Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 15.8.2010 15:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mi počasi pokamo za morje, se že vsi veselimo, mi2 s še bolj kot mali, ker sva potrebna dopusta kot Sahara vode , pa bomo in upam pridelal , čau bau
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 15.8.2010 18:10:41
|
|
|
|
hanna80
|
Hejla, tudi sama se vam pridružujem, nisem nova, vedar me kar nekaj časa ni bilo. Po splavu (abraziji) v januarju sem ponovno tukaj. ne pričakujem 7.9., to naj bi bil 2 krog. Vidim da ste same nove, kako lepo, upam da ostale že pričakujejo oz. pestvajo svoje .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 15.8.2010 20:01:06
|
|
|
|
tejchy*
|
Bi se res prileglo it nekam na morje, pa smo to že izkoristili na žalost .. včeraj sem si po internetu naročila čaj krvomočnice, tako da enkrat naslednji teden bi moral priti (pa še niti ni bil drag - samo 3 eur?! + poštnina, drugače ga najbrž niti ne bi naročila), pa sem rekla da probam še to. Sicer pa močno upam da mi ga ne bo treba piti (baje da začneš šele po )!! Dokler je še tako lepo poletje, upam da bo tole naše kej učinkoval in da se naslednji mesec lahko vse preselimo ko bomo čakale že v pričakovanju !! dvojčkov ane ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 15.8.2010 21:58:08
|
|
|
|
tejchy*
|
haha zdej sm gledala svoj post pa sm se sama seb nasmejala, že eden mi bo dovolj, v mislih sem mela horoskop
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 16.8.2010 10:23:12
|
|
|
|
cori
|
Hojla Se pridružujem še jaz M pa ne pričakujem 13.9.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 16.8.2010 11:02:22
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Se vam pridružim. Ne vem, kdaj je naj ne pričakujem tako, da me kr po xx.9. vpišite je pa to že 35 krog.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 16.8.2010 16:09:37
|
|
|
|
Ula33
|
Punce tudi jaz bom z vami upala v septembru. ne pričakujem 17.09 - je pa to najin 3. krog. Mi je pa sedaj, ko delava na res smotano, da imam na 36 dni-tak dolgo je treba čakati. Si želim, da bi imela krajše cikle. Pa pred kratkim sem brala tudi članek o dolgih ciklih in možni oligomenoreji - ciklih brez ovulacije. Sem se kar malo prestrašila...No, ampak zej res ne bom negativna. Drugač sem pa včasih imela redno na 28 dni - po prenehanju CT pa se mi je cikel čist spremenil oz. zmešal in je še do danes tak. A ima katera od vas tudi izkušnje z dolgimi cikli? Drugače pa je maj tak lep mesec - idealen za . Dejmo punce! Upam, da bo september srečen mesec za vse nas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 17.8.2010 22:41:18
|
|
|
|
tejchy*
|
No, naprimer moj cikel pa ni tako dolg, ampak včasih 27 dni, včasih 31, tako da se sicer ne načakam preveč ampak nikoli ne vem točno kdaj imam ovulacijo ker pri meni niti ni tolikšne razlike, da bi jo lahko sama opazila .. ampak ta mesec, oba z pridno jeva vitaminčke, pridno .. tako da naslednji mesec nam, punce, ne sme uidet !! Se mi mesec maj tok lepo sliši, pa še dvojčki so mi na splošno zelo všečni ljudje pa še, zelo dobr se razumem z njimi (so zelo iznajdljivi, pametni), enga takga bi tud doma !! Punce, navijam da bomo ta mesec še izkoristle tole dopustniško razpoloženje in da september začnemo s samimi lepimi novičkami
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 18.8.2010 9:30:23
|
|
|
|
Ula33
|
Tejchy* držim pesti tudi zate...Ja, po moje je najboljši recept veliko !! Se sreča, da je to tolk fajn opravilo . Se strinjam s tistim, kar si napisala glede dvojčkov-tud jaz se z njimi super razumem. Sam veš, je pa vlka verjetnost, da bi bil mali bikec ...Ja, sej je čist vseeno. So vsi čist super! Ojoj, meni se pa tolk ni za delat. Sem ta teden prišla z dopusta in mi je taka muka, da je joj... Ko bi le lahko ves stres iz službe popolnoma odmislila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 18.8.2010 9:43:31
|
|
|
|
bučkabb
|
evo tudi jaz se selim k vam, ker me je včeraj obiskala - končno no naslednje ne pričakujem... hmmmm, kdaj že , sej ne vem več če so se mi pa začel cikli daljšat, vsak mese je daljši, zdaj zadnji kar 38 dni. no nekje 17 septembra bi lahko vedela kaj bo ali ali UPAJMO NA NAJBOLJŠE!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 18.8.2010 10:35:41
