|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
22.9.2010 13:33:02   
malecka_mateja
tejči za tebe tvojega in nadjo. in prav prekrasna je tvoja porodna zgodba. najbolj pomembno pa je da sta obe ok in ZDRAVI

Natalija če se boš sekirala bo mleko res izginilo od psihe, prepričaj se da imaš mleka odvolj in pika sej bo šlo.

mi smo ok. v ponedeljek immao pegled že in me zanima kolko sva se zredila. pa skoraj 1 mesec smo že stari kako čas beži.

grem ker je mali lačen.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
22.9.2010 13:36:25   
sanje2
se opravičujem mislila sem na tinko

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 13:53:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
22.9.2010 15:16:11   
Anonimen
madona kolko podmladka smo dobili v tem času user posted image
čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je tejčina zgodba enih najbolj carskih user posted image
je ful taka edinstvena user posted image

štironožci: naša psička je prvo minutko ko je malega zagledla potisnila rep med noge, uhe dol in en korak stopila nazaj... božica se je ustrašla, kaj pa tole je user posted image
no mene pa ni hotla niti povohat nič... en teden je kuhala zamero name... no zdaj pa naju že ponosno spremlja na sprehode in naju pazi, da slučajno nebi kdo kaj pomislil napačnega user posted image
bi mu menda kar roko odgriznila hehe user posted image
saj ne... hvala bogu uboga na besedo user posted image

dojenje: ene ste res boge... niti zamislit si ne morem kako vam je... jaz mam kontra problem... preveč mleka! ampak se to da rešit na lažji način user posted image , tak da se nimam veliko kaj tožit...

spanje: jeee! tut midva naredila rekord nocoj user posted image tut spala 6 ur ko ubita user posted image

zdaj pa ga spet grem zbudit, menjat pleničko, pol pa spraznit mojo zizo, ker je spet napeta do boga, pol pa na šprancirek user posted image

aja, še to sem se spomnila... jaz sem vso kilažo skoraj že izgubila, ampak hlače pa mi niti ene niso prav... vsaj kavbojke ne... a se je še ke ktera tak hudo razširila v bokih? jaz sem šla za več kak 10 cm narazen in baje da to tak potem ostane user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 15:39:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
22.9.2010 16:40:50   
archie
Laliela, jaz imam tudi ze skoraj isto kg, ampak niti slucajno ne probam oblect kavbojk user posted image jaz se kar nosim svoje nosecniske hlace, ker si pas lepo dol zaviham (kar sem delala 3/4 nosecnosti, ker nisem imela velikega trebuha) in so super (dokler se ne bo prevec shladilo).

Smo bili pa prejle ze prvic zunaj z malo. Je fuuuul pasalo (no, vsaj meniuser posted image ).

Vsem, ki imate tezave z dojenjem, zelim, da se hitro resijo user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3156
22.9.2010 16:40:53   
NiNiBo
Imam dve sporocilci za vse septembrke:

izabelina Dojencki so kul, dojenje je pa mucenje user posted image  ne gre in ne grem nama.
Sem jo potolazila, da nista edini in da je tinkatonka nasla super resitev-torej je poiskala svetovalko, kar je ideja ki mislim, da bo marsikateri prisla prav.

corfu Kako drage septembrke? Nasa Brina pridno je, tako da ze pridobiva na tezi. Jutri pa domov juhu!
Corfu pa sem mal up-datala kdo so nasi novi septembrcki in seveda, jima zazela srecno pot domov jutri.

tejci28 imas pa res filmsko porodno zgodbo, sem mislila da je bila Almera expresna, si jo pa nasibala ni kajuser posted image user posted image

tinkatonka uh tale kontaktni dermatitis pa ne izgleda lepo, HB vsaj Jakob kot pravis ne trpi. Sicer pa super, da se vama dojenje odvija v pravo smer user posted image user posted image user posted image .
soncnica najprej ti posiljam eno veliko user posted image !!!!!! Sem vesela, da se bos lahko danes malo zamotla s praznovanje RD. Sicer pa naj te CTG-ji ne potrejo prevec, ker je ze kar nekaj punc napisalo, da kdaj pa kdaj se tudi nic ne vidi.

