Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 15:26:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pozdravljene soklepetašice ! Imam eno prošnjo, za vse, ki koristite bone iz knjižice, nosečnost ali dojenček iz Dm...tiste za popuste... Moj dečko ima kr hudo obliko refluksa, seveda pijeva mleko Ar, ki nam je do zdaj kr pomagalo, zdaj pri gosti hrani in sedenju je vse skupaj slabše, tako da moje uoanje da tega mleka ne bomo več potrebovali žal umira , no saj bomo že... ker pa same veste da te varjante niso poceni, sem si vas upala prosit, če mi katera odstopi tisti bon v knjižici, za aptamil AR, je kr nekaj popusta in nam se vsekakor splača...če ste tako prijazne...poštnino vam povrnem.... do zdaj smo dobivali na recept, zdaj pa konec bo treba kupovat...mogoče mi edino uspe da bi še kaj na recept dobili, glede na to da je to bolezensko stanje, ? kaj izkušenj s tem? Hvala vsem že v naprej...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 15:58:50
|
|
|
|
ninkica
|
Živjo Jaz ti z veseljem podarim bon ,imam sicer samo enega.Imam hčerko,ki je stara skoraj 2 meseca in zaenkrat ne bruha skoraj nič(trkam).
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 16:05:47
|
|
|
|
_sanja_*
|
Predlagam, da temo odpreš še na dobrodelnosti, tam sem jaz že veliko bonov dobila in podarila. Žal tega nimam.
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 17:04:26
|
|
|
|
Gwendolen
|
Jaz ga imam tudi in ga ne potrebujem. Pošlji mi naslov na ZS. Lp
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 17:10:16
|
|
|
|
legenda_m
|
živjo tudi jst mam. pošlji naslov da pošljem
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 18:28:59
|
|
|
|
branka28
|
Zdravo! Tudi jaz imam en kupon in ga ne rabim ti ga z veseljem odstopim. Pošlji mi tvoj naslov na zs in v ponedeljek ti že pošljem! L.p.
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 18:47:06
|
|
|
|
sonček88
|
Zdravo. Seveda ti ga odstopim in to z veseljem. Pošljimi naslov na zs...poštnine ne rabi meni prav nič vračati...to podarjam tvojemu dečko ne pa tebi
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 18:50:12
|
|
|
|
neela
|
Tudi jaz ga z veseljem pošljem za tvojega sončka. Pošlji naslov na zs.
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 19:51:38
|
|
|
|
vaney
|
Imam enega, mogoče dobim celo 2...pošlji naslov
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 20:12:42
|
|
|
|
tintin
|
jaz ga imam tudi, naslov mi daj na zs.
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 20:53:16
|
|
|
|
slomak
|
meni tudi lahko naslov pošlješ, ga imam...lp.
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 21:05:23
|
|
|
|
Lenč.i
|
Tudi jaz ti ga z veseljem pošljem, le povej kam. Pa želim vama, da se stanje kmalu izboljša.
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 21:07:54
|
|
|
|
marjanaj
|
ojla, poslji se meni tvoj naslov na ZS, pa ti ga z veseljem posljem, ker ga ne potrebujem.
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 22:26:31
|
|
|
|
ROmama
|
pošlji naslov še meni, pa ti pošljem bon
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 22:32:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica Živjo Jaz ti z veseljem podarim bon ,imam sicer samo enega.Imam hčerko,ki je stara skoraj 2 meseca in zaenkrat ne bruha skoraj nič(trkam). Trkaj če zdaj ne, pol bo itak ok...tako vama želim:))
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 22:34:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Predlagam, da temo odpreš še na dobrodelnosti, tam sem jaz že veliko bonov dobila in podarila. Žal tega nimam. Aha, sem itak mela probleme, kje bi to sploh odprla .hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 22:37:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka28 Zdravo! Tudi jaz imam en kupon in ga ne rabim ti ga z veseljem odstopim. Pošlji mi tvoj naslov na zs in v ponedeljek ti že pošljem! L.p. midve bi si ga pa skoraj lahko iz roke v roko dali, kaj praviš...zlata si ti pa pošljem vseeno ZS
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 22:44:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hvala vsem punce, zlate ste, nekaj bomo prihranili, in tu in tam zgostili p a bo pol pa že mora bit mimo
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 7.8.2010 22:45:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček88 Zdravo. Seveda ti ga odstopim in to z veseljem. Pošljimi naslov na zs...poštnine ne rabi meni prav nič vračati...to podarjam tvojemu dečko ne pa tebi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2010 23:53:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 8.8.2010 7:31:05
|
|
|
|
Pupa83
|
pošlji naslov na zs pa ti bon pošljem (tudi mi ga k sreči nismo potrebovali)... lp
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 8.8.2010 7:57:56
|
|
|
|
rožca26
|
Ahoj čmrlika! Tudi jaz mam bon, pa ga ne potrebujem. Sam naslov mi pošlji. Hvala.
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 8.8.2010 8:07:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa83 pošlji naslov na zs pa ti bon pošljem (tudi mi ga k sreči nismo potrebovali)... lp
|
|
|
|
RE: Aptamil AR potrebujem bone iz dm-a 8.8.2010 22:05:58
|
|
|
|
atrej
|
Tudi jaz ga imam, pa ga ne potrebujem...sporoči naslov, pa ti ga z veseljem pošljem. Lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?