tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 - 3.del (25.9.2010 13:42:32)
|
Hej punce! No moja dva fantička spita skupaj v zakonski postelji [sm=9nebesa.gif], možek dela, jaz pa imam 5 minut zase, potem pa grem likat. Soncica... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ob rojstvu Jakoba!!! Lepo se crklajte! Na teži smo tudi mi začeli pridobivat: Sem ga pa prejle zvagala pred obrokom in je pojedel 80ml, kar pomeni 50ml adapatiranega mleka in cca 30ml mojega. kar me čudi, ker jaz si ne uspem načrpat niti 10ml. No ampak vaga najbrž ne laže. [sm=smiley1.gif] Izabelina...dobrodošli doma. Upam, da te šivi čimprej nehajo mučit in da vama bo dojenje zlaufalo! [sm=sloncek.gif]...nama se že tok lušta, da se nama že kr meša! [sm=smiley36.gif] Čakam tista dva šivčka da odpadeta pa se hudička še presneto gor držita.[sm=smiley13.gif] Jaz sem imela včeraj pa grozen dan. Dobivala sem ful krče v trebuhu, pa niso od krčenja maternice, cel dan sem hodila na wc, je kr teklo od mene, pa celo noč tudi, da ne govorim, da sem imela noge kot guma, da sem se mogla parkrat prav vsest, da nisem z Jakobom vred v naročju dol padla. [sm=smiley13.gif] premočijo mi plenice...a še kateri ponoči premočijo plenice. Naš Jakob se namreč tako polula, da če spustim eno nočno previjanje, je zjutraj cel polulan. Najbrž bom mogla za nočno spanje kakšne druge plenice pogruntat. Katere plenice ve uporabljate čez noč? Iste kot čez dan, ali druge? Aja pa tiste za novorojenčka (1) so nam že premajhne, tak da možno, da tudi zaradi tega moči, danes smo že na dvojkici. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|