Eno vprasanje: tiste, ki ste imele epiduralno a bi jo imele se enkrat? Tiste, ki pa jo niste imele a bi se naslednjic mogoce odlocile zanjo?

Danasnji pregled-po pricakovanjih CTG je bila crta ravna, srcni utrip normalen. Pogledala me je pa tudi vaginalno in maternicni vrat se krajsa, odprta sem pa za majhno konico enega prsta-bravo jaz. Naslednji pregled cez en teden-takrat bom pa ze 40/4.

Eno lepo popoldne vsem skupaj, kje je pa LucRuzia sem ji tolk nasvetov napisala a se jih sedaj drzi in je cisto busy user posted image user posted image al nam je pa ze v P pobegnila?

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 22.9.2010 16:42:29 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
22.9.2010 16:42:30   
archie
NiNiBo, lepo ju pozdravi!! Meni je bila prav lepo sprejemat novicke od tebe, katera je ze rodila in kaj se novega dogaja user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
22.9.2010 16:45:28   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: archie

NiNiBo, lepo ju pozdravi!! Meni je bila prav lepo sprejemat novicke od tebe, katera je ze rodila in kaj se novega dogaja user posted image

Moj pravi, da sem se cist v ta nov siht uzivela user posted image user posted image . Ves meni je bilo pa fino, da sem jaz imela cast da sem lahko napisala tako zelo lepe novicke na forum. Mal dela te pa se caka archie, ker bos mogla ti zame pa verjetno se za kaksno pisat, da ne bos mislia da si ze koncala user posted image .user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
22.9.2010 16:55:08   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Moj pravi, da sem se cist v ta nov siht uzivela user posted image user posted image . Ves meni je bilo pa fino, da sem jaz imela cast da sem lahko napisala tako zelo lepe novicke na forum. Mal dela te pa se caka archie, ker bos mogla ti zame pa verjetno se za kaksno pisat, da ne bos mislia da si ze koncala user posted image .user posted image

ni panike user posted image
saj bos videla. ce bo v p vse ok s tabo in ti bo otrok spal, se zna zgodit, da ti bo kdaj dolgcas. No, vsaj meni je bilo, ker sem bila sama v sobi od sobote dopoldne do torka zjutraj. Malo pred odhodom sem pa spet novo cimro dobila.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
22.9.2010 17:15:37   
tannya
Čestitke vsem novim mamicam, še posebej TEJČI. Tvoja porodna zgodba je res neverjetna.

Pri nas je vse super. Živa se pridno redi, je v enem tednu pridobila 170 g in smo bili vsi veseli. Starejša sestrica ima malo krize, ampak tudi to gre počasi na bolje.

Tiste, ki imate težave z dojenjem, pokličite svetovalke za dojenje, njihove številke :
Urška: 01 51 86 090
Jana: 01 51 05100
Alenka 01 57414 15
Andreja: 01 36 11 320
Mateja: 01 51 24 574
Mojca: 041 77 91 34

pa bodite vztrajne, ko kličete, ker jih je menda kar težko dobiti.
Te iste svetovalke odgovarjajo tudi na forumu med.over.net in tam je res veliko odličnih nasvetov v zvezi z dojenjem, meni so prvič veliko pomagale.

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
22.9.2010 17:57:34   
LucRezia
Uf - danes ste se pa napisale! Se pozna, če nisi nonstop pri računalniku user posted image

NiNiBo, hvala za vse nasvete. Ja sem se kar zaposlila... ko sem zjutraj prižgala rač. sem se že videla, da bom cel dan zabluzila za njim... no - potem nas je pa "vn vrglo" in so na amisu rekli, da lahko traja še nekaj dni... ah! Tako, da sem se kar lepo znajdla... šla malo k staršem na obisk, pa v trgovino, oprala avto, spekla jabolčni zavitek... No k sreči je pred kratkim prišel internet nazaj in se lahko malo spočijem ;-) Sem pa še vedno tu... Računam na jutrišnjo luno! Je pa danes po vsej verjetnosti čep šel (vsaj upam, da je to bilo to?! - rdečkasto rjavkasta sluz)

Vidim, da nas je več... "tečkic"... no mene je včeraj dajalo... danes sem že bolje, pozabljene včerajšnje tegobe.
Vsekakor smo vsak dan bližje našim štručkam user posted image

Tejči28 - res huda porodna zgodba!

