Kalina
|
Ma ze v cetrtek sva se skregala zaradi njegovga fotra neki, in je men dopizdil in sm sla k mojim, k jih itak ni, so na dopustu, pa sm kle prespala, v petek pa v sluzbo, in cel dan on nc ne klice niti pise..pol sele zvecer, jst neki slucajno pogledam cez okno, vidim njegov avto parkiran pred blok (to se vedno pri mojih), no in jst se ulezem, in tko on pride, ni a ni b, k da nic ni blo mi rece zivjo muca, jst sm bla tih, in pol je on su v dnevno gledat tv, in to je to, tko je zaspal. No in dons se jst zbudim, vstanem on lezi in gleda tv, jst sm sla v trgovino, nardila za jest itd, ampak sevedno se nisva pogovarjala, no in potem okol 14h, me neke sprasuje za dopust (naj bi sla 5 avgusta v crno goro, k ma tm familijo), in jst tko na prov cebova sla bova sla tud na morje, ne mislim jst bil 10 dni pri njegovih na selu, hocm tud morje, in pol je on cist vn padu, kva se jst grem, da zalim njegove in njega, in pol neke stvari ispred 5 let nazaj zacel ocitavat, pa kr neki, in se ful dru name, jst pa cist v soku: imas 3 minute da se poberes iz tega stanovanja!!! in tko on se vedno kr kadi, no pol je ustal in se oblekel, in tko k sm jst bla v trgovini sm mu kupla cigarete, no in tko on preden je sel domov, mi vrze te cigarete in rece nerabm nc od tebe, pa jst tko a ves kaj nocem te vidit nikol vec u zivljenju, pa tko on jst tud tebe ne!!! manevem se miljon nekih stvari groznih sva si rekla...in pol je sel jst sm jokala in zaspala...:((
|