popadki, se skrajša totalno, odpre in se rodi. normalno je pa nekje 3 cm dolg, vsaj jaz sem imela v prve vedno nekje tam dolžino, zdaj pa nimam pojma, kje smo... no, ene 3 tedne pred rokom, to vem user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 2091
4.9.2010 20:45:42   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

''''Čer!

Mož je ravno iz pumpe, je skočil po prigrizke zase za boksarski dvoboj. Jaz se pa ravno crklam z "king double" user posted image .

jaz sem se včer s king quattro user posted image  kok je men to dobr sladoled user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 2092
4.9.2010 21:09:55   
nadka30
Žantaja čestitke imate pa konkretene mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
4.9.2010 21:36:06   
lillchy123
tinka- jst še nimam čist zmenjeno. bom pa definitivno vedla v torek user posted image jaz se pa sladkam z zadnjimi kosi tiramisuja. rižev narastek je že šel. sem celga sama zmazala user posted image

mv-jaz sem ga imela že v 22.tednu samo še 1,2 cmuser posted image zdej pa verjetno še malo manj... je pa res tko kot je tinči napisala, da se pri prvorodnicah najprej maternični vrat skrajša in šele potem odpira. tko da 2cm je še res kar nekam dolg. kar pa spet lahko nič ne pomeni, saj se lahko zelo hitro skrajša. vsekakor pa priporočam pitje malinovega čaja user posted image

zobar- ma sej moj je tud enkraten in zlat in zelo pazi user posted image problem je, ker nikol ne pridem sam po plombico user posted image pa tud on v bistvu ni samo zobar ampak je tudi kirurg. ja, po porodu bo bolelo. in to 2x !! enkrat delo in enkrat plačilo user posted image en implant me bo stal cca 1600 eur, jaz rabim pa dva...user posted image ampak nimaš kaj, vse za lep nasmeh user posted image

nič user posted image moje zlate. jaz sem tko neki zaspana (pa sem popoldne spala 3 ure )user posted image , tko da grem nadstropje višje..

nočko, če se bo pa pri kteri kaj dogajalo, pa naj bo hitro!user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
4.9.2010 22:09:22   
tpmc
BAMBINICA in ŽANATAJA VELIKO VELIKO CRKLJANJA VAM ŽELIM. VAJINE PUPIKE PA SO RES TA VELIKE PUNCE ŽE :) ČESTITKE OBEMA!!

MV - jaz ko sem bila uro in pol pred porodom mi je rekla da imam odebeljen mv. Je taka babica na hece bila je rekla "fajn je še debeli" :) jaz mislim da kljub vsemu ni vse povezano.. plodovnica, popadki, maternični vrat.. itd. Meni je odtekla voda pa sem imela odebeljen mv in nič popadkov.. ne se preveč obremenjevat s statisiko in kakšna so povprečja za ono in tretjo.. telo že ve kdaj je treba it rodit ;)

ja v torek imama spet pregled za zlateničnost takrat bom videla kako in kaj in povprašala o bujenju. To noč sem imela budilko pa sva zaspala user posted image moj jo previje jaz pa nahranim in sva oba preslišala zvok.. in tako smo to noč prespali celo. Sva jo tehtala danes proti večeru ko sma imeli nego in je tehtala 2790 kar je 90g več od zadnjega pregleda. Pa vedno bolj aktivna je tako da mislim da ni več tako zlatenična, čeprav še beločnice ima fajn rumene :(

pupe prevladujejo pri septemberkah kajne.. dajmo še kakšnega pobalina.. :) user posted image

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
5.9.2010 7:28:07   
corfu
Čestitke, čestike za Zojo in Kiaro!!!!!

No, mi že vsi čujemo in gledamo živ-žav...danes moram malo polikati, na kosilo smo k moji mami povabljeni in to je to...lepo počasi vse, no razen če nas kaj preseneti, sin je rekel, da imam že celo večnost velik trebuh user posted image  in kdaj že pride dojenček user posted image

Lepo nedeljo vam želim

Uživaj življenje...

