suky -> Ginekologinja, Radovljica (28.7.2005 20:53:29)
|
Js sem hodila k njej 6 let.Nikol nisem mela problemov, razen kakšnega vnetja, tko da sem jo obiskovala res le za rutinski pregled.Tri mesece nazaj sem zanosila, šla sem k njej, da me je pregledala.Je rekla, da je vse OK.Zvečer sem začela krvavet in sem šla urgentno v bolnico na Jesenicah.Bla sem čist šokirana od prijaznosti dr.Macunove, ki me je urgentno pregledala, mi napisala tiste tablete na D...:), ki preprečujejo spontani splav in mi svetovala počivanje 3tedne.Po nekaj dneh sem šla nazaj do dr.A v Radovljico in ji povedala kaj je blo.Ženska me je napizdila kaj sem sploh hodila v bolnico, da brezveze jem te tablete in da je krvavitev nekaj običajnega.S tem da mi je naredila ultrazvok in hladno pripomnila, da je plod ŠE ŽIV!!!Tko se mi je zagabila in takrat sem zadnjič zrla v njen hladni obraz. Po tem dogodku sem šla na Jesenice k dr.Tratniku, ki je baje zelo dober diagnostik.Ob prvem pregledu mi pove, da mam čist nepravilno obliko maternice in da bom verjetno imela težave med nosečnostjo(krvavitve, krči)in da se moram zelo pazit,če hočem da bo ve OK.Tista krava mi pa v šestih letih ni mogla tega ugotovit.NOSEČNICE STRAN OD NJE!!!
|
|
|
|