Pa še en user posted image za uspešno dojenje, zdrave dojenčke, mamice, čakajoče nosečke...

Super vas je brat in nasvete "poslušat". Si je fore za zapomnit - morebiti nam res še vse prav pride.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
22.9.2010 18:01:30   
Jinx
Živjo punce!

Mi smo fajn user posted image Brina je pridna, lepo papca, spi tudi dosti, edino imeli smo dokaj pestro noč, ker je ta mlajša psica nekaj driskala. Ampak mislim, da bo danes OK user posted image Psički sta Brino sprejeli s full navdušenjem, imam tudi en filmček, ki ga bom v kratkem dala na YouTube in vam bom prilepila link user posted image Toliko zaenkrat od nas, zdaj pa šibamo na teraso lovit zadnje sončne žarke user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
22.9.2010 20:25:54   
katrinka
tinkatonka uh tale kontaktni dermatitis pa ne izgleda lepo, HB vsaj Jakob kot pravis ne trpi. Sicer pa super, da se vama dojenje odvija v pravo smer user posted image user posted image user posted image .

tinka - dej mi vec povej o tem - kak tocn je jakob - nasa je vsa flekasta - dohtarca prav da je to loh,loh se samo koza puca...kaj so teb kej rekl,kako loh pomagas...itd...od kje pride...hvala

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
22.9.2010 21:12:30   
tejči28
laliela- v bokih se tak vse razširimo sem pa nekje brala,da traja nekje dve leti,da gre vse nazaj tak kot mora bit. Jaz imam še 2kg viška kot prej,pa se ne mislim dat v kavbojke še kake pol leta ziher ne,ker tak vem,da mi ne bodo prav in nočem bit preveč razočarana.

Glede dojenja sem jaz tudi vesela,da nam je zalaufalo.So ji v P tudi mogli en dodatek dat,ker se je premalo redila,zdaj pa se dojima in je prava mala žogica,vsa nabrana.

Je zanimivo brat tiste,ki imate pse,da se obnašajo enako kot recimo starejši otrok.Enako je treba pazit in ga navadit.

Almera-ja selili se bomo verjetno že decembra ali hitro po novem letu,potem ga pa dam v vrtec,nočem ga uvajat najprej tu v mbju,kasneje pa v kidričevem.Da pa bi ga zdaj vsaki dan vozla tja,pa mi je brezveze. Do porodnišnice imam 7min.Pa še to je bilo v mojem primeru predaleč.Sem prvo mislila it rodit na Ptuj,pa sem pol mojemu rekla,kar v MB me zapelji,ker ne bom zdržala do Ptuja.No,pa tudi do tja nisem zdržala.user posted image

Bom pa res napisala porodno zgodno za spomnim za Nadjo,prvo me je bilo sram,ker se mi je to zgodilo,češ da sem tak neodgovorna,da tak dolgo čakam doma,pa ni bilo to,prehitro je prišlo vse.Zdaj pa vidim,da ve gledate drugače na to,da me ne rabi bit sram.Pa itak vsepovsod piše porod v avtu.V materinski knjižici in na odpustnici.

LucRezia- rdečkasto rjavkasta sluz je čep.Držim pesti,da ti luna pomaga in boš jutri že cartala svojega sončka.Tak je že čas,da greš v rim.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 22.9.2010 21:15:55 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
22.9.2010 21:19:54   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

tinka - dej mi vec povej o tem - kak tocn je jakob - nasa je vsa flekasta - dohtarca prav da je to loh,loh se samo koza puca...kaj so teb kej rekl,kako loh pomagas...itd...od kje pride...hvala

Danes sem bila na pediatrični, kjer mi je zdravnica rekla, da gre za klasične izpuščaje dojenčkov, ki so pri njem pač malo bolj v grozni obliki. Nič o kontaktnem dermatitisu. user posted image Pa da kao gnojnih mozoljčkov na obrazu ne rabim mazat s Tobrexom, ki sem ga dobila pri Jakobovi pediatrinji. Vglavnem jaz sem čist zmedena. En dohtar prav tko, drugi drugače. user posted image Nama je pa postavila drugo diagnozo...prepočasno pridobivanje teže, saj Jakob svoj 12. dan življenja še vedno ni na porodni teži. user posted image Tak da če do naslednjega ponedeljka ne bo OK, moram pridt nazaj. Pa kri mu je vzela in je CRP, ki je vnetni parameter, OK, levkociti pa so povišani. user posted image Kao lahko tudi zaradi joka. Jakob pridno je in se obnaša normalno, tak da jaz ne vem kaj mu ne odgovarja, da se ne redi. Sicer pa vse otroke tud ne morejo stlačit v tabelce, a ne.

