spanje&zbujanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


lahkonocka -> spanje&zbujanje (24.7.2005 10:17:03)

Naš mali osemmesečni sonček je do dopusta prespal skoraj celo noč, zbudil se je le enkrat za dojenje. Odkar pa smo prišli z morja ima povsem zmešan ritem. Zbuja se vsaki dve uri, z glasnim jokom. :(( Umiri se le tako, da se priklopi in se malo podoji.

Midva s fantom vsa povsem obupana, ker smo bili sedaj navajeni na pravo razkošje kar se spanja tiče, sedaj pa je tega spanja tako malo.

Prosim za pomoč. Kaj naj naredimo, da bomo imeli vsi več spanja?

Hvala! Pa lepo nedeljo vsem!




eva1 -> spanje&zbujanje (24.7.2005 10:33:50)

Pri nam je od 2 meseca spal celo noč-potem pa je 2 tedna nazaj zbolel za 6 otroško in od takrat je groza, dojiva se ob 21h, 3h, 5h, 8h....:grrr::grrr::grrr::grrr: Najraje bi ukinila nočno dojenje ampak ne vem kako:zmeden2::zmeden2::zmeden2:




Carmen -> spanje&zbujanje (24.7.2005 15:19:15)

Dve možnosti imaš: pustiš da joka ponoči ali pa dojiš in čakaš da mine to prebujanje. Sicer je pa tako, da se obodbja spanja in nespanja pri tamalčkih menjajo.




mehurčica -> spanje&zbujanje (24.7.2005 19:39:19)

Pri nas je po lanskem oddihu na morju bilo čisto isto!:( Od 7,5meseca do skoraj 9. se je prebujal tudi na pol ure! Pri 8,5 sem ga začela zaradi tega navajat na flaško(pred tem je pil samo pri meni-ni hotel niti videt flaške)in pri 9mesecu je potem začel spet lepo spat. Je pa bilo to najhujše obdobje, kar se tiče spanja pri nas. Jaz sem k vsemu temu pripisovala tudi hiter napredek v razvoju-plazenje, vstajanje na nogice, zobki...itd.

Upam, da se bo pri vas hitreje porihtalo. Jaz sem bila že kot zombi. Sem pa en teden bila budna praktično noč in dan. Ko sem skoraj obupala, se je pa on predal.:):bravo:

Lp in čim lepši spanec!:angel:




Stran: [1]