|
|
|
|
tejchy*
|
hehe ja je kr res tole glede slončkanja tut bikca bi valda, ampak dvojčki od vseh horoskopov so mi še najbolj všeč joj teli naši cikli, meni se pa z mesca v mesec krajša, tako da nikoli nisem čist sigurna kater datum naj čakam ali bo ali .. ma samo kaj, baje da bo že tako lepa jesen ( z vremenom), me si jo bomo pa še polepšale z !! ane ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 18.8.2010 15:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je drugače 14. dan mojega ciklusa, pa sem dobila krvavi izcedek - tako kot prvi dan M (?!?) - tako, da pojma nimam kaj bi to blo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 18.8.2010 15:52:54
|
|
|
|
mladika
|
hehehe dvojčki so res zakon midva z možem sva oba dvojčka po horoskopu in se ne bi braanila še enega dvojčka,čeprav sem jst še pri avgustovkah in čakam kaj bo sem pa drgač tut jst že 14 dni od O in se mi je dans pojavu en rjavkast izcedek in čakam kaj bo iz tega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 18.8.2010 19:57:03
|
|
|
|
tejchy*
|
mladika ja upam da se ti ne bo treba premikat k nam no in rajš pojdi na čvekanje v hehe.. držim pesti !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 19.8.2010 9:58:31
|
|
|
|
ana banana
|
Pozdravljene! Bi se vam pridružila še jaz, če me boste sprejele. Sicer je to zame 48. krog in hkrati 1. krog IUI, pa pričakujem xx.9.2010. Lp vsem skupaj in veliko v mesecu septembru. Ana banana
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 19.8.2010 10:55:53
|
|
|
|
Ula33
|
Ana banana... Veliko sreče!!! Mladika - mislim, da je tale krvavitev dober znak. Lahk bi bila vgnezditvena. Res upam, da si !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 19.8.2010 11:24:48
|
|
|
|
AinR
|
PRIČAKUJEMO x.9. melanija x.9. twetka x.9. Anonimna x.9. Arual x.9. ana banana 1.9. didi82
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 19.8.2010 16:03:13
|
|
|
|
mladika
|
evo me pa sem že pri vas.Je biu tisto znak za teto tečko,ki je prišla danes zjutri,žal upam da me sprejmete in gremo novim zmagam naproti!!!Torej ne sme pridet 13.9.,mamo pa že 11krog!!Aja pa en dan pred tem datumom pa z možekom praznujeva 1. obletnico poroke,tako da upam na najlepše darilce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 19.8.2010 16:37:56
|
|
|
|
petrussa
|
Tudi jaz se bom prištulila zravn... Sva sicer šele v 2. krogu, ampak bi bilo lepo če bi dobila v maju... Imam pa na žalost zelo neredne (od 25 do 45 dni), tako da ne vem niti približno kdaj naj jo pričakujem... Upajmo na najboljše!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 19.8.2010 18:12:08
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Tudi jaz je ne pričakujem okrog 10. septembra. Sem v 25 krogu. Lp Nutry
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 19.8.2010 22:01:09
|
|
|
|
Ula33
|
Mladika ! Punce vi samo pridno in vam povem, da bomo tale september čist roza obarvale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.8.2010 10:05:41
|
|
|
|
tejchy*
|
Torej, dobrodošle Nutry, petrussa mladika, tebi pa . Bomo pa me skupaj septembra čakale, kaj bomo polulale . Vsem čim več sreče v tem mesecu, da bomo čim več in da bo septembra čim, čim več .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.8.2010 15:01:44
|
|
|
|
anci banci
|
evo tudi jaz se pridružujem tej temi... tečke ne pričakujem 8.9. 24.8 grem na transfer zamrznjenčkov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 23.8.2010 9:23:06
|
|
|
|
lidik
|
mladika si videla sem pri avgustovkah prenesla sporočilo od tetke witch. Aja pa med navijačice me dajte, ko boste naslednjič seznamček urejale. Stiskam pestke za vsako posebej !!! Sej veste mladikica in tetka witch, za vaju dve pa sploh !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 23.8.2010 9:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne pričakujem 16.09. trudimo se že kar nekaj časa. Upam ,da pa tokrat bodo magične ali . Psiha me je začela malo dajat. Mislila sem si da bo uspelo kar hitro kot prvič pa noče in noče. Pa še leta imam taka, da bi bilo dobro čimprej. Upanje itak umre zadnje. Lep dan. Anonimna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?