|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marela Lammie
23.7.2005 14:02:52   
lin
Punce zanima me če ima katera doma marelo od Lammie ali nekaj podobnega nevem kako se prav napiše.
Jih imajo zdaj v akciji v Arelu za 7.900, ker se odločamo za nakup ene bolj poceni marele da jo bo mela moja mama ko bo čuvala Lin.
hvala.
P.s. Pa če pozna kakšna kakšen link od teh marel
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marela Lammie
23.7.2005 17:57:45   
frutka_
Lin v Sparu imajo poceni marele za 6čukov. Poležejo se do konca, prevleka je fina na otip, zloži se na minimum.Barve tudi niso tako slabe!

LP

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marela Lammie
23.7.2005 20:10:52   
lin
Frutka hvala bom šla preverit!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   marela Lammie
24.7.2005 22:51:20   
Carovnica Mica
MI SMO JO KUPILI OD BBY V BC-CE SI V KLUBU JE 8990 SIT,PA SE POLEZE:bravo:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   marela Lammie
24.7.2005 22:59:24   
frutka_
Lin sem videla "tvojo" marelo v reklami na TV pa je luštna. Si jo kupila?!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   marela Lammie
24.7.2005 23:14:02   
lin
Frutka,sem tuhtala kaj naj, pa sem se pol odločla da jo kupim kasneje ko jo bomo potrebovali se pravi šele oktobra,pa itak so zmeraj kje kakšne akcije,ne.Vseeno hvala za odgovore.
Tista od BBy v BC me ni prepričala.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?