prebava....pijem sezamov napitek za spodbujanje mleka in imam tako prebavo, da moram tečt na WC, ko me prime user posted image , pa men je ta sezam ful dobr, pa še zdrav je user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 22.9.2010 21:25:03 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:56:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
22.9.2010 22:45:50   
binabina
ojla punce čestitke vsem novo pečenim mamicam,.....

mene pa zanima če katera ve v kolikem času se posteljiva dozori iz ene stopnje v drugo???

sem pozabila ginekologinjo vprašat a naslednji pregled imam šele v ponedeljek takrat ko imam tudi prvič ctg (39/4)se mi zdi malo čudno to da me je dala tako pozno,......

Neposredna povezava do sporočila: 3168
22.9.2010 22:50:18   
Patty81
Binabina - tudi jaz sem imela ctg prvič komaj v ponedeljek (39/3)... Očitno je čisto odvisno od G. Takrat sem tudi prvič slišala bitje srčka....prjatlca pa od 16. tedna na vsakem pregledu...user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
22.9.2010 23:03:05   
Klemcy
tejči - vaaaaaaav to pa je posebna porodna zgodba. Daj povej, si šla kar v Mb rodit?? Ker meni je babica pripovedovala, ko sem bla na porodni mizi, da je ena v avtu rodila. In točno tako mi je opisala, kot ti opisuješ, da je bla rampa dol, pa avtomobili pred rampo, pa da je fant priletel v P.... user posted image  Vse isto... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.9.2010 6:17:39   
teodora75
voda odteka....
Postojna, prihajam!

Se slisimo

srecno se kaksni, ce jo tudi ujame luna

T.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
23.9.2010 7:57:35   
malecka_mateja
jutro!

tejči me veseli da si spremenila pogled na svojo porodno zgodbo. lahk si sam ponosna nase in tvojo nadjo da sta skupaj to vse tako skozi dale.

drugače pa tinka prosim povej kako si sezam pripraviš, pa kaj to semena sezamova kupiš???razsvetli meprosim. sej mleka imam sam pila bi ga rada pa malo že zaradi prebave ker je moja prebava na psu in že resno razmišljam o ukreph.

Jaz pa nevem kaj naj kuham??kaka ideja?

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
23.9.2010 8:01:29   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image teodora vso srečoooooo naj bo hitro in brez bolečin user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3173
23.9.2010 8:22:54   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

prebava....pijem sezamov napitek za spodbujanje mleka in imam tako prebavo, da moram tečt na WC, ko me prime user posted image , pa men je ta sezam ful dobr, pa še zdrav je user posted image

to še pa mene zanima, ker moja prebava je v klincuuser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj po cr in moram imeti srečo da vwc vidim, tako da mi gre že kar na jokuser posted image user posted image user posted image

Tinka kaj mogoče veš ali obstaja katera svetovalka tudi za celjski konec, ker dokler je pri nas bil naval mleka je tamala full papcala sedaj pa mleko kar ponikuje naša pa se dere jaz pa na koncu v jok.Sploh ne vem kaj delam na robe, pri nadji sploh ni bilo problemov sedaj imam pa vse, obupen porod, slabokrvnost, mleka ni, prebava v klincu na koncu pa sem ugotovila da so mi na trebuhu naredili šlamparijo saj imem kar dva reza na trebuhu, ker očitno je eden malo zgrešil in začel rezat više potem si je pa premislil in rezal prav, v glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
23.9.2010 8:36:17   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

to še pa mene zanima, ker moja prebava je v klincuuser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj po cr in moram imeti srečo da vwc vidim, tako da mi gre že kar na jokuser posted image user posted image user posted image

evo kot da bi sebe brala, jaz sem še hemeroide dobila  od napenjana in boli ko user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?