tejči28
|
laliela- v bokih se tak vse razširimo sem pa nekje brala,da traja nekje dve leti,da gre vse nazaj tak kot mora bit. Jaz imam še 2kg viška kot prej,pa se ne mislim dat v kavbojke še kake pol leta ziher ne,ker tak vem,da mi ne bodo prav in nočem bit preveč razočarana. Glede dojenja sem jaz tudi vesela,da nam je zalaufalo.So ji v P tudi mogli en dodatek dat,ker se je premalo redila,zdaj pa se dojima in je prava mala žogica,vsa nabrana. Je zanimivo brat tiste,ki imate pse,da se obnašajo enako kot recimo starejši otrok.Enako je treba pazit in ga navadit. Almera-ja selili se bomo verjetno že decembra ali hitro po novem letu,potem ga pa dam v vrtec,nočem ga uvajat najprej tu v mbju,kasneje pa v kidričevem.Da pa bi ga zdaj vsaki dan vozla tja,pa mi je brezveze. Do porodnišnice imam 7min.Pa še to je bilo v mojem primeru predaleč.Sem prvo mislila it rodit na Ptuj,pa sem pol mojemu rekla,kar v MB me zapelji,ker ne bom zdržala do Ptuja.No,pa tudi do tja nisem zdržala. Bom pa res napisala porodno zgodno za spomnim za Nadjo,prvo me je bilo sram,ker se mi je to zgodilo,češ da sem tak neodgovorna,da tak dolgo čakam doma,pa ni bilo to,prehitro je prišlo vse.Zdaj pa vidim,da ve gledate drugače na to,da me ne rabi bit sram.Pa itak vsepovsod piše porod v avtu.V materinski knjižici in na odpustnici. LucRezia- rdečkasto rjavkasta sluz je čep.Držim pesti,da ti luna pomaga in boš jutri že cartala svojega sončka.Tak je že čas,da greš v rim.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 22.9.2010 21:15:55 >