hanizali
|
Bambinca in Žanataja za vajini pupiki!!!!! Obiski v Šempetrski porodnišnici lahko pride samo mož z otroki,tako da se bodo drugi zvrstili doma,ma upam ,da ne prehitro. Klemcy tako je bilo z nami v sredo ko sem čez cel dan naštela samo 4 gibe,potem me je pa ponoči panika zagrabla,ker nisem že od petih popoldan čutila nič,tako,da sva z možem ob 2 ponoči odjadrala v bolnico.Tam pa že tri rojevajo vporodnem bloku...Ena je imela carski,drugi dve pa sta potem v eni uri rodili,babica pa samo ena,tako da sem se jaz odločila ko sem slišala naše srčece,da grem kar domov,ker je preveč gužve.Tudi mene je že kar malo stiskalo,ko sem vse tisto slišala,ma sej bomo preživele...DR se je vseeno odločila,da bom ostala notri in da mi naslednji dan naredijo še uz in ctg.Tako ,da sem potem odšla v četrtek domov .V petek pa spet ,me že ponoči zbudijo krči v zgornjem delu trebuha in stiskanje v plučih...ko sem prišla na pregled in je gin videla da diham na škrge mi je naročila spet en kup preiskav krvi ,urina ,ekg...Imela sem slabe teste strjevanja krvi,tako da sem dobil injekcijo,šele potem me je panika,ker sem glih v tem fohu in glih nekej vem je to potem .Vam povem,da sem kar malo presrana in skrbi me kako bom jaz predihavala popadke,ko se tako slabo počutim... Tako,da so mi naročili,da če se le malo poslabša to moje dihanje moram takoj v bolnico,da mi sprožijo .Na srečo sem bila že včeraj malo boljša in tudi danes ni tako slabo,tako da upam na njajboljše. Zdej grem pa eno pecivo še speč,ker ima moj tata danes rd. LP
|