|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomoč samohranilki
6.8.2010 17:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: posh

Se boš javila na natečaj?

A, tokrat je zadeva resna.

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
6.8.2010 19:06:55   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Če se mu Kerensa javi, bo za ta denar mulcu lahko vsak mesec kupila dvoje superge. user posted image

Sori, Kerensa ... đast đouking user posted image

Ah... da bi se jaz za 150€ na mesec odločila postati samohranilka, pa da bi še kadit nehala! - ja, đast đouking. user posted image

Drugače pa... zanimivo, ni kaj. Namen (če je takšen, kakor je napisano) je hvalevreden, ni mi pa jasno, kako bi oseba, ki bi dala 150€, preverila, ali oseba, ki bi se javila, izpolnjuje pogoje (samohranilka in nekadilka), če pa hoče ostati anonimen. Bi mu samohranilka poslala naslov, on pa bi, preden kaj nakaže, kakšen teden hodil okrog njene hiše in preverjal, kako živi?

Se mi pa zdi malce nepošteno to do nekaterih samohranilk... očitno je ta pojm postal pojm za revščino. Veste - ni vsaka samska mamica revna in ni treba vsake samske mamice pomilovati (iz kateregakoli vidika). Marsikatera je samska prostovoljno, marsikatera nima za sabo nobene žalostne zgodbe in marsikatera je finančno bolje preskrbljena, kakor bi si kdo mislil.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.8.2010 19:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Se mi pa zdi malce nepošteno to do nekaterih samohranilk... očitno je ta pojm postal pojm za revščino. Veste - ni vsaka samska mamica revna in ni treba vsake samske mamice pomilovati (iz kateregakoli vidika). Marsikatera je samska prostovoljno, marsikatera nima za sabo nobene žalostne zgodbe in marsikatera je finančno bolje preskrbljena, kakor bi si kdo mislil.

Tiste, ki jih poznam, se "znajdejo" bistveno bolje od povprečno trpeče cankarjanske matere.

Tako da ja, si zaslužijo pomoč - ker jo bodo znale pametno uporabiti user posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.8.2010 20:14:03   
*miska.mcc*
predvidevam, da je to prva tema na dobrodelnosti g(a). iceauser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.8.2010 20:38:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

predvidevam, da je to prva tema na dobrodelnosti g(a). iceauser posted image

Glede na reakcije mogoče tudi zadnja user posted image  user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.8.2010 22:39:17   
icee
Ko se nam je rodila hčerkica je takoj po rojstvu dobila sepso. 15 dni se je bojevala za življenje v UKC v Ljubljani. Cele noči sva z ženo molila, da bi preživela. Obljubila sva si, da če najin sonček preživi ne bova za nič nikdar več prosila in da bova poizkusila biti dobra do soljudi. Zanimivo je to da sploh nisva verna. Ampak ko je človek obupan poizkusi vse.

Hčerkica je ozdravela in je danes eno zares srečno bitjece. Naj se sliši še tako "klišejsko" v sebi čutiva, da je sedaj pravi čas, da vsaj en "obup" spremeniva v malo manjšo stisko.

In to je vse. Lahko se norčujete, lahko delate iz tega zarote. Nas ne bo zaradi tega nič manj.

Nobenih oseb ne bova preverjala, če so resnično to za kar se izdajajo. Verjameva v to, da kar seješ to žanješ. Povedala sva kaj želiva podariti in komu želiva to podariti. Če se bo kdo okoristil, bo to njegov križ, ki ga
bo nosil. Slej ko prej tako vsi odgovarjamo za svoja dejanja.

Evo rahla izpoved. Mogoče boste sedaj lažje razumeli, mogoče tudi ne.Vsekakor pa mislim, da je bilo to zadnje sporočilo na tem forumu. ZS še vedno ostaja na voljo če si je kdo premislil.

Lep večer,Icee

Za konec pa še moj najljubši citat vseh časov. Je iz filma Božje kraljestvo.

