Anonimen -> S šalo v spanje (23.7.2005 22:49:40)
|
Slovenija vrze atomsko bombo na zda. cakajo in cakajo kako bodo odgovorile zda. in ker odgovora ze kar nekaj casa ni, rupel poklice busha in ga vprasa zakaj nc ne ukrepa. pa bush rece: prekleti slovenci samo da vas najdemo!!! ********************************** Dve žabi stojita ob vodi in se pogovarjata. PA zagledata moškega, ki je prišel na nujno potrebo - lulat PA si odpne hlače, žabi pa ga zvedavo opazujeta. PA pravi mala žaba: "Lej, ga lej, ga lej, ga ... In velika pa pravi: "Švoh, švoh!" *********************************** Blondinki zazvoni telefon in ko se oglasi, se sliši samo še tu, tu, tu,... Blondinka: Sej vem, da si tu. Zdej pa povej, kdo si! ************************************** Ker je eden izmed glavnih problemov danasnjega casa droga, se Jezus odloci, da bo poslal svoje ucence na Zemljo malo poizvedovad. Cez nekaj casa nekdo potrka na vrata njegovega urada: "Ja? Kdo je?" "Sem jaz, Peter." "Lepo, Peter, kar naprej. Si mi kaj prinesel?" "Ja, nekaj opija iz Indije." "Lepo, lepo..." Cez nekaj casa spet nekdo potrka: "Ja? Kar naprej, kdo je?" "Sem Janez, sem prinesel nekaj Mariuhane iz Srednje Amerike." "Dobro, dobro..." Cez nekaj casa spet potrkajo: "Ja? Kdo je?" "Sem jaz, Juda." "... lepo... Juda?! A si tudi ti kaj prinesel?" "FBI!! Gor roke!"
|
|
|
|