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
5.9.2010 7:38:26   
mala
user posted image user posted image Čestitke Žanataja za ornk punco, to so pa res konkretne mereuser posted image

Ampak puncam se pa res mudi na svet, že konkretno vodijouser posted image . Zdaj je pa res že čas za kakšnega fantičauser posted image user posted image
No našemu se prav nič ne mudi zgleda, vse je zaenkrat v mirnem stanju in se mi zdi, da bomo počakali kar lepo do konca Septembrauser posted image
Drugače pa pijem malinov čaj in upam, da bo kaj pomagaluser posted image

Tannya  - še malo pa bo a ne?? No upam, da ne bojo več dolgo čakali in boš kmalu stiskala svojo štručkouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
5.9.2010 8:01:53   
mala2001
Jutro!

Se še js malo oglasim.... sem včeraj preživela dan v postelji, popila hektoliter čaja z medom in limono. Iz nosa mi je pa teklo, da bi lahk tampone not porinla....user posted image
No danes je mal boljš, upam da tako ostane tudi čez dan! Čaj mam že kuhan, na pol diham tudi že skozi nos.

Sem vso noč molila boga, da se ne bo začelo kaj dogajat in bom letela v P z zaštopanim nosom in sama, ker si je moj včeraj privoščil na motovikendu in je ob 22. spal ko ubit in ne vem če bi ga sploh lahko zbudila.... Pujs... mu danes vrnem....kuha kosilo in upam, da mu bo zraven slabo!user posted image Js mam pa 3 žehte za zlikat in ne bom odlašala nič na jutr, kdo ve....user posted image

Čestitke frišnim Septemberčicam!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
5.9.2010 8:26:09   
janjja
Žanataja čestitke za Kiarouser posted image user posted image

JA zdaj pa gre kot po tekočem traku, upam da pe mene zagrabiuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
5.9.2010 9:11:16   
hanizali
Bambinca in Žanataja user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajini pupiki!!!!!
Obiski v Šempetrski porodnišnici lahko pride samo mož z otroki,tako da se bodo drugi zvrstili doma,ma upam ,da ne prehitro.
Klemcy tako je bilo z nami v sredo ko sem čez cel dan naštela samo 4 gibe,potem me je pa ponoči panika zagrabla,ker nisem že od petih popoldan čutila nič,tako,da sva z možem ob 2 ponoči odjadrala v bolnico.Tam pa že tri rojevajo vporodnem bloku...Ena je imela carski,drugi dve pa sta potem v eni uri rodili,babica pa samo ena,tako da sem se jaz odločila ko sem slišala naše srčece,da grem kar domov,ker je preveč gužve.Tudi mene je že kar malo stiskalo,ko sem vse tisto slišala,ma sej bomo preživele...DR se je vseeno odločila,da bom ostala notri in da mi naslednji dan naredijo še uz in ctg.Tako ,da sem potem odšla v četrtek   domov .V petek pa spet user posted image ,me že ponoči zbudijo krči v zgornjem delu trebuha in stiskanje v plučih...ko sem prišla na pregled in je gin videla da diham na škrge mi je naročila spet en kup preiskav krvi ,urina ,ekg...Imela sem slabe teste strjevanja krvi,tako da sem dobil injekcijo,šele potem me je panika,ker sem glih v tem fohu in glih nekej vem je to potem user posted image .Vam povem,da sem kar malo presrana in skrbi me kako bom jaz predihavala popadke,ko se tako slabo počutim...user posted image Tako,da so mi naročili,da če se le malo poslabša to moje dihanje moram takoj v bolnico,da mi sprožijouser posted image .Na srečo sem bila že včeraj malo boljša in tudi danes ni tako slabo,tako da upam na njajboljše.
Zdej grem pa eno pecivo še speč,ker ima moj tata danes rd.
LP

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 dopolnjenega meseca starosti (8%)

med dopolnjenim 3 in 5 mesecem starosti (22%)

med dopolnjenim 5 in 7 mesecem starosti (32%)

med dopolnjenim 7 in 9 mesecem starosti (18%)

med dopolnjenim 9 in 11 mesecem starosti (10%)

po dopolnjenem 11 mesecu starosti (10%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!