You see, none of us chose our end really. A king may move a man, a father may claim a son. But remember that, even when those who move you be kings or men of power, your soul is in your keeping alone. When you stand before God you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convinient at the time. This will not suffice. Remember that.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.8.2010 22:54:49   
Anonimen
Kaj pa če bi kar seznam naredili in publika tukaj glasuje komu najbolj pripada?user posted image  

(odgovor članu icee)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.8.2010 22:56:02   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: icee

In to je vse. Lahko se norčujete, lahko delate iz tega zarote. Nas ne bo zaradi tega nič manj.

Saj lahko pomagaš na 1000 in 1 način. Midva z možem sva oba "starša otrok sveta". Če se od tega denarja en otrok pošteno napije vode, sem jaz zadovoljna.
Tvoja ponudba je hvalevredna, pač ljudje so nezaupljivi. Mogoče tako preko foruma ni najboljša ideja..ne vem..pa srečno!

(odgovor članu icee)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.8.2010 22:56:22   
zmajaz
Hm - lahko sem naivna, ampak jaz ti verjamem Icee - tvoja zgodba ima smisel in moram reči, da razumem vaš vzgib. Žal (oziroma pravzaprav bi verjetno morala reči k sreči user posted image ) pa ne poznam nobene samohranilke - morda pa bo katera prebrala to vašo ponudbo tu in se sama javila. Pa tudi to razumem, da želite pomagati prav neki osebi direkt - ker tudi sama sem taka, da raje direkt nekomu pomagam, kot da nakazujem nekim inštitucijam.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu icee)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.8.2010 22:57:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Kaj pa če bi kar seznam naredili in publika tukaj glasuje komu najbolj pripada?user posted image  

Imaš predloge?

Icee, glede na to, kaj vse se je na tej Dobrodelnosti z velikim D že bralo (in kaj vse brisalo user posted image ), je določena stopnja nazaupljivosti logična.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
6.8.2010 23:03:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Imaš predloge?

Icee, glede na to, kaj vse se je na tej Dobrodelnosti z velikim D že bralo (in kaj vse brisalo user posted image ), je določena stopnja nazaupljivosti logična.

Jao ženska, ti res misliš, da je to moj predlog za to ponudbo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak je RR slab naslov se mi zdi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.8.2010 23:06:48   
Anonimen

Jao ženska, ti res misliš, da je to moj predlog za to ponudbo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak je RR slab naslov se mi zdi.user posted image

Natečaj je bil že prej v igri.

Verjetno imaš kaj konkretnega v mislih, da predlog ponujaš še enkrat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.8.2010 11:05:03   
mamica2009
Samo da napišem par besed, sem tudi samohranilka, oz.enostarševska družina, s tremi otroki, starimi 9,6 in1 leto. Punčki sta letos obe šolarki. Sama sem brezposelna, naslednje 3 mesece bomo morali preživeti samo z otroškimi in preživnino, šolske potrebščine so me stale 330 eur, s tem da torbe že imata(rabljene).

Če ima kdo kaj več oblačil za otrokece, se priporočam, naj bodo pa za šolo, ker novih si zaenkrat ne moremo privoščiti. Od spomladi pa jima je vse premalo.
Hvala vam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.8.2010 11:14:23   
Fleka
Otroški dodatek in preživnina?Nekaj je pa le.Jaz jih tenutno preživljam s tistim kar sem dobila od RR-jevk,saj otroški dodatek spet dobim šele septembra(dva meseca sem brez),ostalega priliva pa nimam dokler ne uredim glede preživnine.user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.8.2010 11:47:06   
darja.mark
in začel se bo boj 'katera je bolj boga' user posted image

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.8.2010 11:59:31   
Fleka
Motiš se.Jaz sem le napisala,da ima vsaj nekaj vsak mesec zagotovljenega priliva,..........user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.8.2010 12:39:53   
mamica2009
Seveda je nekaj, saj ne fehtam da mi  kdo mora dati denar, mogoče pa se komu oblačila valjajo po omari in so v napoto, nam pa bi prav prišla.

