Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 8:52:09
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
O bo bo aleksandrin, kar verjemi. Preverjeno iz prve roke. Tudi jaz sem tehtnica. :bravo::bravo::miska: Kaj piše pa za strelce? :zmeden:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:02:24
|
|
|
|
Aleksandrin
|
STRELEC 23. nov. 21. dec. 9nebesa - s svojim prostodušnim optimizmom napolnijo baterije vsem, ki jih obkrožajo - vedno vidijo samo dobre plati medalje - večni optimisti - potrebujejo vedno nove izive - vsakodnevna rutina jih ubija - pri raziskovanju točno vidi cilj, ki mu sledi Ampak to velja za otroke :)-, določene lastnosti z rastjo zvodenijo :)-
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:10:48
|
|
|
|
Antigona
|
A lahko še za levčka? Sem hotla met rakca, pa je že mim.... Hvala in lp, :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:14:12
|
|
|
|
Vera*
|
Moj mali je tudi tehtnica in te stvari res držijo.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:15:40
|
|
|
|
Antigona
|
A lahko še za levčka prosim??? Sem želela imeti rakca, pa sem že zamudila.... Hvala in lp, :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:16:23
|
|
|
|
Antigona
|
:ups: pardon, je računalnik vmes neki zaštriku, pa sem misnla da morm še enkrat napisat...
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:27:51
|
|
|
|
Aleksandrin
|
LEV 23. jul.- 23. avg. 9nebesa - vsi otroci mislijo, da so popek sveta, levi to mislijo še potem, ko odrastejo - značilno za njih je, da jasno in glasno povedo, kako se počutijo - odprte narave in velika zmožnost izražanja čustev - mamice občudujejo njihove dosežke, to mladi lev zelo potrebuje - vse življenje mora imeti občutek, da ga ljudje občudujejo, da je nekaj posebnega, to zna tudi doseči Malo zahteven karakter, kaj misliš ti? :)-
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:28:21
|
|
|
|
LARIKA
|
Jaz sem tudi tehtnica pa imam težak značaj:hudicek:, ni vse res kar napišejo,... za tehtnice marsikaj drži in ne drži. Upam da bo tvoj pikec imel drugačen karakter kot večina tehtnic,... :sloncek:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:30:07
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Vera, se mi je kar oddahnilo.:bravo::)-
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:35:44
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Larika, kaj se daješ v nič, kdo te je prepričal, da imaš težak karakter, nekam ga pošlji... Vsak je po svoje unikaten, samo prave ljudi mora imeti okoli sebe. Eno :rozica: za večje samozavest. :)- Smej se in cel svet se bo smejal s tabo, joči se in jokala boš sama. (kar neki :)-)
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 9:37:03
|
|
|
|
LARIKA
|
sej vem,samo to je čista resnica, res sem težka in včeraj sem jih fajn dobila po glavi,bo že boljše,... thx :rozica::rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2005 12:36:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2005 12:38:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 13:42:19
|
|
|
|
LARIKA
|
kako se pa to sploh gleda-nimam pojma dej mi prosim povej bi ti bila zelo hvaležna:rozica::rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2005 13:59:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 14:08:22
|
|
|
|
LARIKA
|
hvala za informacije :rozica::rozica:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 19:43:52
|
|
|
|
k1
|
jaz sem tehtnica, pa sem taaaak fajn :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 24.7.2005 22:03:55
|
|
|
|
Maxica
|
Evo, še ena prava tehtnica tukaj, pa s sinčkom levčkom.:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2005 22:10:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 25.7.2005 6:42:56
|
|
|
|
Tejčika
|
tele naše tehtnice bodo tako ljubke:-)
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 25.7.2005 6:58:50
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Tejčika, a bo pupa (imaš ticker bolj na roza)? Midve sva pa blizu, jaz sem tudi 29 teden, pa mislim, da bo prej :)- je hiperaktiven :kuza:, :)-. Kje pa boš rodila, jaz v Gorici? Zate, :rozica:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 25.7.2005 10:30:04
|
|
|
|
Felicity
|
Aleksandrin, kaj bi lahko napisala še za škorpijončke, če imaš revijo še kje pri roki? Hvala, lp:)
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 25.7.2005 12:24:20
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Škorpijon 23. okt.- 22. nov. :angel: - zelo skrivnostno znamenje - neverjetna moč in intenzivnost čustev - velja jim posebna pozornost, ker se zna zgoditi, da vsa občutja zapre vase - naučiti ga morate čustva izraziti, potrebnega je veliko razumevanja Prednosti: globoka čustva, ustvarjalnost, neodvisnost, bojevitost,družinskost, temeljitost, težnja po resnici,odločnost, samozavest... Slabosti: precenjevanje samega sebe, impulzivnost, bes, trma LP :sloncek:
|
|
|
|
Kakšen bo moj otrok? Tehnica 25.7.2005 12:25:09
|
|
|
|
ninca
|
:bravo:js sm tut škorpjončicaa:love:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?