sonya1
|
Mausi, Naska in Rožka in .... v finale..... da bi vse zmagale in bi tole res postal forum nosečnic Aquica, super, da je videti v redu Ja, Miši jaz vodim, pri meni je danes 6 tednov in 2 dni ! Imam pa UZ šele 23.-tega pa se mi zdi to še tako daleč Sicer pa samo, da bi bilo vse v redu. tvoj je 18.-tega, kajne. Ja, bo super, ko boš prvič videla Cilko in Bineta . Saj prav, da je tvoj optimist, zakaj pa ne bi bil? Hermy, pol praviš,da je princeski bolje ? Super, da bi le tako ostalo. Se mi taki mali črvički tako smilijo, ne moreš pa nič kaj pomagati. Loremi, kje si danes ? Se slabo počutiš, da te ni nič tu ali le malo počivaš ? Zarči, a nisi ti ravno bila na dopustu ? Ko sta z dragim nekje po Dunaju hodila, pa ne vem še točno kje ? No, samo da ni sranskih učinkov Pogrešam Fidiko in Žiži, le kje se potepata ? Moj (bivši ) dragi je včeraj klical, da mi je povedal, da je malo premislil, in ugotovil, da mu je čedalje bolj všeč, da bomo zibali in če to ni najboljše, kar se mu je zgodilo zadnjih par ali celo deset_ let, pa nič noče. In naj ne bom jezna, ker je že povedal trem najboljšim prijateljem, ker nikakor ni mogel biti tiho Danes je prišel na obisk in sva preživela prva prijeten popoldan. Mogoče pa je še kaj upanja? No, bomo videli, so rekli slepi Deklice, imejte se skrajno lepo in res upam, da se bomo zmenile za srečanje 19. tega. Bomo nazdravile Mišklinocim, prečekirale vse slikice in ohale in ahale
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 13.11.2010 19:36:40 >
|