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.8.2010 12:51:35   
fickofacko
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

in začel se bo boj ''katera je bolj boga'' user posted image
Bolj boge od Fleke ni nobene.user posted image Kaj s tem mislim, pa sami presodite. Bogi si lahko na več načinov.

< Sporočilo je popravil fickofacko -- 7.8.2010 12:56:06 >

Če tvoj otrok slabo pleše, mu reci: »Slabo plešeš«, ne pa: »Pleši, ljubi, kakor je tebi všeč«.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.8.2010 12:54:44   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: Fleka

Motiš se.Jaz sem le napisala,da ima vsaj nekaj vsak mesec zagotovljenega priliva,..........user posted image

Ti si le napisala, da imaš manj od nje. Hvala za pojasnilo, saj znamo tudi sami brat, ali misliš da ne?user posted image

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.8.2010 12:56:08   
m_o_i
user posted image sreco mate, da kadimuser posted image

user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.8.2010 13:04:38   
mini86
pri nas je pa moj samohranilec...ker js nimam prihodkov in nas on žvi..
sj samohranilc tud obstaja ane-al se kako drgač temu rečeuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.8.2010 13:08:06   
m_o_i
tvoj ni samohranilec, je pa vzdrzevalec al kak naj napisemuser posted image
ti si njegov vzdrzevani druzinski clan; samohranilec je pa tisti ocka, ki ima samo otroke, mamice pa ne...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.8.2010 13:22:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Fleka

Otroški dodatek in preživnina?Nekaj je pa le.Jaz jih tenutno preživljam s tistim kar sem dobila od RR-jevk,saj otroški dodatek spet dobim šele septembra(dva meseca sem brez),ostalega priliva pa nimam dokler ne uredim glede preživnine.user posted image

Fleka tebe imam pa počasi že dovolj... Pa ne bom tega napisala zato ker hočem bit bolj boga od tebe, ampak ti hočem samo dopovedat, da nehaj že jamrat in naredi nekaj za to!

22.7. se mi je iztekla porodniška. trenutno sem brezposelna in brez nadomestila za brezposelnost in brez socialne podpore...Skratka brez prilivov. Otročkega dodatka dobim 34 EUR na mesec. Mož je sicer zaposlen. Plačujemo pa iz njegove plače 2 krdita, najemnino, stroške, avto, zavarovanje, telefone, hrano, ..... VSE!!!

In kaj nam na koncu ostane??? NIČ!!!!! Pa ne jamram, ampak se skušam znajdit. In ja, tudi sama sem že gledala oglase in se prijavljala na stiska.si kjer ti dnevno ponujajo delo, samo če ga hočeš vzet!!! ne tebi je ljubše in enostavnejše viset na internetu in fehtat RR-jevke, ki zaradi tebe naslednjič nekomu, ki bo pomoč zares potreboval ne bodo pomagale!!!

Ampak tko kot je napisal ICEE: "To je tvoj križ in ti ga boš ceeeeeeloooo življenje nosila!"

In zdej se resnično distanciram od tebe in od tem, na katerih boš aktivna!

(odgovor članu Fleka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
7.8.2010 13:33:07   
Fleka
No,tega pa nisem vedela,da sem RR-jevke "fehtala"??user posted image
Rada bi prebrala vsaj en moj post v katerem sem kaj "fehtala".user posted image
In NE obsojaj me,da le visim na internetu in čakam na kakršnokoli pomoč,........to lahko LE predvidevaš in NE trdiš!!!user posted image

Si napisala,da ste odvisni le od moževega dohodka,.......le kako,če se pa "znajdeš"??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.8.2010 13:36:56   
Anonimen
Napisala sem svoje mnenje! Mnenje sem si pa ustravila na podlagi tvojih preteklih postov.

Naprej se pa s tabo v debato ne bom spuščala. Sem ti že napisala, da namesto da se kregaš z mano, pejdi raje malo po netu pobrskat za kakšno delo na domu ali pomoč pri gospodinjskih opravilih. V sili še hudič muhe žre!!!

(odgovor članu Fleka)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?