Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:42:35
|
|
|
|
malilump
|
Od kdaj so pa teroristični napadi vnaprej napovedani? Kar se pa trenutno dogaja tam imaš pa na vseh spletnih straneh z novicami (24ur.com...)
< Sporočilo je popravil malilump -- 4.8.2010 12:43:47 >
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:45:09
|
|
|
|
ursi
|
Ja, tak napad je možen tudi na Slovenijo..... in kaj potem, a se bomo vsi zarad tega prej odselili? Se strinjam z malilumpom, a pa misliš, da bi res napad v naprej napovedali? v kolikor bi pa to izvedeli iz zaupnih krogov, ste pa res dobro obveščeni, skoraj "pri koritu", bi rekli.
|
|
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:49:42
|
|
|
|
PIRANJA
|
trenutno sledim dogodkom. Ja v enih obvestilih je bilo, da ne izključujejo možnosti tega napada. Sedaj pa želim ugotovilti, kje so eni in drugi to slišali ali prebrali
|
|
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:51:28
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: malilump Od kdaj so pa teroristični napadi vnaprej napovedani? Kar se pa trenutno dogaja tam imaš pa na vseh spletnih straneh z novicami (24ur.com...) Pomoje samo sklepajo.
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:51:53
|
|
|
|
Rožica I
|
Kontaktiraj direktno teroristično zvezo ! Mal heca, sorry . Drugače pa sem bila v Grčiji, na Rodosu, ko je 20 km stran, na turški strani, v Miramaru, počilo. Sem želela tja na nek organiziran izlet, mi sicer niso sopotniki dovolili, ampak komot bi lahko treščilo tudi pri nas. Hočem reči, če boš tako razmišljala, lahko nehaš takoj sedaj živet. Po moje je možnost terorističnega napada tolikšna, kot je možno da ravno ti zadaneš na recimo grškem lotu. Oz prej doživiš prometno v Grčiji, kot pa tole. Pojdi in uživaj !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 4.8.2010 12:52:48 >
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:52:59
|
|
|
|
PIRANJA
|
in tudi ta podatek so vedeli eni in drugi, da je zaradi te informacije počitnice v Grčiji odpovedalo v zadnjem tednu 30 % nemcev in angležev. Ne ne, mi definitivno gremo, bombaši nas ne odvrnejo od užitkov na vodi in vetru
|
|
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:56:33
|
|
|
|
malilump
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA in tudi ta podatek so vedeli eni in drugi, da je zaradi te informacije počitnice v Grčiji odpovedalo v zadnjem tednu 30 % nemcev in angležev. Ne ne, mi definitivno gremo, bombaši nas ne odvrnejo od užitkov na vodi in vetru Povej mi, od kdaj imajo novinarji točne informacije in kdaj še kakšne stvari niso napihnili kot balon Če greste pa tak ni panike, a ne.
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 12:59:57
|
|
|
|
PIRANJA
|
načeloma vse mislimo eno. Ampak me zanima, če je še katera kje zasledila približek moji informaciji, ali me zananci vlečejo za nos, ker pač vedo, da že komaj čakam veter v laseh in da bom šla še kvečjemu že en dan prej in kak dan dlje?
|
|
|
|
RE: Kje lahko kaj več izvem 4.8.2010 13:19:44
|
|
|
|
Felicita
|
tut men se zdi mal glupo to o napovedanem napadu... mogoče je pa Nostradamus kej napovedu? kakorkoli, piranja, jest ti vseen svetujem previdnost, pa ne zarad teroristov, ampak zaradi (stavkajočih) grkov. zadnja zabava jim je zasedat bencinske pumpe, pa tut sicer majo kake finte, vsak teden kako celodnevno stavko ipd. tko da bodte pripravljeni na kake zastoje, zaprte trgovine ipd. mogoče je pa kdo tole bral: http://www.earthtimes.org/articles/news/61312.html (iz leta 2007 drugač)
< Sporočilo je popravil Felicita -- 4.8.2010 13:21:38 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?