tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 - 3.del (23.9.2010 8:52:15)
|
Dobro jutro! sezamov napitek...je v bistvu za spodbujanje nastanka mleka, ampak meni tudi odlično deluje na prebavo. Recept je tak, da daš v pol litra vode 5 žličk - na deci vode 1 žličko (jaz dam še kakšno extra [sm=smiley36.gif]) in vreš 20 min. Potem počakam da se ohladi in popijem to vodo + prežvečim semena. Enim je okus zanič, meni je pa ful dobr, samo jaz sem itak mahnjena na semenčka vseh vrst. [sm=smiley36.gif] Meni se kosilo že kuha, prva žehta perila se pere, potem imam na vrsti še posteljnino, ko bo sonček v LJ, da se bo zunaj sušila. Otrok je sit, previt in spi, zdaj grem pa črpat, pa potem še kaj zlikat. Kosilo...kuham goveje zrezke v omaki, zraven za prilogo bo riž z jajcem. [sm=bravo.gif] family of 4....moram delit moj najlepši trenutek z vami, odkar smo doma kot štiričlanska družinicia! Smo včeraj splezali po večernem umivaju vsi v taveliko posteljo, mož, Anej, Jakob in jaz. Vzeli knjigico in brali pravljico. Anej se je tiščal ob Jakobu in ga lupčkal, možek je ob pravljici skoraj zaspal, Jakob je pa tako zvedavo gledal svojega starejšega bratca in poslušal pravljico. [sm=9nebesa.gif] Sem kr slizne oči dobila, ko sme gledala te moje tri fante - moj zaklad!!! Danes grem pa po sina v vrtec z Jakobom. Si moram hranjenje tako splanirat. Saj danes "ne smemo" it v vrtec z avtom, ker je dan brez avtomobila. Moram bit pridna [sm=smiley1.gif]. Ker je Anej zjutraj že moža kregal, ker ga je s kombijem peljal. Tak da sta mogla kakšnih 50 m stran parkirat od vrtca, da je šel vsaj malo peš tja, ker bo le-tako dobil štampiljko. Joj ti otroci naši. A niso srčki, ko oni nas učijo, kaj je prav in kaj ne. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|